- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #73.181
yok cidden say dersen sayarım canım önemli degil inan
kızlar ben çok kötü bişi yaptım bugün....
sabah nöbet çıkışı güya 4 y.k. küçük kasede yogurt yiyecektim.yedimde
arkasından eşimle oglumun kahvaltısını toparlarken küçük bi gül böregini götürmüşüm farketmeden
arkasından kendimi 3 dilim köy ekmegi ısıtıp tereyağ ve salça sürüp yerken buldum...
ama olan oldu artıkın yaaa
üstüne üstelik artık tansiyonummu düştü şekerimmi çıktı bi yattım sarhoş gibi başım alkmıyo.
kalkıyom diger tarafa devriliyom kalkıyom diger tarafa devriliyom...
enson çocuklar okuldan geldi.eşime tel açtım tostçuya götür diye ben de kendimi dışarı attım bugün pazar
vardı.marul maydonoz ot çöp ne varsa aldım....
aaaa niye öyle diyorsun geçen çok motivasyonumuz vardı ve vermiştikte bu hafta ben hastayım ayşeninde beli eşi derken saldık bu hafta önümüzdeki hafta deli gibi dikkat edicez yineee
arada olur bunlar sıkma canını..ama dikkat et rutine binerse işte ozaman sıkıntı olur.kızlar ben çok kötü bişi yaptım bugün....
sabah nöbet çıkışı güya 4 y.k. küçük kasede yogurt yiyecektim.yedimde
arkasından eşimle oglumun kahvaltısını toparlarken küçük bi gül böregini götürmüşüm farketmeden
arkasından kendimi 3 dilim köy ekmegi ısıtıp tereyağ ve salça sürüp yerken buldum...
ama olan oldu artıkın yaaa
üstüne üstelik artık tansiyonummu düştü şekerimmi çıktı bi yattım sarhoş gibi başım alkmıyo.
kalkıyom diger tarafa devriliyom kalkıyom diger tarafa devriliyom...
enson çocuklar okuldan geldi.eşime tel açtım tostçuya götür diye ben de kendimi dışarı attım bugün pazar
vardı.marul maydonoz ot çöp ne varsa aldım....
senin de nedir güzelim be ya bu elektirkten çektiğin:44::44:evet ya bahar gelsin artık.kuşlar ötsün kelebekler uçsuuunselam kızlar elektrikler yeni geldi
hazala mesaj atmıştım
bu sene buraya yaz gelmeyecek ya durmadan kar yağıyor azcık rüzgar olunca elektrik gidiyor
cnm niye yapamıyosun spor?bu cuma başlayalım mı dediğim diyete..yya ben spor yapamayacagım nasıl vereceğim kilo..spor işi moralimi bozuyor
hayırdır canım senin neden can sıkıcıydııaynen yaa bgn cok rezalet bir gün(( okul cok yorucu ve can sıkıcıydı:8
yavrum ya yazık sanaaaaselam kızlar elektrikler yeni geldi
hazala mesaj atmıştım
bu sene buraya yaz gelmeyecek ya durmadan kar yağıyor azcık rüzgar olunca elektrik gidiyor
haahhaha delü yaaaaaa koca diye delirmişşş=))))öyle canım bu dertlerden asıl derdim olan kocasızlığı unutuyom valla
ya karaRSIZIM ben öncekini mi yapsam diyeeeebu cuma başlayalım mı dediğim diyete..yya ben spor yapamayacagım nasıl vereceğim kilo..spor işi moralimi bozuyor
herkese iyi geceler.yarın nişanlım bana kahvaltıya gelecek inş.erken yatayımki güzel bi kahvaltı hazırlayayım aslanıma
öpüldünüz
hayırdır canım senin neden can sıkıcıydıı
yavrum ya yazık sanaaaa
haahhaha delü yaaaaaa koca diye delirmişşş=))))
ya karaRSIZIM ben öncekini mi yapsam diyeeee
ooooooo güzel sofra hazırla bari nişanlına afiyet olsun şimdiden canımmm
Salihacım bana hiiiç sağlıklı görünmedi canım,hızlı verilen kilo hızlı geri alınır,bence bu tarz şok diyetlerden uzak dur,en sağlıklı diyet haftada 500 gr ila 1 kilo arası verdiren diyettir.bu gün itibariyle değişik meğişik, çılgın mılgın, saçma sapan, uyduruk kaydırık, olur olmaz bi diyete başlıyoırum
diyetimizin asıl konusu 0 yağ
yıllar önce uyguladığım bu diyetle 16 kilo vermiştim 1,5 ayda ama akşamları 1 kepekli ekmek yiyordum o zaman
şimdi tekrar yapıcam ama 2 hafta.... 9 kilo garanti
diyetimizin içeriği şu şekil
sınırsız salata
öğlen beyaz kırmızı et serbest
asla yemekler pişmicek en fazla haşlanıcak
sabah
1 kase yoğurt
bitki çayı
öğle
1 tabak patates haşlaması
akşam
1 haşlanmış yumurta
yemekleri öğlen yiyoruz akşam salata haşlanmış yumurta yada yoğurt üçlüsüyle kapıyoruzz
yorumlarınızı ve şikayetlerinizi bekliyorum
Sakız çiğne Oya.heeee o yüzden şeyettin yani. abi içerim denerim denemesi bedava ama sanırım benim bu aralar sürekli bi,şiler çiğneme isteğim var. sürekli bişeyler yemek istiyorum.
Bu hafta benim için rezalet ama toparlanıcam inşaallah.bencede ne kadar çok kişi uygularsak o kadar gaza geliyoruz ben hala iyileşemedim yaaa spor yapamıyorum hala halim yokkk
Geçmiş olsun Özge,sıkma canını artık olan olmuş maalesef insanlar vicdandan ve Allah korkusundan yoksun oldukça bu sorunlar hep var olacak ama senin canın sağ olsun,o kişi de cehennem odununu kendi eliyle topluyor farkında değilkızlar nasılsınız benim moralim çok bozuk...kızımı sağlık ocağına götürmüştüm bizim eve de çok yakın sağlık ocağı o yüzden sadece cüzdanımı telfnmu anahtarımı aldım indim...ben orda çocuğa baktırırken kaşla göz arasında tlfnumu çalmışlar sinirim çok bozuldu benle birlikte bi tane kadın vardı orda oda gösterdi çantasını ben almadım dedi benden sonra girenler de vardı off artık kim aldıysa günahı boynuna...sinirlerim çok bozuldu yaa şimdi birde tlfn al hattını çıkart işin gücün yoksa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?