Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım 1. menüyü uyguladım öğleni evde yedim 1 de çıktımdershaneden=) tost var şimdi sırada=) onu yapicam geç oldu ama nasılsa geç yatıyorum hehehe

ayşe bu arada izledim videoyuu ayy vericezdi mi yuaaaaaaaa=) heyecanlandımm..arada erik badem yiyebilirsiniz diyor

gururla bugunkü menümü ve sporlarımı yazıyorum=)

sabah
1 dilim çavdar ekmeği
1kk peynir
çay

öğle
3 köfte
yarım kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

ara
1 tane köy peynirliyle yağsız tost()çavdar ekmeğiyle yaptım)
1 portakal

akşam
haşlanmış brokoli
1 kase yoğurtt(eğer doymazsam 1 dilim ekmeği yicem doyarsam yemem,listede var ama yememeye çalişacağım)
salata

sporlarım
4 dk evde hafif koşu ısınmak için=)
50 tane yerde bisiklet çevirme hareketi
sandalyeyle 25 sağ 25 sol kalça hareketi
yere yüzüstü uzanarak 25 kalça bacak hareketi
25 sap 25 sol yan karın kası için mekik
20 yarım düz mekik
50 bel hareketi
10 kez yere hafif çömelme hareketi

Son düzenleme:
yok bebişim en tehlikeli mayonezmiş..tabiki her şeyde oldğ gibi ölçülü yiyecez hardalıda

ayşe bu arada izledim videoyuu ayy vericezdi mi yuaaaaaaaa=) heyecanlandımm..arada erik badem yiyebilirsiniz diyor

ben kadının butun videolarını syrettim :):) tam benlik ben her diyetisyeni sevmiyom hehehehe..bu doktor gerçi her şeyi yiyin demesi de ayrıca hoş tabi :)

Son düzenleme:

süpersin canımm

2. ve 3. gun izlenimlerimiz i yazalım

diyet menum

kahvaltı
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
tere,maydonoz,roka vs.

ara yaptım cunku ogle yemegi için ekmeğim pişmedi
5-6 badem

öğle
3 kofte
1,5 diliim ekmek
1 kase yogurt
bol yeşillik

ara yapmadım cunku hiççç acıkmadım
akşam
kucuk tost ekmekeriyle 1 tost
buyuk mesrubat bardağıyla ayran
1 kofte
yarım dilim ekmek
acıkırsam corba var ya da portakal yiyecem

spor tum gun temizlik..cok yoruldum spor yapamayacam kombi hala yapılamadı..çok sinirliyimm
su 2 litre
erken kalkmama ragmen kahvaltı gecikti gecikince akşamla ikindi birleşti..
en ufak bir kaçamak olmasın diye butun ayrıntıları yazıyom :)

izlenimlerimi yazayım yeşillik ve yogurt asırı tok tutuyor kızlar akşam yemeğini acıkmadıgım halde zorla yedim..birde yeşil cay veya maydonoz kürü yapmadım cunku aşırı yeşillik yedim midem bi tuhaf oldu..

Son düzenleme:
ben kadının butun videolarını syrettim :):) tam benlik ben her diyetisyeni sevmiyom hehehehe..bu doktor gerçi her şeyi yiyin demesi de ayrıca hoş tabi :)
evet ya cidden öyleee
süpersin canımm

2. ve 3. gun izlenimlerimiz i yazalım
evet

çok güzel canımmmmmm..anam yapılmadı mı hala kombi ne kombiymiş yaaaaaaa çok sinir bozucuuuuuuu...ayy ayşe ya çok pis gaza geldim ben yaaa 2 haftada versem su 1.8 kg yide kurtulsam göbek atacam vallaaaaaaaaaaaaa

yine iyi senin cok az kaldı :)))
ben ilk etapta 4 sonra 5 daha dsunuyorum bakalımmm
sadece spor yapamıyorum delirecem yaaa kaç gundur tamire verdğimiz paraya mı yanayım olmayısına elimin ayagımın bağlanışına mı

aslında miktarlar çok degil ama hepsi bi günde olmasa iyiymiş..neyse sen halledersin

harikasın canımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…