Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende kaçtım kızlar.akşama görüşürüz inşallah.ögleden sonra spora akşam da basketbol maçına gidiyoruz ollley.
görüşürüz.Allaha emanet olun..

Günaydın kızlarrrr bugün çok mutlu oldum, tartıya çıkınca çok güzel bi sayıyla karşılaştım ama söylemeyim sürpriz olsun, cumaya kadar belki daha güzel sonuçlar görürüm tabi hepimiz de.Ayşe ve Hazal bugün kahvaltımı listeye uygun yaptım buna ek olarak ben birde her yemekten önce yarım greyfurtta yiycem o da çok etkiliymiş bence herkes denesin bu hafta,şimdi yaptığım geçmişi cevaplayıp evi toplayacağım veeee anneme giecem akşama gelirim inşaallah,herkesi öpüyorum

Canım bence menündeki sorun hep karbonhidrat ağırlıklı olması ama bence bugün sebze,yoğurt ve salataya ağırlık verirsen telafiedersin.

Özge sakın bebeğimi sütten kesersem daha iyi zayıflarım diye düşünme hatta emzirmek senin için bi fırsat bunu iyi kullan ,ben bunu yaşayan biri olarak söyleyebilirim ki emzirmeyi bırakınca vücut kilo almaya bile başlıyor,ben oğlumu 4 ay önce emzirmeyi bıraktım ve yememde hiçbir değişiklik olmamasına rağmen kilo almaya başladım ve şunu gördümki ozamanki yeme düzenim aslında fazlaydı ama emzirdiğim için vücut daha hızlı çalışıyordu ve kilo almıyordum,sen de spor ve yemeklerine biraz dikkatle emzirmeyen bi anneye oranla daha hızlı zayıflarsın,çocuğun sütüne de mani olmamış olursun canım.

Emine sıkmaa canını bukadar tabiki telafi edersin bugün yoğurt salata ve sebzeye ağırlık ver birde acıktıkça bitki çayları özellikle yeşil çay iç kesinlikle telafi olur canım.

ya ben şu kilo çizelgesini yapamadım.off.oluşturdugum çizelgeyi nereye kopyala yapıştır yapıcam.bulamadım

Sağol Ayşecim açıklama ve video için ben de bu sabah seyrettim iyice anladım elimden geldiği kadarıyla uygulamaya çalışacağım:))

ya ben şu kilo çizelgesini yapamadım.off.oluşturdugum çizelgeyi nereye kopyala yapıştır yapıcam.bulamadım
canım çizelgeni oluşturunca mavi bi link ortaya çıkıyorya hani aktive etmek için buraya tıklayın diyor ingilizce olarak oraya tıkla oluşan tickerın üstüne sağ tıkla bağlantıyı kopyala de sonra onu prıfiline kopyala bu daha kolay bi yol.

şimdi ben deli gibi temizliğe girişiyorum akşama biter herhalde ugrarım yine
Kolay gelsin canım güle güle kirlet:)

bende kaçtım kızlar.akşama görüşürüz inşallah.ögleden sonra spora akşam da basketbol maçına gidiyoruz ollley.
görüşürüz.Allaha emanet olun..
Sağol canım sen de Allah'a emanet ol,iyi eğlenceler ...

Son düzenleme:
ya taktım çizelgeyi yapmadan cıkamıyorum spora gec kalıcam.tmm oluşturdugum baglantıyı nereye yapıştırıcam.orayı bulamıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…