- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #73.521
canım havalar çok dengesiz.dışarı çıkarsan dengesiz hava yüzünden,evde tutsan havasızlıktan hasta oluyor minişlerimiz.geçmiş plsun canım basit soğukalgınlığıdır belki telaşlanma
kızlar ben kendimi çok kötü hissediyorum.sanırım spora çok yüklendim bu aralar.bacaklarım ve karnım çok ağrıyor.bugün spora gittim evde de koşu bandı yaptım ama pilates yapacak halim yok ya.yapsam çok ağrım var yapmasam kendimi kötü hissediyorum ne yapcam ben ya
benim ki de öle canım yaa geçiş mevsimleri çocuklar için kötü oluyor muhakkak hastalanıyorlar...geçen sonbaharda da hastalanmıştı soğuk algınlığı şurubu vermişti doktor şimdi onu içiriyorum yine 2 gündür biraz daha iyi...burnu tıkanıyor benimkinin gece uyuyamıyor o yzden...sen bi doktora götür istersen iice ilerlemeden..
kızlar gittiğim spor salonunda bugün 1 ayı doldurdum ve ölçülerim alındı.toplamda 18.5 cm incelmişim.bana az geldi ama önümüzdeki ay toparlayacağım
defne yürütecinden düştü :) çocuk o kadar hareketli ki yüreticinin bile tepesine tırmanıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?