Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

geçmiş olsun canım allah beterinden korusun canım...çocuğunun hasta olması ve senin çaresiz kalman tarifi çok zor bi durum oluyor...allah birdaha yaşatmasın canım...

allah aşkına saliha 2200 e kadar nasıl sayıyorsun yaa ben yüzden sonra bırakırım saymayı heralde :)

kızlar ben çıkıyorum çok yoruldum bgn sabah 6 dan beri ayaktayım yaa benim kız 3 gündür filan sabahın köründe dikiyor beni ayağa.birde aynı odada durmaktan sıkılıyor oda oda gezdiriyor beni evin içinde sıkıntısı var sürekli huysuz bu sıralar acaba yine dişi mi çıkacak bundan sonrakileri sorunsuz çıkarır inşallah..
neyse kızlar yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi

selam kızlar ben sivastayım bugün burda kalacam yarın akşam dönerim bugün izinli olayım sizi çoookk öpüyorum
bu arada yine bacağımı sakatladım
görüşmek dileğiyle...

Son düzenleme:
ayşe ben hiç bişi anlamadım canım yayınladığın listeden bunların içinden istediğimizi seçip kendi günlük menümüzü mü yapıyoruz...birde kalori olayını nasıl ayarlıycaz mesela

asıl menyu yazmadım hazalvar diyince istiyosanız tam yazayım acıklayım ama ancak yarın akşama yazabilirim optumm

geçmiş olsun eminecim,benimkiler de hastaydılar ama şükür Allaha bugün daha iyiler,çocukların hasta olması çok kötü oluyo,insan kendi hasta olsa iyi kötü idare ediyor da çocuklar derdini de tam anlatamıyor...Allah hayırlı şifalar versin canım...

Merhaba özgecim ,ben iyiyim bugün tokata gittik,dayımları ziyaret ettik,biraz gezdik geldiik,ben de senin gibi biraz kaçırdım ama yarın kontrolü alıyorum ele...

karşı taraf araya adam koymuş... Babama demişki işi tatlıya bağlayalım diyorlar..babamda: öyle şerefsiz adama verecek kızım yok demiş...

ya bgn benim canım çok sıkkındı,kimseyi de bulamadım azıcık laflıyım (
sanırım haftasonları sessizleşiyo forum.aramızda evliler fazlaya ondan..
bi giriyim dedim ama yine kimsecikler yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…