- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #71.081
tamam canım sagol.denicem şimdiWeight Loss - Diet Ticker
burdan bak canım coklu cevap için cevaplarımız alt sağ köşesinede alıntı ile cevapla var onun sağında artı işaretli bişi var onu tıklıyosun sıonra normal konuya cevap ver diyosun
Canım bence menündeki sorun hep karbonhidrat ağırlıklı olması ama bence bugün sebze,yoğurt ve salataya ağırlık verirsen telafiedersin.02.03.2012 tam bir facia
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmeği
öğlen
3 adet biber dolma :18::18::18::18yememem gerekiyodu ama dayanamadım ki)
1 dilim beyaz ekmek
ara 2 lokum :18::18::18:
akşam
2 tane börek
2,5 lt su
2 kupa yeşil çay
2 kupa 5i 1 arada
spor
25 dk leslie
ne güzel canım maşallah çok güzel kilo vermişsin böle devam eder inşallah...ben de dün biraz kaçırdım aslında fazla değil ama hamur işi ve tatlı ağırlıklı olunca vicdanımla başbaşa kaldım yine akşam bişey yemedim artık şimdide hiç yiyesim yok şu emzirme olayım olmasa daha rahat kilo verirdim ama neyse az kaldı artık yaşına girecek 2 ay sonra belki yaşından sonra kendi bırakır diye bir ümit bekliyorum...bi yanda düşünüyorum nasıl kıyacam diyeee :))))
Emine sıkmaa canını bukadar tabiki telafi edersin bugün yoğurt salata ve sebzeye ağırlık ver birde acıktıkça bitki çayları özellikle yeşil çay iç kesinlikle telafi olur canım.öğleden sonra bir arkadaşıma gitcem.telefon edip sordum ne yaptın diye.sen diyettesin diye patates salatası yaptım dedi ve börek.ben 3 çatal patates salatası ve 1 börek yiycem bugün.sabah yemiyorum akşam da sadece yeşil salata yiyecem.sizce telafi edermiyim dün yediklerimi
ya ben şu kilo çizelgesini yapamadım.off.oluşturdugum çizelgeyi nereye kopyala yapıştır yapıcam.bulamadımWeight Loss - Diet Ticker
burdan bak canım coklu cevap için cevaplarımız alt sağ köşesinede alıntı ile cevapla var onun sağında artı işaretli bişi var onu tıklıyosun sıonra normal konuya cevap ver diyosun
canım hemen ayrıntıları vereyim..sabahki peynir yerine yumurta koyabiliriz.cok saatlere takılmıyorz acıktıgımızda yiyoruz..tam yapıldıgında besin degeri acısından hiç bir soruun yok tek bir tel sac dokulmezmiş.tavuk ve kofte yerine balık ve yumurta yenebilirmiş. istediğin zaman 2 listeden birini secip kullanabilirsin.ama sectiğin ogunleri değil..tam 1 gunu..umarım acıklayıcı olmuştur
Sağol Ayşecim açıklama ve video için ben de bu sabah seyrettim iyice anladım elimden geldiği kadarıyla uygulamaya çalışacağım:))diyeti yapan hazal ve nesli bunu syredin
Diyetsiyen dr.ayça kaya 1 ayda 8 kilo zayıflatan liste_chunk_1.avi - YouTube
canım çizelgeni oluşturunca mavi bi link ortaya çıkıyorya hani aktive etmek için buraya tıklayın diyor ingilizce olarak oraya tıkla oluşan tickerın üstüne sağ tıkla bağlantıyı kopyala de sonra onu prıfiline kopyala bu daha kolay bi yol.ya ben şu kilo çizelgesini yapamadım.off.oluşturdugum çizelgeyi nereye kopyala yapıştır yapıcam.bulamadım
Kolay gelsin canım güle güle kirlet:)şimdi ben deli gibi temizliğe girişiyorum akşama biter herhalde ugrarım yine
Sağol canım sen de Allah'a emanet ol,iyi eğlenceler ...bende kaçtım kızlar.akşama görüşürüz inşallah.ögleden sonra spora akşam da basketbol maçına gidiyoruz ollley.
görüşürüz.Allaha emanet olun..
ya taktım çizelgeyi yapmadan cıkamıyorum spora gec kalıcam.tmm oluşturdugum baglantıyı nereye yapıştırıcam.orayı bulamıyorum bencanım çizelgeni oluşturunca mavi bi link ortaya çıkıyorya hani aktive etmek için buraya tıklayın diyor ingilizce olarak oraya tıkla oluşan tickerın üstüne sağ tıkla bağlantıyı kopyala de sonra onu prıfiline kopyala bu daha kolay bi yol.
güle güle canım...bende şu çizelgeyi halledeyim gidiyorumAyşe,Tuğba ve Saliha ben çıkıyorum kızlar,hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?