Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar sabah spora gittim geldim cezamı çektim.şimdiden krize girdim birazdan arkadaşa gideceğim.telefon etti neler yapmış neler.kararlıyım ama tatlılardan yemeyeceğim.zaten kahvaltı da yapmadım

kızlar gittiğim spor salonunda bugün 1 ayı doldurdum ve ölçülerim alındı.toplamda 18.5 cm incelmişim.bana az geldi ama önümüzdeki ay toparlayacağım

dünkü menüm
sabah:2 dilim ekmek+azıcık peynir+1 dilim sucuk+1 yumurta
öğle:yemedim
akşam:1 kase çorba+yoğurtlu bezelye

spor:
30 dk aletle hoplamalı zıplamalı hareketler
20 dk koşu bandı

canım havalar çok dengesiz.dışarı çıkarsan dengesiz hava yüzünden,evde tutsan havasızlıktan hasta oluyor minişlerimiz.geçmiş plsun canım basit soğukalgınlığıdır belki telaşlanma

evet ya soğuk algınlığı zaten de ne biliyim minicik ya üzülüyorummm

canım sende aşırı yüklenme yaa normal yap zedelersin bi yerlerinii

kocişin abisi dr ona sorduk söyledi ilaç içirdik bugun biraz daha iyi gibi dünkü kadar akmıyor burnuşuuu..burnuna serum fizyolojik damlatıp aspiiratörle çeksene o baya rahatlatıyor canım

defne yürütecinden düştü :) çocuk o kadar hareketli ki yüreticinin bile tepesine tırmanıyor...

aaaaa nasıl becerdi zilli=))) bişeyi yok di miii? yürüyor mu özgee seninkiii...benimki emeklemeye çalişiyor dizlerinin ellerinin üzerinde durup ileri geri sallanıp atıyor kendini

merhaba kızlar .malum nöbetteyim gelemedim gündüz aslında bi ara açtım ama fırsatım olmadı........
nasılsınız azcık geçmişe bakem fırsatım olursa gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…