- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #71.501
şimdi komşular geldi benim burda olduğumu bi,lmiyorlardı yanlarına gideyimm off hiç gücüm kalmadıı yine girmeye çalışırım
1 saat 10 dak leslie yaptım kızlar..
eşim ögleden beri uyudu.o da nöbetten çıktı.aramızdaki fark ben daha oturmadım bile.şimdi çocukları berbere götürdü.gelince onlar banyo yapcak ben balık pişirecegim akşama..
1 saat 10 dak leslie yaptım kızlar..
eşim ögleden beri uyudu.o da nöbetten çıktı.aramızdaki fark ben daha oturmadım bile.şimdi çocukları berbere götürdü.gelince onlar banyo yapcak ben balık pişirecegim akşama..
sporların çok güzel cnaım bende leslie yapıyorum çok hoşuma gidiyo1 tane hanım göbegi tatlı(sabah sabah diyeceksiniz ama annemde yedim)
kah
1 yumurta tavada
2 dilim ekmek
1 ç.k.haşhaş sürtmesi
ögle
1 çorba kasesi salçalı baharatlı makarna
akşama(daha yemedim ama )
marul maydonoz bol
balık (hamsi)10 tane olabilir
şimdilik leslie 1 saat 10 dak..
belki akşama 1 saat pisiklet (tv seyrederken yapıyom iyi oluyo)
ben çıkıyom kızlşar belki gece gelemem öpüyorum hepinizi
bende zayıflamak istiyorummmmmmm
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bende zayıflamak istiyorummmmmmm
moralini bozma canım insanın başına herşey geliyo önemli olan saglıgının yerinde olması.zor günler eminim bende yaşadım çünkü...
gelinlikle çıktıgın eve geri dönmek zordur.ama HİÇBİRİ ANNENİ BABANI SENİN GÖZYAŞIN YADA YÜZÜNDEKİ MUTSUZLUK KADAR ÜZMEZ İNAN ..onlar için toparlanman gerelir. ve HERŞEYİN İLACI ZAMANDIR.allah yardımcın olsun bebegim
ben geldim
ben bgn göz doktoruna gttim dünden beri gözümün bir tarafında şiş vardı acıo ve gözüm yaşarıodu sürekli.bgn gittim lenslerdendir muhtemelen dedi doktor 2 tane de damla verdi biri günde 8 defa biri de 4 :) sürekli damlatmam gerek yani.burnum da tıkalı hala gecmedi(( nazar değdi kesin bana gecen elimi yaktm ondan snra grip snra da gözüm off off
iyi değilim aslımm..
mrb aslı hoşgeldinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?