Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar gittiğim spor salonunda bugün 1 ayı doldurdum ve ölçülerim alındı.toplamda 18.5 cm incelmişim.bana az geldi ama önümüzdeki ay toparlayacağım

tüm vücut taoplamından mı çok iyi..kol ve bacaklar tek mi çiftmi hesaplanıyo

dünkü menüm
sabah:2 dilim ekmek+azıcık peynir+1 dilim sucuk+1 yumurta
öğle:yemedim
akşam:1 kase çorba+yoğurtlu bezelye

spor:
30 dk aletle hoplamalı zıplamalı hareketler
20 dk koşu bandı

geceye 1 meyve olmalı çok azzz

[sıze=3]kızlar merhaba izin isteyeceyegım bugun sabah 10'dan beri totişi yeni koydum desem inanaır mısınız?
Temizlik misafir yemek misafire pasta borek bitmiş durumdayım sanırım ben hastanelik olacam..sinirlerim bozuldu. şimdi misafir gelecek..yarın gelirim..hepinizi opuyorum..işe başlamak istiyorum daha az yoruluyorum en azından..
[/sıze]

bugün soğu yedim ya sivasta evde ısınmadı hala ufoda yanıyor ama bana mısın demiyo ellerim buz gibi sinüzitim azdı ya

ayy canım yaaaaa yorulmaz mısın hizmet etmekten ölmüşsündürrr=(((( dinlen bariiii

bugün soğu yedim ya sivasta evde ısınmadı hala ufoda yanıyor ama bana mısın demiyo ellerim buz gibi sinüzitim azdı ya

ayy aslı ya hasta olmaaaaaa yapış ufoyaaaa sarıl ısıt kendiniii=) bende iyileşemedim bugun çok kötüydümm dershanede..gündüz uyumayan ben 7 den 8 e kadar uyumusumm=( antibiyotik de kullanıyorum..boğazım geçmiş gibiydi bugun yine acıyor anlamadım yaa öksürük de var=( offfff...öksürükten çok korkuyorumm...2 sene önce 2 kere zatürre oldumm çünkü korkuyorum şimdi de ciğerlerime inerse diye=( iğne olmak istemiyorumm...

neyse ben kaçıyorum...babiş maç izliyor kızı ona bıraktım 10 dklığına sonra giremeyebilirim yarın da dershanem var offff..öptüm hepiniziiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…