Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çok geçmiş olsun canımmmmmmm

çok az ama afiyet olsunnn

sporlarda güzel

sporlarla dengelemişindir canım ama bu hafta başka yapmazsan iyi olur.sporu degil kaçamakları

cumartesi menüm
kah
1/2 simit
1 ev pogaçası
2 y.k. acılı sos

ögle
yok

ara
1 tabak bulgurlu pirinçli dolma içi
1 ev pogaçaşı

akşama yersem sadece 1 tabak yogurt yada 1 küçük greyfurt

sporlar leslie1 saat
pisiklet 1 saat

canım yaa çok geçmiş olsun güzelim.öyle seyri çokçok kötü bi hastalık değildir de.o havlar gibi öksürmeler,helede cocugun nefes darlıgı cekmesi.bnlar sıkıntı vermiştir encok.ama Allahtan tedaviye çok çabul yanıt verir.geçmiş olsun tekrar

Afiyet olsun pogacalar :)

sporlar iyi fasulye cok fazla olmuş gerçi her şey tabaga gore miktara goredeğişir :)

merhaba kızlar nasılsınız?benim misafirim vardı bgn yeni gittiler valla yedik yedik içtik bgn yazmıyciim neler yediğimiziaslıdan çok tırsıyorum :18::18::18:
ama yarından itibaren telafi günü yapıcam kendime sporada yüklenecem yeniden reglim bitti nasılsa neyse bi geçmiş yapıyım bakiim

iyiyim canım valla nasıl olayım babişim geldi onla oturdukk=)o şimdi bi halamlara uğramaya gitti kızda uyudu bende bi gireyim dedimm

ayy bende güzel bi uyku istiyorummmmmmmmmmm

ben de istiyorum hazalcığım ama istemekle olmuyor :)))ama kızıma feda olsun bütün uykularım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…