- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #72.881
önce nikah bağını kopar gerisi çorap söküğü gibi sökülür...koparabildiğin kar :))
neyse kızlar ben kaçtım şimdilik bi iş görüşmem var oraya gidicem inş.dua edin nolur hayırlı bi neticeyle döneyim..öyle olursa akşama parti var
bayyyyyyyyy
amin cnm sagol.hayırdır niye böyle söyledin dicektimki.son mesajları okuyunca biraz anladım.Allah seninde hakkında hayırlsını versin cnm.durumundan haberim yoktu bnm.evet nekadar iyi bi beraberlik olursa olsun işe 3.şahıslar girdimi o işten bidaha hayır gelmiyo.sen eger kararlıysan hiç bakma arkana.yetti artık hep kadınların magdur olması..o erkeğim diye ortalıklarda gezen eşin de anlayacak yanlışlarını ama iş işten geçmiş olacak..Rabbim yardımcın olsun canım herdaim.bak bide biz varız sanal da olsa desteğimizi hisset arkanda olurmu hep
günaydın canım.sagolasın,başıma geleceği varmış.sen nasılsın
evet canım bidaha karşilaşmayalım sapılarlaaaaaaçok sinir bozucu ve iğrenç bi durum.Allah birdaha göstermesin canım..
evet biber gazı olayı mantıklı bende alayım bitane.
ya sorma cnm ya geleli 6 ay oldu buraya.bi olay yaşadım hemen..ben nasıl yaşıcam burdaAllah yardımcım(ımız) olsun
yaparım tabi affetmem paralarım ben adamı=))))))))hazal az değilsin yaaaa........ erkekler kadınların böyle bi durumda sessiz kalacaklarından emin olduklrı için içleri rahat.. bide şerefsizi otobüse tekrar alıyorlar.. ii yapmışsın walla
ayy nedenkiii sen güzel tutuyorsun kendiniiipis boğazlığım üstümde yaaaaa.. bende oruç tutmaya karar verdimm.. başka türlü önüne geçemicemm
ayy keşke ne özgeeee keşke girse düzene umudum var=)ayyy düzene mi girdi ki acaba canım gündüzleri uyutmamaya çalış dikkatini dağıtmaya çalış...ayy inşallah hep o saatte uyur artık
wawwww güreş heeee1 haftalığına gitti güreş müsabakası için ... 1 günde olsa ne bileyimm :18::18:
neyse kızlar ben kaçtım şimdilik bi iş görüşmem var oraya gidicem inş.dua edin nolur hayırlı bi neticeyle döneyim..öyle olursa akşama parti var
bayyyyyyyyy
ayy nedenkiii sen güzel tutuyorsun kendiniii
wawwww güreş heeee
makarna pilav pişince bana bişiler oluyo.. bide eskisi gibi kilo veremiyorum 1 hafta düşüp 1 hafta geri alıyorumm.. zaten annemlerin bu kadar yeter demesi beni iyice gıcık ediyo
benim abimde güreşçiydi 2 senedir bıraktı.. pehlivan ailesinden bi çıtır çıkacakmı
oyacım seni görüorm nasılsın
ben fena değilim canım sen nasılsın?
millet ben birazdan çıkıp işe yaramadıgına ikna olduğum akupunktura gidicem. dana gibi yememe kimse engel olamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?