Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merhaba kızlar..umarım herkes iyidir..
aslıcım ben bgn ve yarın için izin istiyorum,kuzenimin düğünü var yalovaya gidicem inş...
herkesi öptm kocaman.görüşürüz...AEO

kızlar nasılsınız ben bgn giremedim yine sabah unutmuşum kilo bildirimi olduğunu...biraz ailevi sorunlar yaşıyorum o yüzden aklıma gelmedi aslıcığım kusura bakma...

bgn bütün gün dişardaydım yeni tlfn aldım hattı çıkarttım birde kafam dağılsın biraz diye resim kursuna gittim...hiç bişey yapasım yok aslında..izin alıcaktım biraz girmeyim diye ama sonra vaz geçtim neyse ben çıkıyorum gelirim yine..

ellerine saglık canım

bencede işe hemen başlayalım ara yok...

yok daha erken oluyorum bennnnnnnnnnnnn..ayşemm eşin nasıl olduu ve senn?

canım benim eşim iyi..ben yorgunnnn
bel fıtıgı varmı
ayak bileğimde de onceden duştugum için osd ocd mi ne ole bi sorun oluşmuş..takip edilmesi gerekiyor..6 ayda biir mr cekilecekmiş.
sonuç olarak ilaç tedavisi olacak gecmezse fizik tedavi..gecemzse ameliyat..
egzersiz verdi..yüz bol bol dedi..ole işte cnm

haklısın canım bi ver bi al olduk yaaaa offfff ne oldu bizleree böyleeee çok fena silkelenmemiz lazım=((((((

ellerine sağlık cınımmm

kızlar nasılsınız ben bgn giremedim yine sabah unutmuşum kilo bildirimi olduğunu...biraz ailevi sorunlar yaşıyorum o yüzden aklıma gelmedi aslıcığım kusura bakma...
hayırdır canım ne oldu yineee kaynana mııı

alla alla gecer inşallah canım ilaçla da ameliyatlık olmazzz..bi havuza yazıl bari hem spor hem sağlık için süper olurr

kilo veren arkadaşları tebrik ederim.kilo veremeyenler de haftaya sıkı tutarlar ve verirler inşallah.hepinize güveniyorum ben çünkü biz harikayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…