Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bencede allahh bildiği gibi yapsın onu

canım sen yokken ben de olanlar işi bıraktım evdeyim biraz defne büyüyene kadar çalışmıycm...valla evlenmeye niyetin yoksa boş ver bekle biraz daha...derslerine de üzüldüm ama verirsin artık sonra napıcan...

canım hoş geldin
nasılsın nerelerdeydin neler yaptın anlat bakalım..valla bizde seni özledik..bayaa zaman oldu görüşmeyeli..

wallaaa napim hayatım koşuşturmaca halinde çalış durrr inan hafta sonlarım dolu geçiyor ofisi tam anlamıyla yerleştirene kadar baya zorlandık zaten net yoktu düşün halimizi bugün yapıldı ve ben hemn koştum geldm yanınızaaa özlemişimmm yaaa

merhabalar kızlar nasılsınız ben çok yoğunum bu aralar cevap yazmaya dahi vaktim olmuyo
kolay gelsin canımmmmmm
anammmmmmmm o neymiş kız öyleee ne oldu emoşummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kız özledik seni yaa çok oldu gelmeyeli sennnn....görücü mü heheehheheh....aaa sınavlarına giremedin mi ayy canım çok geçmiş olsun sanaaa dikkat et kendinee

wallaa canım eğer maddi açıdan zorlanmıyorsan işi bırakmakla en iyisini yapmışşsın hem defneyle vakit geçiriceksin ne güzellllll yaaa walla ben evlenmeyi düşünmüyorum ama sizide böyle görünce özeniyorumm hemen evlenip çocuk yapasım geliyooo

bende özledim valla kızlar siziiiiii
sınava gireceğim günn hastanedeydim doktora bırak sınava giricem dedim oda zaten serum verdi ateşim düşmüyo diye uyumuş kalmışım ama sağlık olsun tabii vardır bi hayırrr

seninnn cimcime nasılllll canımm

çok geçmiş olsun canım benimm..
telefon kapalı olsada hiç farketmiyo.. kapalıykende cihaz takip ediliyor.. hiç boş durma hemen şikayette bulun

allah şeytana uydurmasınn yaptığının da cezasını çeksin

allah netsiz bırakmasın

zayıflamana sevindimmm

aklın varsaa evlenme gençliğini tüketme

seni hakeden biri varsa hele sana değer veriyorsa hiç kaçırma

derslerini kafaya çok takma çaaılışır geçersin canın sağolsun

çok geçmiş olsun yediklerin löp löp biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip

kızlarrr ben şimdilik çıkıyorum net gelir gelmez başına oturdum sorun yaşamayım zaten artık eski patronlarımda yokk yanii anlatırımm gelinceee eskii ofisimizi okadar özledik kii göze batmayımm öpüyorum çokkkk

hoşgeldin canımmmmmmmmmmmm bizde seni ösledik

ay hayırlısı canım önce saglık bundada hayır vardır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…