- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #72.601
1400 kalorilik cnm
ben 60 'a inene kadar bunu yapayım diyorum
kızlar kötü bir gece geçirdik.hastanedeydik.oğluşum larenjit olmuş solunum sıkıntısı çekti.çok korktum ama şimdi iyi çok şükür.Allah hepimizin çocuklarına sağlık sıhhat versin inşallah
allah aşkına saliha 2200 e kadar nasıl sayıyorsun yaa ben yüzden sonra bırakırım saymayı heralde :)cuma gününkü menüm açlıktan öldüm az daha
öğlen
2tabak fasulye
2 dilim beyaz ekmek
ara
1 dilim baklava
akşam
1 tabak makarna
el kadar kete
sporlarım
2200 ip
50 mekik
50 sağ ve 50 sol bacak hareketi
çantalayabilirsiniz:18::18::18::18::18::18::18::18:
ayşe ben hiç bişi anlamadım canım yayınladığın listeden bunların içinden istediğimizi seçip kendi günlük menümüzü mü yapıyoruz...birde kalori olayını nasıl ayarlıycaz mesela
geçmiş olsun eminecim,benimkiler de hastaydılar ama şükür Allaha bugün daha iyiler,çocukların hasta olması çok kötü oluyo,insan kendi hasta olsa iyi kötü idare ediyor da çocuklar derdini de tam anlatamıyor...Allah hayırlı şifalar versin canım...kızlar kötü bir gece geçirdik.hastanedeydik.oğluşum larenjit olmuş solunum sıkıntısı çekti.çok korktum ama şimdi iyi çok şükür.Allah hepimizin çocuklarına sağlık sıhhat versin inşallah
teşekkürler hazalcım,çok şükür bugün daha iyi,dün hiç ateşi düşmedi...ayy geçmiş olsun canım ya tam hastalık havası valla neslininki de hasta ikinizede geçm iş olsunnnnnnn
Merhaba özgecim ,ben iyiyim bugün tokata gittik,dayımları ziyaret ettik,biraz gezdik geldiik,ben de senin gibi biraz kaçırdım ama yarın kontrolü alıyorum ele...merhaba kızlar nasılsınız?benim misafirim vardı bgn yeni gittiler valla yedik yedik içtik bgn yazmıyciim neler yediğimiziaslıdan çok tırsıyorum :18::18::18:
ama yarından itibaren telafi günü yapıcam kendime sporada yüklenecem yeniden reglim bitti nasılsa neyse bi geçmiş yapıyım bakiim
selam aslıcım,geçmiş olsun nasıl ettin de sakatladın canım yaa?selam kızlar ben sivastayım bugün burda kalacam yarın akşam dönerim bugün izinli olayım sizi çoookk öpüyorum
bu arada yine bacağımı sakatladım
görüşmek dileğiyle...
100 kadar atlayıp yazıyorum :) bi kağıda not alıyorumallah aşkına saliha 2200 e kadar nasıl sayıyorsun yaa ben yüzden sonra bırakırım saymayı heralde :)
selam kızlar ben sivastayım bugün burda kalacam yarın akşam dönerim bugün izinli olayım sizi çoookk öpüyorum
bu arada yine bacağımı sakatladım
görüşmek dileğiyle...
çıkıyorum çııııkk tıııım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?