Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ellerine sağlık canım.cezamı çekeceğim

kahvaltı
1 dilim ekmek
1 kk peynir
maydonoz

ara
marul 1 kk peynir

ögle
1 dilim ekmek
3 y.k. patates kavurma
3 y.k. yogurt
2y.k. pirinç pilavı
1 banak sucuklu yumurta

akşam
3y.k.çorba
1 tabak yogurtlu brokoli

ara
greyfurt

özgenin mesajı iletirdi bu kızın teli çalınmadı mı ya :44::44::44:
hattını kapatmadı mı bu kız

canım bgn ayn hattı yedek sim kartını aldım 2 gün tlfnsuz kaldım bgn babamla gidip aldık hattımı geçici bloke ettirmiştim açtırttım..tlfnsuz olmuyor sabahın 8 inden itibaren dişardaydım...artık tlfnum açık canım istediğin zaman msj atabilirsin :)))

bende kilo vermek istiyorum foruma da yeni üye oldum ama forumu nasıl kullanacağımı bilmiyorum kafam çok karıştı(

merhaba canım diyet grupları kısmında cuma yarışması katılmak isteyenler sayfası var oraya yazıyosun takımlar davet ediyo..bizim takım kaptanımız aynalar.ama sanırsam takımda yer yok ama istersen yarın akşama gelecek ondan daha ayrıntılı bilgi alırsın

hadi gözün aydın halletmişsin

:78::78::78::78::78::78::78: geç kalma olayını direk üstüme aldım

Son düzenleme:
ben çıkıyom kızlar herkese iyi akşamlar benden bugün spor yok malum annem var bende gelen giden olur

çok teşekkür ederim peki forumu nasıl kullanacağım konusunda nerden bilgi alabilirim:))?

noldu cnm ya hayırdır?

hayırdır canım ne oldu yineee kaynana mııı

yok canım kaynana vız gelir tırıs gider...ne zamandır görmezden geldiğim için düzgün giden şeylere dayanamayıp ortaya serince verilen tepkiler....
bilmiyorum durumum iyi değil artık psikolojimde iyi değil gibi düzeltmeye çalıştığım şeyler düzelmiyorsa salman gerekiyor saldım gittim artık bakalım ne olacak....

Son düzenleme:
bgn yemek düzenim berbattı
sabah 1 dilim kepek ekmeği
1 adet zeytin 1 lokma peynir
bol şekersiz çay
ara yok
öğlen yok
akşam 16.00 gibi 2 adet tavuk kanat

bol su içtim ve yeşil çay içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…