- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #72.861
çok geçmiş olsun canım ya valla ucuz atlatmışsın. sen akşamları tek çıkma yine de. bırak ıslansın nişanlın sonra sen onu kurutursun romantik olur
bende datcadan istanbula geliyordum yalovadan vapura bindik bende hep inerim vapurda inemedim çok uykum vardı uyudum sonra sanki bişey değdi bana bende hiç kıpırdamadım tek gözüm açık bekledim ve arkamdaki hıyarrrrr elinin tersiyle göğsümün üstüne dokunduu ve dokunmasıyla ben arkamı bi döndümmmmmmmmm bi giriştim adama adamı indirdilerrrr =) sonra muavin geldi konuştuk falan tutanak tuttrdum falan filan. cam kenarında oturuyordum yanımdada bi teyze vardı dedim teyze sen gec cam kenarına adam geri binerse dövicem=) nuavişne dedim sakın bunu almayın otobüse fena olur diyee..sonra kalkmaya yakın adamı aldılar otobüse en arkaya oturrtularr..tabi ben durur muyum bi kalktım yerimden en arkaya adam giriştim yine muavin söför hepsi geldi beni tutmaya çalişiyor ama ne mümkün ökzü gücü geldi resmen bana=) zorla ayırdılar beni adamdan şişe fırlattım kafasına son hamle olarak=) sonra indirdiler yola devam ettik.adamın ismini cismini öğrendim yanındakine itfaiyede çaliştiğini söylemiş araştırdım söylediği itfaiyeeyi yalanmiş bulamadım adamı bulsaydım çok fena şeyler olacaktı=)
bu kadarda değil bi keresindedde üniversite sınavı için dershaneye gidiyorum sabahın kör vakti yürüyerek gidiyorum karlıdan bi lise öğrencisi geliyor şeyini açmış öyle sallaya sallaya allahım bi koştum tırstım hehehhehehe..şimdi ne kadar komik geliyor ya=)
ayy inanmıyorum yaaaaaa şerefsiz herif yaaaaaa ya ne pislikler var bu dünyadaaaa bee allah belasını versin öküzünnnnn ..korkunc olmaz mı keseceksin onun o ellerini bide başka bi tarafını hayatın öyle devam edecekkk pislikkkkkkkk..benimde başima gelmişti bi kere hemde şehirler arası otobüstee...ama ben dövdüm adamı=)
sagol cnm.evet öyle..ya bende de tam tersi oluyo.oanda kesiliyo sesim.adam kaçtıktan sonra bagırmaya başladım ben.acemiysi sanırım sonra arkasına bakmadan kaçtı şerf...dangalak..geçmiş olsun kız ucuz atlatmışsınn
böyle bişi olduğunda yapılacak tek şey avazın çıktığı kadar bağırmak aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye
sagol cnm.evet öyle..ya bende de tam tersi oluyo.oanda kesiliyo sesim.adam kaçtıktan sonra bagırmaya başladım ben.acemiysi sanırım sonra arkasına bakmadan kaçtı şerf...dangalak..
harikasın oya ya güldürdün beni.sagol
zaten bundan sonra hayatta beni yanlız bırakmaz akşam dışarda..
çokşükür ucuz atlattım valla
evet ya encok da bu koyuyo insanaacemilik değilde utanması gereken taraf hep bizmişiz gibi geliyor..
evet ya encok da bu koyuyo insana(
epey bi kötüydüm evde.nişanlım niye bukadar abartıyosun alttarafı kapkaç yapmaya çalışmış diyince dayanamadım bende serfsz beceremeyince taciz etti ona üzülüyorum encok diyince sinirden gözleri doldu canım benim yaa.
bildiğim için söylemek istemedim ama içimde kalsaydı daha kötü olacaktım.aglamaya başlayınca bi sarılışı vardı..oan yaşadıgım herşeyi unuttum valla.Allah onu başımdan eksik etmesin.insanın böyle zamanlarda sevdiğyle moral bulması gibisi yokmuş.
oyy kıyamam ya iyileşsin artık cocuğum yaaaaa
ayy iyi değilim vall aoya boğazım çok fena acıyor şiştiii=(((
ayy inşallah canım yaaaaa bugun de erken yatarsa belki düzelir uykusu=((evet başlicam uyutma çalişmalarınaa evet mümkün olduğunca uyutmamaya çaliscamm=)
amin canım inşallahhhh
kız uyuyamadım ki inanamadım çünkü uyuduğuna ha uyandı ha uyanacak derken 1 oldu saat=) alışık değilim ki=)
benim halam kayınvalidemin görümcesi.. akıllarınca halamdan intikam almışlarr.
hiç kurmadığım hayallerimi yıktılar....
yaa düşünce yapısına bakarmısın..kendi egolarını tatmin etmek için bi insanın hayatını mahvediyolar..ne biçim insanlarmış yaa canım sen kendini kurtarmaya bak hemen bu hastalıklı insanlarla tüm bağını kopar...
:s bunu kim söyledi. bu ne ya valla sen adresi ver ben bi gidip döveceğim bunları ya. hem stres atar hem kalori yakarım. şerrolara bak ya
14 yaşında erkek kardeşim maraşa gitti dün cuma gününe kadar.. insan ister istemez tedirgin oluyor güneydoğu olunca.. iyi dileklerinizi eksik ettmeyin ablaları
çok bağım varya :))
canım yaa bitanem yaşın daha genç daha güzel hayellerin olur..zararın neresinden dönsen kardır hiç üzme kendini...
amin cnm sagol.hayırdır niye böyle söyledin dicektimki.son mesajları okuyunca biraz anladım.Allah seninde hakkında hayırlsını versin cnm.durumundan haberim yoktu bnm.evet nekadar iyi bi beraberlik olursa olsun işe 3.şahıslar girdimi o işten bidaha hayır gelmiyo.sen eger kararlıysan hiç bakma arkana.yetti artık hep kadınların magdur olması..o erkeğim diye ortalıklarda gezen eşin de anlayacak yanlışlarını ama iş işten geçmiş olacak..Rabbim yardımcın olsun canım herdaim.bak bide biz varız sanal da olsa desteğimizi hisset arkanda olurmu hepallah bozmasın dicektim ama kullar bozuyo :)) kullar bozmasın mutluluğunuzu canımm
allah korusun canım yaşı çok küçük canım niye gitti maraşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?