Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet işte bide o var dediğin gibi büyüme hormonlarıı ayy denicem umarım işe yararrrr

teşekkür ederiz canımmmm...istedikten sonra olur mutlakaa

hayıııır yanlış saydın
ogün net geç baglandı annemlerde oyüzden hızlıca 7 mesaj yazıp çıkmak zorunda kaldım..yani sayarak yazdım mesajları.
böhüüü haksızlık bu

hadi hayırlı olsun canım,azmin bol olsun,hangi bölge için gidiyosun epilasyona?ben de çene ve boyun için gitmiştim yaklaşık 8-9 seans tüylerde baya incelme oldu ama hala tam olarak bitmedi,sen memnunmusun?
sagol güzelim..inşallah..
komple vücut yaptırıyorum ben cnm.vücudumda müthiş faydasını gördüm ama yüz daha farklı oldugu için tam sonuca ulaşılması zaman alıyomuş.benmde yüzüm uzun süredir devam ediyo seanslara.

canım yaa.Allah yardımcısı olsun.tüm annelerin..gündüz uyutma bisüre yavaşyavaş düzene girer.bebişlerin uyku düzeni malesef öyle.bazıları ise böyle seninkigibi daha sıkıntılı olabiliiyo.inşallah enkısa zamanda düzelir.Allah sabrını ve enerjini artırsın canım

menülerim iirenç ötesi ama napim hiç içimden bişi yapmak gelmiyo..
bu haftada kilo veremeseydim diyeti bırakıcaktımm..
sporlar işe yaradı..

bugünki menüm

öğlen 12,30 gibi uyandım
1 tabak karnabahar

akşam
yine 1 tabak karnabahar

kendime ayrıca yemek yapıyorum
çünkü annem ağır yemekler yapıyo
tereyağlı pilavlar bilmem ne
***dün 1500 ip atladımm *****​

1 hafta boyunca sabah eşinle uyanınca kızı da uyandır dışarı çık akşama kadar uyumasına izin verme... 1 hafta yap şunu işe yaramaması imkansız.. soğuk diye çıkamıyorsan evde yapmaya çalış.. ne bileyim yada servise götür fabrika ayarlarına geri döndür

bu iş kalple değil mideyle oluyo

meyveden tiksinen nadir kişilerdenim

ayy bende çok istiyorum epilasyonnnnnnn seneye başlıyım çalişmaya direk yaptırcam özellikle malum bölgeyii

ayy yok canım uyutmamak da etki etmiyor buna dalamama sorunu var dalamayınca sinirleniyo daha huıuysuz olup uyumuyorrr

wawwwww1500 müüü kız nasıl atlıyorsun o kadarrr

canım hava soğuk çıkaramıyorum o yüzden babiş gelince arabayla ancak ççıkıyoruz e o da hergün olamıyor tabii=) fabrika ayarları iyiymiş ama bizimkinin fabrika ayarları da kötüü eheh en iyisi servise götürmek=

çok sinirim bozuk yaaaa..biara 2 de falan uyuyordu yine sapıttı yakındır bizim sabahlamamız yinee..valla dayanacak gücüm kalmadı hiç kalmadıı

ayyy ayakta sallamakta zorrr..kız şimdi bile benimki azcık uyuyor nasıl dayanaıyor yok anlamıyorum valla..uykusuzluk hadi neyse de sinirlerim bozuluyor çok=( denicem bakalım işe yarayacak mı bilmiyoreum

ALLAH yardımcın olsun canım çok zor eminim. Ama gündüzleri uyutmaman lazım ama o da olmuyomuş ayy ALLAH sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…