Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayyy biran önce iyileşir insallah ya..yaşlılıkta daha zor tabi daha uzun sürer iyileşmesii of=(

ayy inanmıyorum yaaaaaa şerefsiz herif yaaaaaa ya ne pislikler var bu dünyadaaaa bee allah belasını versin öküzünnnnn ..korkunc olmaz mı keseceksin onun o ellerini bide başka bi tarafını hayatın öyle devam edecekkk pislikkkkkkkk..benimde başima gelmişti bi kere hemde şehirler arası otobüstee...ama ben dövdüm adamı=)

aaaaaaaaaaaa pislige bak canım çok üzüldüm..geçmiş olsun yaaa

sagolun kızlar..Allah ıslah etsin.ne diyim başka ( aglaya aglaya uyumuşum.aslıyada haber vermek aklıma bile gelmedi.dün kaç msj yazdıgımı da blmiyorum zaten..
kayınvalidemlerde çok üzüldü.hele nişanlım..Allah bildiği gibi yapsın ahlaksızı başka bşy demiyorum

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım ya valla ucuz atlatmışsın. sen akşamları tek çıkma yine de. bırak ıslansın nişanlın sonra sen onu kurutursun romantik olur

hayret yaaaaa bu ülkede bu şerefsizler oldukça bitmez böyle şeylerrrrr

çok geçmiş olsun canım ya valla ucuz atlatmışsın. sen akşamları tek çıkma yine de. bırak ıslansın nişanlın sonra sen onu kurutursun romantik olur
harikasın oya ya güldürdün beni.sagol

heheh bencede oya doğru söylüyor=)
zaten bundan sonra hayatta beni yanlız bırakmaz akşam dışarda..
çokşükür ucuz atlattım valla

kızlarrrrrrr FLAŞ FLAŞ FLAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ BENİM KIZIM DÜN SAAT 10 DA UYUDUUUUUUUUUUUUUUUUUU ŞOKK ŞOKKKKKKKKKKKK ŞOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

süper böyle devam eder inş.

günaydın arkadaşlar. güzel bir hafta diliyorum.
günaydın canım

günaydın arkadaşlar.oğluşumun hastalığı devam ediyor.bugün okula göndermedim.dolayısıyla spora da gidemedim.aslında bende pek iyi değilim.eğer kendimi iyi hissedersem akşam gitcem spora.
günaydın canım çok geşmiş olsun

çok kötü olmuş ya düşünemiyorum bile neyseki ucuz kurtulmuşsun çok geçmiş olsun

harikasın oya ya güldürdün beni.sagol

zaten bundan sonra hayatta beni yanlız bırakmaz akşam dışarda..
çokşükür ucuz atlattım valla
e yani bırakmasın tibiiiiiiiiiii=) kız kısmısının gece tek başina dişarda işi ne hahahahhahhaha=)

süper böyle devam eder inş.

günaydın canım

günaydın canım çok geşmiş olsun

çok kötü olmuş ya düşünemiyorum bile neyseki ucuz kurtulmuşsun çok geçmiş olsun
insallah canım
günaydın kızlar biraz işlerim vardı ancak gelebildim

hoşgeldin tatlımmmmmmmmmm

ayşe ben önceki diyet listemizi uygulama karar verdim bu haftada belki biraz daha zayıflarım bununlar gerçi 2 günüm gittiama olsun bugun yine başladım=) spor yapabilirmiyim bilmiyorum çünkü hastayım pek halim yok yapmaya çalişacağım ama=)

haklısın hazoşcum.çok geç bi saat değildi aslında.9bucuktu evden cıktıgımda.spor salonundan çıkıyorum sürekli o saatlerde.hemde salonda aynı yerde.yaşanacagı varmış nediyim.ama bundan sonra daha dikkatli olmam gerek..

günaydın canım.sagolasın,başıma geleceği varmış.sen nasılsın

bende datcadan istanbula geliyordum yalovadan vapura bindik bende hep inerim vapurda inemedim çok uykum vardı uyudum sonra sanki bişey değdi bana bende hiç kıpırdamadım tek gözüm açık bekledim ve arkamdaki hıyarrrrr elinin tersiyle göğsümün üstüne dokunduu ve dokunmasıyla ben arkamı bi döndümmmmmmmmm bi giriştim adama adamı indirdilerrrr =) sonra muavin geldi konuştuk falan tutanak tuttrdum falan filan. cam kenarında oturuyordum yanımdada bi teyze vardı dedim teyze sen gec cam kenarına adam geri binerse dövicem=) nuavişne dedim sakın bunu almayın otobüse fena olur diyee..sonra kalkmaya yakın adamı aldılar otobüse en arkaya oturrtularr..tabi ben durur muyum bi kalktım yerimden en arkaya adam giriştim yine muavin söför hepsi geldi beni tutmaya çalişiyor ama ne mümkün ökzü gücü geldi resmen bana=) zorla ayırdılar beni adamdan şişe fırlattım kafasına son hamle olarak=) sonra indirdiler yola devam ettik.adamın ismini cismini öğrendim yanındakine itfaiyede çaliştiğini söylemiş araştırdım söylediği itfaiyeeyi yalanmiş bulamadım adamı bulsaydım çok fena şeyler olacaktı=)

bu kadarda değil bi keresindedde üniversite sınavı için dershaneye gidiyorum sabahın kör vakti yürüyerek gidiyorum karlıdan bi lise öğrencisi geliyor şeyini açmış öyle sallaya sallaya allahım bi koştum tırstım hehehhehehe..şimdi ne kadar komik geliyor ya=)

kız şaka diyorum tabi çıkacaksın gecede ama tedbirini alacaksın ben mesela dershaneden 10 da dönüğyordum ya hafta içi gittiğimde minibüsten inince elime mutlaka biber gazımı alırım ne olur ne olmaz istanbul burası pisliği bol sıkmaya hazır tutarım elimde gece yürürken=)sende al kendine bi tane gece en azından daha güvende hissedrsin bişey olursa sıkar göazüne kaçarsın

çok sinir bozucu ve iğrenç bi durum.Allah birdaha göstermesin canım..

evet biber gazı olayı mantıklı bende alayım bitane.
ya sorma cnm ya geleli 6 ay oldu buraya.bi olay yaşadım hemen..ben nasıl yaşıcam burda Allah yardımcım(ımız) olsun

çok geçmiş olsun emoşşum allah acil şifalar versin

geçmiş olsun kız ucuz atlatmışsınn
böyle bişi olduğunda yapılacak tek şey avazın çıktığı kadar bağırmak aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…