- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #72.641
ayy geçmiş olsun canım ya tam hastalık havası valla neslininki de hasta ikinizede geçm iş olsunnnnnnn
larenjit derken farenjitmi :?????? çok geçmiş olsunnn
çok geçmiş olsun canımmmmmmm
canım yaa çok geçmiş olsun güzelim.öyle seyri çokçok kötü bi hastalık değildir de.o havlar gibi öksürmeler,helede cocugun nefes darlıgı cekmesi.bnlar sıkıntı vermiştir encok.ama Allahtan tedaviye çok çabul yanıt verir.geçmiş olsun tekrar
geçmiş olsun canım allah beterinden korusun canım...çocuğunun hasta olması ve senin çaresiz kalman tarifi çok zor bi durum oluyor...allah birdaha yaşatmasın canım...
kızlar hepinize çok teşekkür ederimgeçmiş olsun eminecim,benimkiler de hastaydılar ama şükür Allaha bugün daha iyiler,çocukların hasta olması çok kötü oluyo,insan kendi hasta olsa iyi kötü idare ediyor da çocuklar derdini de tam anlatamıyor...Allah hayırlı şifalar versin canım...
cuma gününkü menüm açlıktan öldüm az daha
öğlen
2tabak fasulye
2 dilim beyaz ekmek
ara
1 dilim baklava
akşam
1 tabak makarna
el kadar kete
sporlarım
2200 ip
50 mekik
50 sağ ve 50 sol bacak hareketi
çantalayabilirsiniz:18::18::18::18::18::18::18::18:
cumartesi menüm
kah
1/2 simit
1 ev pogaçası
2 y.k. acılı sos
ögle
yok
ara
1 tabak bulgurlu pirinçli dolma içi
1 ev pogaçaşı
akşama yersem sadece 1 tabak yogurt yada 1 küçük greyfurt
sporlar leslie1 saat
pisiklet 1 saat
selam kızlar ben sivastayım bugün burda kalacam yarın akşam dönerim bugün izinli olayım sizi çoookk öpüyorum
bu arada yine bacağımı sakatladım
görüşmek dileğiyle...
dün fazla ip atladım yüzümdeki kaslar bile ağırıyo:):)
kızlar nişandan yeni geldik herkes çok zayıflamişsin eski formuna dönmüşsün dedi heheheh ayy çok sevindirik oldum bi de mini elbise giydim tey teyyyyyyy=) bu arada boğazım inanılmaz acıyor...halsizlik var hasta oluyorum sanırım umarıum kötü olmadan iyileşirimmm
oplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 11 ziyaretçi) pisiq bu ne yaa :)
kızlar nişandan yeni geldik herkes çok zayıflamişsin eski formuna dönmüşsün dedi heheheh ayy çok sevindirik oldum bi de mini elbise giydim tey teyyyyyyy=) bu arada boğazım inanılmaz acıyor...halsizlik var hasta oluyorum sanırım umarıum kötü olmadan iyileşirimmm
emoşum sanki biraz bol ekmek grubu olmuş
dünkü menüm
sabah:yemedim
öğle:2 dilim kepek ekmeği azıcık diyet peynir
akşam:2 ince ve küçük dilim börek+yarım kepçe çorba+yeşil salata+yoğurt
spor
30 dk.koşu bandı
hayırdır kız nasıl miyavladıysan artık mart ayı toplamışın ziyaretçileriii
anammm 6 da mı ne derdin var kız 6 da kalkıyorsunnnnnnnnnngünaydın kızlar.gece doğru düzgün uyumayıp sabahın 6 sında da ayağa kalkmış biri olarak bugün sayfayı ben açtım.en güzel pazarlar sizlerin olsun
ayy evet ya harika ötesi bi duyguuuuu=) su an hamile kaldığımı öğrendiğimden daha zayıfım hehehhehe=) sadece karnım sorun olannnharika bir duygu değilmi hazal zayıfladığının fark edilmesi.canım aman dikkat et kendine
Ayy kızlar evin halini bi görseniz,heryer karışık,dün de evde yoktum işler iyice birikti,bugün çok fazla listeye uyamıycam ama diyete uygun beslenmeye gayret edicem,ben şimdi çıkıp bi yandan işe başlayım artık...akşama görüşürüz inşaallah...
iyi diyelim iyi olalım naolsun.koşturuyoruz işte.sen nasılsın cnm?doktorcummmm seni görüyorum naber cınım
iyi diyelim iyi olalım naolsun.koşturuyoruz işte.sen nasılsın cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?