Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

alla allaaa çok ilginç dr un tartısı o zaman onunkine göre veriyorsan keninkine göre de vermelisinnn amaaa

bu hafta bende hiç umut yok zaten nedense bizim grupta bu hiç motivasyon yok

aaaa niye öyle diyorsun geçen çok motivasyonumuz vardı ve vermiştikte bu hafta ben hastayım ayşeninde beli eşi derken saldık bu hafta önümüzdeki hafta deli gibi dikkat edicez yineee

başım öle bir ağrıyor ki gözlerimi söküyor sanki birisi...bu gün rezalet bir gündü üstüne baş ağrısıda eklendi daha bi süper oldu...

kızlar bu arada aslı mesaj attı elektrikleri yokmuş yine giremezse haberiniz olsunnn=)) bu kızında çektiği ne ya soğuk bi yandan elektriksizlik bi yandann teyyy teyyy

selam kızlar elektrikler yeni geldi
hazala mesaj atmıştım
bu sene buraya yaz gelmeyecek ya durmadan kar yağıyor azcık rüzgar olunca elektrik gidiyor

kızlar bu arada aslı mesaj attı elektrikleri yokmuş yine giremezse haberiniz olsunnn=)) bu kızında çektiği ne ya soğuk bi yandan elektriksizlik bi yandann teyyy teyyy

öyle canım bu dertlerden asıl derdim olan kocasızlığı unutuyom valla

Son düzenleme:
Selam aslı,ayy geri mi geldi soğuklar yaa,tam gitti derken geri geliyor mübarek,hayırlısı olsun inşaallah,ayağın nasıl oldu?

geri geldi canım malesef
ayağım daha iyi canım sağol buzda kaymamaya çalışıyorum

bende baktım yarısına ama sonra işim çıktı yarın evde spor yaparken seyrederim artık netten

güzel dizi seviyorum seksenleri

günaydın kızlar.interneti değiştirmeye geliyorlar.şükür kurtulacağız şu kaplumbağa hızındaki internetten.hemen bir geçmiş yapayım da her an gelebilir ustalar

hadi hayırlı olsun canım

elektrik olmadan yaşam çok zor ya aslı.seni çok iyi anlarım.ilk görev yerimde 1 hafta 10 gün kesildiği olurdu elektriğin.aman neler atlatmışım ben ya

canım öyle ya elektrik yeni geldi birden canlandık hayat geldi ya

ahanda menünde kaçamak yakaladım.hehehehe.geneline bakarsak menünün aç kalmışın kızzzzzzzzzzzzzzzzzz

canım bu aralar sorma okul berbat durmadan bişeyler yeniliyo zor kurtuluyom

canım sende 2. 21 i yaparsın

sağlıksız bir diyet canım kilo verirsin ama sonra geri alman çok kolay haberin olsun

ayy hiç bana göre değil ben haslanmış yumurta asla yiyemem midemi bulandıryorrrrrrrr..ve ben bununla açlıktan ölürümmmmmmm

ben yumurtayı hiç yiyemem

bizim bi fatta33 vardı kayboldu yaa başka memlekete gidicem falan demişti

fatma ayrıldı takımdan canım iş nedeniyle il değiştireceklerdi

ay çok üzüldüm geçmiş olsun canım acaba orda çalışan biri olmasın olur mu olur

merhabalar kızlar nasılsınız ben çok yoğunum bu aralar cevap yazmaya dahi vaktim olmuyo

hayırdır canım ne işin var bizim bilmediğimiz bişey mi var yoksa

yapmışsın artık bundan sonra dikkat edeceksin canım
insan böyle bi başlayınca durduramıyor kendini

süprizzzzzzzzzzzzzzz ben geldim kızlarrrrrrrrrrrrr sizi çokkkkkkkk özledim

anam anam kim gelmiş hoşgeldin canım
sonunda döndün tekrar aramıza çok sevindim
kim bu görücü merak ettim bak
hayırlısı olsun cnaım verirsin inş o dersleri moralini bozma

bugün itibariyle doktorun tartısında 116.8 im ama bu sabah evdeki tartıda 122 idim. valla sinirim bozuldu gittim boynerden bir elektronik tartı daha aldım en kalitesinden

alla alla doktorun tartısı niye öyle canım ya bi doktora sor
yeni tartıda durum farklı olursa bildiiryoruz cnaım merak etme böyle durumda sen kilo almış olmuyorsun yani tartı değişti yazıypruz kilonun yanına yeni kilonu yazıyoruz

bugün itibariyle doktorun tartısında 116.8 im ama bu sabah evdeki tartıda 122 idim. valla sinirim bozuldu gittim boynerden bir elektronik tartı daha aldım en kalitesinden

alla alla doktorun tartısı niye öyle canım ya bi doktora sor
yeni tartıda durum farklı olursa bildiiryoruz cnaım merak etme böyle durumda sen kilo almış olmuyorsun yani tartı değişti yazıypruz kilonun yanına yeni kilonu yazıyoruz

bugünü de bitirdim hayılısıyla şu yoğunluk bir geçseydi ya

bende böyleyim ya bu aralar daha çok uyuyorum ama hep yorgunum havalardan mı acaba

başım öle bir ağrıyor ki gözlerimi söküyor sanki birisi...bu gün rezalet bir gündü üstüne baş ağrısıda eklendi daha bi süper oldu...

geçmiş olsun canım telefonunun çalınmasına üzüldün oda başağrısı yaptı biraz dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…