Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar çok üzgünüm eskiden 100 gramda oplsa verirsim şimdiye kadar hiç eksiye gitmemiştim ama bu hafta 100 gram fazla çıktım sanırım reglden=((( kilomu bildiriyorum 56.4 ((((((((((((((((((((((((((

saglıklı nice yıllara inşallah

bebişim ya ben tüm hemşireleri ve doktorları saygıyla anıyorum siz kutsal insanlarsınız.hasatnede 1 gun kaldıktan sonra size hayranlık duyuyorum

sagol canım evet zor meslek sürekli moral bozuklugu .hastalar üzgün refakatçılar üzgün ...psikolojik olarak yoruyo insanı

kızlar çok üzgünüm eskiden 100 gramda oplsa verirsim şimdiye kadar hiç eksiye gitmemiştim ama bu hafta 100 gram fazla çıktım sanırım reglden=((( kilomu bildiriyorum 56.4 ((((((((((((((((((((((((((

regliden ödemdendir canım.....

kilomu bildiriyorum
geçen hafta 93.500
bu hafta 92
giden 1.500
:124::124::124::124::124::124:

ay kızlar telefon çaldı.servisten bi arkadaş benle ilgisi olmayan bi konu hakkında bana lafları saydı saydı .sinir oldum.beni dedim benle alakası olmayan bişey için azarlamak için mi aradın dedim .ben napabilirim dedim .ben napayım dedi.ay sinir oldum telefonu kapattım ya...offfffff.sinir oldum mideme agrılar girdi resmen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…