Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

emegine saglık

ben bgn göz doktoruna gttim dünden beri gözümün bir tarafında şiş vardı acıo ve gözüm yaşarıodu sürekli.bgn gittim lenslerdendir muhtemelen dedi doktor 2 tane de damla verdi biri günde 8 defa biri de 4 :) sürekli damlatmam gerek yani.burnum da tıkalı hala gecmedi(( nazar değdi kesin bana gecen elimi yaktm ondan snra grip snra da gözüm off off

sabah 9 gibi eve geldik.üzerimizi degiştirip okula gittik karı koca çocukların ögretmenleri ile görüşmeye.2. dönem hiç gidememiştik daha.eşim küçük oglumun ben büyük oglumun ögretmenleri ile görüştük..çok şükür çocuklar iyilermiş.sonra anneme ugradık kahvaltı yaptık.eve geldigimde saat 11 di.ögle yemegi hazırladım.çocuklar geldi.yediler ve gittiler.şimdi aslen çok yorgunum ama muhtemelen akşama daha yorgun olacagoım için şimdi 1 saat leslie yapıp duş alacagımtabi ozamana kadar saat 3 olur çocukların dönüş saati gelir.dersti yemekti belki de bi ara uyurum..neyse ben şimdik çıkıyom spor + duş yapcam

Son düzenleme:

canım yaaa geçmiş olsun nazardır nazar

valla ne diyem harikasın yaaaa

yavaş yavaş öğreniyorum canım ya

günaydın oyam..tabi size günaydın ben daha uyumadımm
canım ya keşke biraz uyusan

selam kızlar nasılsınz
selam canım hoşgeldin

çok geçmiş olsun canım ya nas felak süresini oku nazar ayetini oku inşaALLAH en kısa zamanda atlatırsın

Kolay gelsin canım görüşürüz.

aman bişey olmaz sende abartma yani ne olacak o kadar zeytinyağındann
günaydın kızlarrrr
günaydın şekerimmm
nescuik koymadan içsen daha süper olurduu
yaa çok seviyorum ama azıcık koydum hemmm

ayyy canım yaaaaaaaaaa

sporumu yaptım unutmadan yazayım hemenn..geçen yaptıklarımın sayılarını arttırdımmm

4 dk evde hafif koşu ısınmak için
100 tane yerde bisiklet çevirme hareketi
sandalyeyle 40 sağ 40 sol kalça hareketi
yere yüzüstü uzanarak 30 kalça bacak hareketi
40 sağ 40 sol yan karın kası için mekik
40 yarım düz mekik
100 bel hareketi
20 kez yere hafif çömelme hareketi

ayy çok mutluyum ne güzel yaptım hehehehhe..şimdi duşa girmem lazımmmmmm

hoşegeldin fıstıkkkkkkkkk

hoşbulduk canımm

canım.... dava falan açtın mı

bu hafta açıyoruz

hoşgeldin cnaım nasılsın

iyi değilim aslımm..

senin için nasıl hayırlısı ise öyle olsun

amin canımm

konu nedir bilmiyorum ama RABBİM hakkında ne hayırlıysa onu versin

inşallah

canım hoşgeldinnn

hoşbulduk emoşcumm

şimdi komşular geldi benim burda olduğumu bi,lmiyorlardı yanlarına gideyimm off hiç gücüm kalmadıı yine girmeye çalışırım

ohh sporumdan sonra duşuma da girdim çamaşır astım kızımın çorbasını yaptım şimdi kendime brokoli haşlıyorum=)) öğle yemeği hehehe=)

süpersinnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…