- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #71.901
özgecim sen nasılsın?resimler nasıl gidiyor?fotosunu eklesen keşke 1-2 tanesinin...
bol güneşli bir istanbul sabahından hepinize günaydınlaaaaaar
bugun yeni diyete başladım.vatana millete ve 14.gruba hayırlı ugurlu olsunn efendim
şimdi kahvaltımı yapıyorum birazdan epilasyona gidicem.sonra görüşürüz kızlar
hepinizi öptm
canım sıkıldığında çok yerim canım.dünde aynen öyle oldu
özge sen ne cezası çektin ben anlamadımmmmmmmmmmm ben sayarken kalmadın hiç cezayaaa
günaydın canım benim.midem daha iyi çok şükür.canım sıkkın ama dünden beri.sen nasılsın
hahahahahaaa hiç ölesine çektim bi ceza :)))sen sayarken değilde emoş sayarken kalmıştım daha anca çekebildim cezayı :))))))))))))
ya çok iğrenç bi gece geçirdim kız 4.30 yattı ya çok sinirlerim bozuluyor niye böyle bu çocuk ya neasıl düzelecek kafayı yicem normal insanlar gibi yaşamak istiyorum bende normal zamanlarda yatmak 6 aydır hiç normal bi vakitte yatmadım sinirlerim çok bozuk..gecenin 4ünde ağlıyordum hüngür hüngür kafayı yemek üzereyim=(
canım benim yaaa benim eltimin büyük kızıda öleydi artık gece uykusunu unutmuştu geceyi gündüz yapmıştı kızı sanırım seninkide öle 7. ayda bırakmıştı kızı o olayı ama gündüzleri bayaa uğraşmıştı gündüzleri uyutmuyordu oda bir hafta sürdü sonra düzene girdi sen de bi dene istersen canım
özge ya deniyorum ama yok..mesela dünden önceki gün 3.30 yatmıştı.ben dün sabah11e çeyrek kala kaldırdım zorla..düşün bak 7 saat uyku..kaltı ama gözler çizgi ayılamıyor..2 saat uyutmadan tuttum sonra uyudu 1,5 saat..sonra da ara ara yarım saat falan 3 kere uyudu vee gece 4.30 a kadar uyanıkkk nasıl yetiyor bu uyku çocuğa anlamıyorummm..daha ne yapayım ki bilemedim..bugünde sinir oldum kaldırmıcam uyusun 1 e kadar nasılsa uyumuyo gece
bir de öle dene bakalım kendi haline bırak bakalım..ayağında sallıyorsun dimi uyuması için...
yook nerde ayakta sallamak asla kabul etmiyor ayakta sallanmayı bağırıyo bide dönğyo kendini atmak istiyor..illa memede uyuyor yada kucağına alıp evde gezdireceksin ona da benim gücüm yetmiyor bilemiyorum bi çözüm yolu bulamadım=( dün bi dr buldum gökhan mamur diye bebeği kendi kendine uyumasını sağlamak için yapılması gerekenler diye 4-5 günde öğreniyormuş sözde kendi uyumayı babam gelecek cuma günü o gelsin gitsin de denicem o yöntemide offffff
ayy çok zor valla ben bazen defne sabaha karşı uyanıyor 4 gibi bi saat sallıyorum ayağımda ona bile zor katlanıyorum seni düşünemiyorum bile...bi dene bakalım o doktorun tekniğini belki işe yarar...defne memede hiç uyumadı sadece 25 gün memede uyudu sonra uyumayı bıraktı ben ayağımda sallayıp uyutmasaydım oda saatlerce uyanık kalıyordu..sonra doktoru bana olmaz dedi ilk doğduğu zamanlar bebekler 16 ve 20 saat arası uyuması lazım dedi sallayarak uyutmayı dene dedi sonra da beşiğinde sallamaya başladım ama artık büyüdü beşiğinden düşecek diye korkuyorum ayağımda sallıyorum bazen 1 saat bile salladığım oluyor ayaklarım kopuyor valla...
ayyy ayakta sallamakta zorrr..kız şimdi bile benimki azcık uyuyor nasıl dayanaıyor yok anlamıyorum valla..uykusuzluk hadi neyse de sinirlerim bozuluyor çok=( denicem bakalım işe yarayacak mı bilmiyoreum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?