- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #73.121
yaa bütün enerjim tükendi valla allah beterinden korusun ama içinde kızımın bi sürü resmi video su vardı canım çok sıkıldı gerçekten yaa bgn sabahtan beri hiç bişey düzgün gitmiyor...
allah çoluğundan çocuğundan çıkarmasın ama iki yakasınıda bir araya getirmesin onun yüzünden çocuğumla yağmurun altında vodofone bayisine kadar yürümek zorunda kaldım...hiç mi allah korkusu yok bu insanlarda anlamıyorum kucağında çocuğuyla yaptığı şeye bak...kim yaptıysa günahı boynuna...
kızlar ofisi taşıdık net olmadı birtürlü daha yeni yeni yerleştik işlerimiz hepp sarktıı offff bu ardaa yemek felan yok yani taşındığımız yerde yemek söyliyebileceğimiz doğru düzgün biryer yok bende anca işte sabah kahvaltılarıyla öyle akşamı ediyorum bisküvi felan
akşamları zaten yemiyorum ve akşamları hergün tam 50 dakıka eve kadar yürüyorum inceldim vallaaa yaaaa
bunun dışındaaa aşk hayatı felan filan halaaa evliliği düşünmüyorum tabi yine bizimkilerr buldularr görücüydü felan ama yokk istemem
okul hayatımı hiç sormayın finallerime giremedim ve 8 dersten kaldım hastalandım baya kötü raporuda kabul etmiyor okul ama sağlık olsun diyorum hımmm başka başka bişey yok benden bukadar bide sizi özledim tabii
ben yokken neler oldu bakimmmmmm
canım hoş geldin
nasılsın nerelerdeydin neler yaptın anlat bakalım..valla bizde seni özledik..bayaa zaman oldu görüşmeyeli..
kolay gelsin canımmmmmmmerhabalar kızlar nasılsınız ben çok yoğunum bu aralar cevap yazmaya dahi vaktim olmuyo
anammmmmmmm o neymiş kız öyleee ne oldu emoşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmkızlar ben çok kötü bişi yaptım bugün....
sabah nöbet çıkışı güya 4 y.k. küçük kasede yogurt yiyecektim.yedimde
arkasından eşimle oglumun kahvaltısını toparlarken küçük bi gül böregini götürmüşüm farketmeden
arkasından kendimi 3 dilim köy ekmegi ısıtıp tereyağ ve salça sürüp yerken buldum...
ama olan oldu artıkın yaaa
üstüne üstelik artık tansiyonummu düştü şekerimmi çıktı bi yattım sarhoş gibi başım alkmıyo.
kalkıyom diger tarafa devriliyom kalkıyom diger tarafa devriliyom...
enson çocuklar okuldan geldi.eşime tel açtım tostçuya götür diye ben de kendimi dışarı attım bugün pazar
vardı.marul maydonoz ot çöp ne varsa aldım....
kızlar ofisi taşıdık net olmadı birtürlü daha yeni yeni yerleştik işlerimiz hepp sarktıı offff bu ardaa yemek felan yok yani taşındığımız yerde yemek söyliyebileceğimiz doğru düzgün biryer yok bende anca işte sabah kahvaltılarıyla öyle akşamı ediyorum bisküvi felan
akşamları zaten yemiyorum ve akşamları hergün tam 50 dakıka eve kadar yürüyorum inceldim vallaaa yaaaa
bunun dışındaaa aşk hayatı felan filan halaaa evliliği düşünmüyorum tabi yine bizimkilerr buldularr görücüydü felan ama yokk istemem
okul hayatımı hiç sormayın finallerime giremedim ve 8 dersten kaldım hastalandım baya kötü raporuda kabul etmiyor okul ama sağlık olsun diyorum hımmm başka başka bişey yok benden bukadar bide sizi özledim tabii
canım sen yokken ben de olanlar işi bıraktım evdeyim biraz defne büyüyene kadar çalışmıycm...valla evlenmeye niyetin yoksa boş ver bekle biraz daha...derslerine de üzüldüm ama verirsin artık sonra napıcan...
kolay gelsin canımmmmmm
anammmmmmmm o neymiş kız öyleee ne oldu emoşummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kız özledik seni yaa çok oldu gelmeyeli sennnn....görücü mü heheehheheh....aaa sınavlarına giremedin mi ayy canım çok geçmiş olsun sanaaa dikkat et kendinee
wouvvvvvvvvvvv cılgın kız hasta masta olma bebeişimm az gorundu bana..
çok geçmiş olsun canım benimm..kızlar nasılsınız benim moralim çok bozuk...kızımı sağlık ocağına götürmüştüm bizim eve de çok yakın sağlık ocağı o yüzden sadece cüzdanımı telfnmu anahtarımı aldım indim...ben orda çocuğa baktırırken kaşla göz arasında tlfnumu çalmışlar sinirim çok bozuldu benle birlikte bi tane kadın vardı orda oda gösterdi çantasını ben almadım dedi benden sonra girenler de vardı off artık kim aldıysa günahı boynuna...sinirlerim çok bozuldu yaa şimdi birde tlfn al hattını çıkart işin gücün yoksa...
allah çoluğundan çocuğundan çıkarmasın ama iki yakasınıda bir araya getirmesin onun yüzünden çocuğumla yağmurun altında vodofone bayisine kadar yürümek zorunda kaldım...hiç mi allah korkusu yok bu insanlarda anlamıyorum kucağında çocuğuyla yaptığı şeye bak...kim yaptıysa günahı boynuna...
merhabalar kızlar nasılsınız ben çok yoğunum bu aralar cevap yazmaya dahi vaktim olmuyo
evet takımdan ipini koparan kaçıyo arkasına bakmadan
süprizzzzzzzzzzzzzzz ben geldim kızlarrrrrrrrrrrrr sizi çokkkkkkkk özledim
kızlar ben çok kötü bişi yaptım bugün....
sabah nöbet çıkışı güya 4 y.k. küçük kasede yogurt yiyecektim.yedimde
arkasından eşimle oglumun kahvaltısını toparlarken küçük bi gül böregini götürmüşüm farketmeden
arkasından kendimi 3 dilim köy ekmegi ısıtıp tereyağ ve salça sürüp yerken buldum...
ama olan oldu artıkın yaaa
üstüne üstelik artık tansiyonummu düştü şekerimmi çıktı bi yattım sarhoş gibi başım alkmıyo.
kalkıyom diger tarafa devriliyom kalkıyom diger tarafa devriliyom...
enson çocuklar okuldan geldi.eşime tel açtım tostçuya götür diye ben de kendimi dışarı attım bugün pazar
vardı.marul maydonoz ot çöp ne varsa aldım....
wallaaa napim hayatım koşuşturmaca halinde çalış durrr inan hafta sonlarım dolu geçiyor ofisi tam anlamıyla yerleştirene kadar baya zorlandık zaten net yoktu düşün halimizi bugün yapıldı ve ben hemn koştum geldm yanınızaaa özlemişimmm yaaa
anammmmmmmm o neymiş kız öyleee ne oldu emoşummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende özledim valla kızlar siziiiiii
sınava gireceğim günn hastanedeydim doktora bırak sınava giricem dedim oda zaten serum verdi ateşim düşmüyo diye uyumuş kalmışım ama sağlık olsun tabii vardır bi hayırrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?