Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ellerine sağlık cınım

börekkkkkkkkkk dolmayla ekmekkkkkkkkkk

hmm iyimiş o zaman arada yumurtada lazımmmmmmmmm

evet greyfurt çok iyi yağ yakıyormus hatta greyfurtun üzerine biraz pekmez döküp öyle yenilecekmiş

bende cıktım ama hiç mutlu olmadım :)
senin adına sevindim ben bu cuma mutlu olacam inş..
bende kahvaltımı ve öğle yemegimi ıuygun yaptım diyete tokum 1 dilim ekmekler doymam diyordum ama doydum :)
bende o videoları izleyince aldım greyfurtu,birde başka tuyolarda soleyim sana sos kullanacaksan en faydalı ve metabolizmayı çalıştıran şey hardal cok şaşırdım,birde badem ara ogunlerde..birde dünden beri suya nane yapragı attım şişenin içinde hiç bişi olmadı limon sıkıp 1-2 damla ole içiyorum bu hafta hep naneli su içicem..

Sağol Ayşecim açıklama ve video için ben de bu sabah seyrettim iyice anladım elimden geldiği kadarıyla uygulamaya çalışacağım:))

hadi bakalım inş 1. hafta iyi sonuçlar alırsak azıcık değiştirip devam ederiz.

hmm iyimiş o zaman arada yumurtada lazımmmmmmmmm
evet canım

kızlar ben daha yeni uyandım saatin 2 olduğunu görünce çok şaşırdım ya
ben 8de kalktım :) diyetim kaçmasın diye:) kız başı ağrır insanınnnnnnnnnn

evet greyfurt çok iyi yağ yakıyormus hatta greyfurtun üzerine biraz pekmez döküp öyle yenilecekmiş

ay bu işişme gelir cunku cok mayhoş tadı
sen naptın uyabildin mi ?
çorbayı yapabildinmi?

noldu canım niye moralin bozuk
ama cezaya kaldın malesef

ellerine sağlık canım

sağol canım günaydın buarada. hemen yapayım da bitsin dünden de 3 tane fazla yazmıştım onu da düşerim

ya kızlar şimdi ben 1,5 kğ verdim bu çizelgemi tekrar nasıl düzeltecem ben bilmiyorum yardımcı olurmusunuz

ben hazırlarım canım boyun kaçtı

ama daha önce kendin girmemişsin aayyy ne kötü bir kaptanım yaşasın kötülük

1.5 kilo verince kendini bırakmışsın cnaım ama kilolar nankördür hoooopppp geri gelir haberin olsun

sen ek gıdaları ver yemeklerden yavaş yavaş yedir canım sonra sütü çok aramaz

ballı elma sirkeli suyumu içecem şimdi....herkeşler gitmiş ben de gidiyorum

şifa olsun cnaım

ay canım dikkat et ben de aynıydım dün ama bugün iyiyim bin şükür

çok şükür bende iyiyim bugün yatarken su torbasını aldım yanıma

anam herkes cuma azmış
kızlar haftaya yine cuma var unutmayın

men geldimmmmmmmmmmmmmm güzel bir haftasonu olsun

sana iyi haftasonları canım

aayyy diyet yapmak için büyük bir market lazım burda kar yağınca ekmek bile gelmiyo 1 haftadır yoğurt bulamadım burda

bende izleyebilir miyim

çok güzel canım böyle devam edr inş

kızlar ben yarın yokum sakın ceza vermeyin evde net yok ondan giremem haberiniz olsun canlarım

tamam canım

kimse yok heralde altta göremiorm

kız bir türlü öğrenemedin birileri varken takıma girmeyi

çüşünüzzzzzz yaniiiiiiiiiii

:26::26::26::26::26:

hardal kilo yapmaz mı :44::44::44:

ben 8de kalktım :) diyetim kaçmasın diye:) kız başı ağrır insanınnnnnnnnnn

bend eçok şaşırdım canım saati görünce

merhaba kızlar bgn akşam misafirlerim var eşimin kuzenleri gelecek...7 msj hakkımı doldurayımda bi ceza daha yemiyim şimdi durduk yere

hahahhaa o da iyiymiş valla...ben 18 ay emzirmek istiyorum ama inşallah sabredebilirim o zamana kadar..

canım sen bir hafta dene seni zorlamazsa bende katılırım size

canım ben hamileyken hiç kilo almdım doğumdan sonra defneyi emzirdikçe çok yemek yiyesim geldi emzirme işlemi insanın metabolizmasını çok çalıştırıyor ama aynı zamanda da çok acıktırıyor.ben her emzirdikten sonra tatlıya sarılasım geliyor amöa tutuyorum kendimi..inanmazsın eve ne un alıyorum nede kabartma tozu tatlı yapılabilecek hiç bişi almıyorum yoksa yapıp yiyorum....ben artık emzirmeyi kestikten sonra ne olurum bilmiyorum senin dediğin gibi olursa :)))))))))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…