- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #73.481
yok canım kaynana vız gelir tırıs gider...ne zamandır görmezden geldiğim için düzgün giden şeylere dayanamayıp ortaya serince verilen tepkiler....
bilmiyorum durumum iyi değil artık psikolojimde iyi değil gibi düzeltmeye çalıştığım şeyler düzelmiyorsa salman gerekiyor saldım gittim artık bakalım ne olacak....
kendini tutmak bazen kötü oluyor...bi anda patlayıveriyor insannnyok canım kaynana vız gelir tırıs gider...ne zamandır görmezden geldiğim için düzgün giden şeylere dayanamayıp ortaya serince verilen tepkiler....
bilmiyorum durumum iyi değil artık psikolojimde iyi değil gibi düzeltmeye çalıştığım şeyler düzelmiyorsa salman gerekiyor saldım gittim artık bakalım ne olacak....
iyiyim canım valla ne yapayımmm kız hasta oldu sanki yaaaaaaaa..ona moralim bozulduuhoşbulduk cnm nasılsın
ay benmde ii değil reglimde yaklaştı kocayla da kapıştım şimdi..
kahvaltı
1 dilim ekmek
1 kk peynir
maydonoz
ara
marul 1 kk peynir
ögle
1 dilim ekmek
3 y.k. patates kavurma
3 y.k. yogurt
2y.k. pirinç pilavı
1 banak sucuklu yumurta
akşam
3y.k.çorba
1 tabak yogurtlu brokoli
ara
greyfurt
bgn yemek düzenim berbattı
sabah 1 dilim kepek ekmeği
1 adet zeytin 1 lokma peynir
bol şekersiz çay
ara yok
öğlen yok
akşam 16.00 gibi 2 adet tavuk kanat
bol su içtim ve yeşil çay içtim
kızlar ya benim minnoş hasta olduu çok hapşırıyor burnu akıyor arada öksürüyor offf canım sıkıldı çok üzüldüm dün dışarı çıktık ondan mı kii=( ama alışveriş merkezine gittik offffff
kızlar ya benim minnoş hasta olduu çok hapşırıyor burnu akıyor arada öksürüyor offf canım sıkıldı çok üzüldüm dün dışarı çıktık ondan mı kii=( ama alışveriş merkezine gittik offffff
öğlen yapışmadı mı miden kız
kızlar ben kendimi çok kötü hissediyorum.sanırım spora çok yüklendim bu aralar.bacaklarım ve karnım çok ağrıyor.bugün spora gittim evde de koşu bandı yaptım ama pilates yapacak halim yok ya.yapsam çok ağrım var yapmasam kendimi kötü hissediyorum ne yapcam ben ya
canım kendini çok zorlama ama günde 1 saatten fazla yapılan spor yağ yakmak yerine kas yapmana sebep oluyor...
biraz dengelemeye çalış mesela spora gittiğinde yürüyüş bandına çıkma sadece plates yap..spora gitmediğin günlerde yürüyüş bandına çık platesini yap bi günde plates yapma sporla yürüyüş bandını yap..hepsine birden aynı anda yüklenme aslında bu tempo bile fazla ama ..
bu tarz spor yapan insanlar aşırı protein almak zorunda çünkü sırf kas yoruyorsun günlük gereken proteini almayınca da aşırı halsizlik ve yorgunluğa sebep olur bence sen bir tık düşür temponu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?