Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

üzerime düşen görevi yerine getirmedim cezalıyım 30 :119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

günaydın arkadaşlar,bol sporlu,az kalorili,neşeli ve sağlıklı bir gün diliyorum hepimiz için.ben şuanda okuldayım,dersim yok ama nöbetçi olduğum için erken geldim,bu aradada sevgili topiğimi ziyaret edeyim dedim.sizler nasılsınız?saliha bebiş iyi oldu mu?aslı muhtemelen bu saatte uyuyordur ne de olsa tatilde,elin nasıl odu şekerim?tedis eminecim dün seni göremedim miden kötüydü nasılsın şimdi?ayy bizim topik dökülüyo yavv.:2::2::2:herkeste bi haller iyi bakın kendinize...

Selam kızlaaar! Öncelikle herkese kolaylık ve başarılar diliyorum. Bir iki gün önce "Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler" topicine yazmıştım. Ama geri dönen olmadı. Cuma günü diyete başlayacağım. Acaba takımınızda bir kişilik yer var mı? :/

bol güneşli bir istanbul sabahından hepinize günaydınlaaaaaar
bugun yeni diyete başladım.vatana millete ve 14.gruba hayırlı ugurlu olsunn efendim
şimdi kahvaltımı yapıyorum birazdan epilasyona gidicem.sonra görüşürüz kızlar
hepinizi öptm

Son düzenleme:
arkadaşlar nette dolaşırken rastladığım 2 bilgiyi sizinle paylaşmak istedim.
-Greyfurt meyvesinin son zamanlarda yapılan bilimsel araştırmalarda kandaki insülin seviyesini azalttığı ve açlık hissini bastırdığı ispatlanmıştır. Greyfurt ve greyfurt suyunun içerisinde bulunan yağ yakıcı bitkisel enzimler de doğal bir zayıflama ilacı gibi etki göstermekte ve kilo verilmesini sağlamaktadır.

-2-3 seneye kadar yağ hücreleri kaybolmaz, miktarları azalır ve en ufak bir tekrarda eski haline döner. O açıdan kilo koruma programında, diyetle zayıflayanların diğer insanların gösterdikleri hassasiyetin 2-3 mislini göstermeleri gerekir

Son düzenleme:
canım bu konuları kaptanımız ile görüşmelisin o sana yardımcı olabilir ama sanırım boş yerimiz yok.

hadi hayırlı olsun canım,azmin bol olsun,hangi bölge için gidiyosun epilasyona?ben de çene ve boyun için gitmiştim yaklaşık 8-9 seans tüylerde baya incelme oldu ama hala tam olarak bitmedi,sen memnunmusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…