- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #71.921
evet işte bide o var dediğin gibi büyüme hormonlarıı ayy denicem umarım işe yararrrrcanım sinirlerin bozulur çünkü uykusuzluk aşırı sinir yapıyor...birde akşam uykusu çok önemli büyüme hormanları 24.00 ile 2.00 aralarında salgılanıyormuş..sen bi dene bakalım inşallah işe yarar o işlem...
Son bir saattir topicinizi okuyorum. Vallahi özendim sizlere! Bu fikir kimden çıktı bilmiyorum ama gerçekten çoook çok faydalı bir şey üretmiş. Buralarda hem diyetinizi kontrol ediyorsunuz hem birbirinizi motive ediyorsunuz. Gerekirse kızıyorsunuz vs. Çok güzel ortam.. Hepiniz güzel güzel kilolarınızı vermişsiniz. İnşallah bende sizler gibi olabilirim. Bunu tüm kalbimle istiyorum..
hayıııır yanlış saydın06/03/2012
aynalar.................7+
hazos87................7+
pinkcat87...............7+
melekayşe..............7+
tedis.....................7+
fiyona................7+
1.73..................7+
pisiq....................7+
rainandthesun.........7+
oyagibi...................7+
saliha27...................7+
nilipus..............6 cezaya kaldı
emidaf............izinli
sagol güzelim..inşallah..hadi hayırlı olsun canım,azmin bol olsun,hangi bölge için gidiyosun epilasyona?ben de çene ve boyun için gitmiştim yaklaşık 8-9 seans tüylerde baya incelme oldu ama hala tam olarak bitmedi,sen memnunmusun?
evet ya artık bahar gelsin.bidahada gitmesin :)))günaydın canım bgn antalya da da süper bir hava var resmen bahar geldi bgn antalyaya....ben de kaç gündür regl dim bgn itibariyle sporuma geri dönecem inşallah
teşekkür ederiz canımmmm...istedikten sonra olur mutlakaa
canım yaa.Allah yardımcısı olsun.tüm annelerin..gündüz uyutma bisüre yavaşyavaş düzene girer.bebişlerin uyku düzeni malesef öyle.bazıları ise böyle seninkigibi daha sıkıntılı olabiliiyo.inşallah enkısa zamanda düzelir.Allah sabrını ve enerjini artırsın canımya çok iğrenç bi gece geçirdim kız 4.30 yattı ya çok sinirlerim bozuluyor niye böyle bu çocuk ya neasıl düzelecek kafayı yicem normal insanlar gibi yaşamak istiyorum bende normal zamanlarda yatmak 6 aydır hiç normal bi vakitte yatmadım sinirlerim çok bozuk..gecenin 4ünde ağlıyordum hüngür hüngür kafayı yemek üzereyim=(
yuh yarım ekmek ve akşam başka bişi yok...kızım toparla kendini..
kendine kastın mı var senin...diyet yapmayacaksanda normal ye bari....
ya çok iğrenç bi gece geçirdim kız 4.30 yattı ya çok sinirlerim bozuluyor niye böyle bu çocuk ya neasıl düzelecek kafayı yicem normal insanlar gibi yaşamak istiyorum bende normal zamanlarda yatmak 6 aydır hiç normal bi vakitte yatmadım sinirlerim çok bozuk..gecenin 4ünde ağlıyordum hüngür hüngür kafayı yemek üzereyim=(
Son bir saattir topicinizi okuyorum. Vallahi özendim sizlere! Bu fikir kimden çıktı bilmiyorum ama gerçekten çoook çok faydalı bir şey üretmiş. Buralarda hem diyetinizi kontrol ediyorsunuz hem birbirinizi motive ediyorsunuz. Gerekirse kızıyorsunuz vs. Çok güzel ortam.. Hepiniz güzel güzel kilolarınızı vermişsiniz. İnşallah bende sizler gibi olabilirim. Bunu tüm kalbimle istiyorum..
arkadaşlar nette dolaşırken rastladığım 2 bilgiyi sizinle paylaşmak istedim.
-Greyfurt meyvesinin son zamanlarda yapılan bilimsel araştırmalarda kandaki insülin seviyesini azalttığı ve açlık hissini bastırdığı ispatlanmıştır. Greyfurt ve greyfurt suyunun içerisinde bulunan yağ yakıcı bitkisel enzimler de doğal bir zayıflama ilacı gibi etki göstermekte ve kilo verilmesini sağlamaktadır.
-2-3 seneye kadar yağ hücreleri kaybolmaz, miktarları azalır ve en ufak bir tekrarda eski haline döner. O açıdan kilo koruma programında, diyetle zayıflayanların diğer insanların gösterdikleri hassasiyetin 2-3 mislini göstermeleri gerekir
hayıııır yanlış saydın
ogün net geç baglandı annemlerde oyüzden hızlıca 7 mesaj yazıp çıkmak zorunda kaldım..yani sayarak yazdım mesajları.
böhüüü haksızlık bu
sagol güzelim..inşallah..
komple vücut yaptırıyorum ben cnm.vücudumda müthiş faydasını gördüm ama yüz daha farklı oldugu için tam sonuca ulaşılması zaman alıyomuş.benmde yüzüm uzun süredir devam ediyo seanslara.
canım yaa.Allah yardımcısı olsun.tüm annelerin..gündüz uyutma bisüre yavaşyavaş düzene girer.bebişlerin uyku düzeni malesef öyle.bazıları ise böyle seninkigibi daha sıkıntılı olabiliiyo.inşallah enkısa zamanda düzelir.Allah sabrını ve enerjini artırsın canım
menülerim iirenç ötesi ama napim hiç içimden bişi yapmak gelmiyo..
bu haftada kilo veremeseydim diyeti bırakıcaktımm..
sporlar işe yaradı..
bugünki menüm
öğlen 12,30 gibi uyandım
1 tabak karnabahar
akşam
yine 1 tabak karnabahar
kendime ayrıca yemek yapıyorum
çünkü annem ağır yemekler yapıyo
tereyağlı pilavlar bilmem ne
***dün 1500 ip atladımm *****
1 hafta boyunca sabah eşinle uyanınca kızı da uyandır dışarı çık akşama kadar uyumasına izin verme... 1 hafta yap şunu işe yaramaması imkansız.. soğuk diye çıkamıyorsan evde yapmaya çalış.. ne bileyim yada servise götür fabrika ayarlarına geri döndür
selam millet ancak gelebildim nasılsınız
ya çok iğrenç bi gece geçirdim kız 4.30 yattı ya çok sinirlerim bozuluyor niye böyle bu çocuk ya neasıl düzelecek kafayı yicem normal insanlar gibi yaşamak istiyorum bende normal zamanlarda yatmak 6 aydır hiç normal bi vakitte yatmadım sinirlerim çok bozuk..gecenin 4ünde ağlıyordum hüngür hüngür kafayı yemek üzereyim=(
çok sinirim bozuk yaaaa..biara 2 de falan uyuyordu yine sapıttı yakındır bizim sabahlamamız yinee..valla dayanacak gücüm kalmadı hiç kalmadıı
ayyy ayakta sallamakta zorrr..kız şimdi bile benimki azcık uyuyor nasıl dayanaıyor yok anlamıyorum valla..uykusuzluk hadi neyse de sinirlerim bozuluyor çok=( denicem bakalım işe yarayacak mı bilmiyoreum
ALLAH yardımcın olsun canım çok zor eminim. Ama gündüzleri uyutmaman lazım ama o da olmuyomuş ayy ALLAH sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?