Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayy geçmiş olsun canım ya tam hastalık havası valla neslininki de hasta ikinizede geçm iş olsunnnnnnn

larenjit derken farenjitmi :?????? çok geçmiş olsunnn

çok geçmiş olsun canımmmmmmm

geçmiş olsun canım allah beterinden korusun canım...çocuğunun hasta olması ve senin çaresiz kalman tarifi çok zor bi durum oluyor...allah birdaha yaşatmasın canım...

kızlar hepinize çok teşekkür ederim

çantalıyorum seni salihaaaaaaaaaaaaaaaa

emoşum sanki biraz bol ekmek grubu olmuş

harika bir duygu değilmi hazal zayıfladığının fark edilmesi.canım aman dikkat et kendine

dünkü menüm
sabah:yemedim
öğle:2 dilim kepek ekmeği azıcık diyet peynir
akşam:2 ince ve küçük dilim börek+yarım kepçe çorba+yeşil salata+yoğurt

spor
30 dk.koşu bandı

kızlar sabahın 6 sında kalkınca insan bayağı bir yol alıyor ha.mesela ben dağ gibi ütü yaptım.evin tozunu aldım.şimdi de kahvaltı hazırlayacam.ben çıktım kızlar.akşama görüşürüz

süper harikaaaa.....

Ayy kızlar evin halini bi görseniz,heryer karışık,dün de evde yoktum işler iyice birikti,bugün çok fazla listeye uyamıycam ama diyete uygun beslenmeye gayret edicem,ben şimdi çıkıp bi yandan işe başlayım artık...akşama görüşürüz inşaallah...

günaydın kızlar.gece doğru düzgün uyumayıp sabahın 6 sında da ayağa kalkmış biri olarak bugün sayfayı ben açtım.en güzel pazarlar sizlerin olsun
anammm 6 da mı ne derdin var kız 6 da kalkıyorsunnnnnnnnnn
harika bir duygu değilmi hazal zayıfladığının fark edilmesi.canım aman dikkat et kendine
ayy evet ya harika ötesi bi duyguuuuu=) su an hamile kaldığımı öğrendiğimden daha zayıfım hehehhehe=) sadece karnım sorun olannn

kolay gelsin canımmmmmmmmmmmm

dedoşumuz da gitti yaaaaa=((( kızlar ya ben çok fenayım yutkunamıyorum halim yok çok fenayım umarım kıza bulaştırmam ya=(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…