Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tsk tubacımmm

evet canım bidaha karşilaşmayalım sapılarlaaaaaa
hazal az değilsin yaaaa........ erkekler kadınların böyle bi durumda sessiz kalacaklarından emin olduklrı için içleri rahat.. bide şerefsizi otobüse tekrar alıyorlar.. ii yapmışsın walla
yaparım tabi affetmem paralarım ben adamı=))))))))

pis boğazlığım üstümde yaaaaa.. bende oruç tutmaya karar verdimm.. başka türlü önüne geçemicemm
ayy nedenkiii sen güzel tutuyorsun kendiniii
ayyy düzene mi girdi ki acaba canım gündüzleri uyutmamaya çalış dikkatini dağıtmaya çalış...ayy inşallah hep o saatte uyur artık
ayy keşke ne özgeeee keşke girse düzene umudum var=)
1 haftalığına gitti güreş müsabakası için ... 1 günde olsa ne bileyimm :18::18:
wawwww güreş heeee
neyse kızlar ben kaçtım şimdilik bi iş görüşmem var oraya gidicem inş.dua edin nolur hayırlı bi neticeyle döneyim..öyle olursa akşama parti var
bayyyyyyyyy

hadi bakalım dualarımız seninle insallah olur

ayy nedenkiii sen güzel tutuyorsun kendiniii

wawwww güreş heeee

makarna pilav pişince bana bişiler oluyo.. bide eskisi gibi kilo veremiyorum 1 hafta düşüp 1 hafta geri alıyorumm.. zaten annemlerin bu kadar yeter demesi beni iyice gıcık ediyo

benim abimde güreşçiydi 2 senedir bıraktı.. pehlivan ailesinden bi çıtır çıkacakmı

ayy evet ya makatnaya bende dayanamıyorumm..verirsin canım oluyor duraklamalarrrr..vayy valla güreşçi ailesiymişsiniz=))))))))))))))

menum

sabah
yarım paket eti form

öğlen
1 kase düğün çorbası
1 kase cacık

ara
yarım paket mavi yeşil

akşam(planlanan)
ıspanak
yoğurt

nen her yere yazıyom sizin başınız kelmi burayada yazayım.
kadınlar hamamnıda kk güzellek kraliçesini seçiyoruz. yüz güzelliğini esas alıyoruz. eminin aranızda çok güzel hatunlar vardır. yarışma ziyaretçilere kapalı. başvurular başladı bile hepinizi bekliyorum
kiloluyum falan diye takmayın. önemli olan önce ruh güzelliği o göreceli olmadğı için şimdilik yüz güzelliğini seçiyoruz.

Son düzenleme:
11/03/2012 Menüm

Sabah:
2 Yumurta omlet
küçük dilim beyaz ekmek

Öğlen:
1 lahmacun

Ara:
2 tane cicibebe :)

Akşam:
3 yk et sote

Spor:
4 saat avm de gezi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…