Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kiz annengil birsey demedimi zayifaldigini gorunce benimkisi kriz gecirdi

kızlar bendede basen yok 3 ameliyatında etkisiyle karın kısmım vardı o karın nasıl eridi hayret ettim bacaklarımda öyle okadar inceldiki

ay ucuz be guzelim benim internetten sipari sverdim cunku eczanelerde satilmiyo oyuzden 42 euroya geldi cok pahali ya insallah ise yarar

ay ben hic olcmuyom ha yani aslinda olcecek seyim yok oyuzden olcmedim hic

evet pahalıymıs canım ınsallah verdıgın paraya deger:jeyyar:

kızz bende aynı senın gıbı olcmedım, alıp bızde olcsek barıııkaydirigubbakcemile3

neslihnacım benimkilerde geçirecek delikafaduldenheralde annem 8 kilo verdigim zaman bukadar yeter diyoduyerimseniben

kiz hic sorma valla benim kizda zayif cok oyuzden ikimizide oyle gorunce kriz gecirdi hastamisiniz diye
anam dedim ben bu kiloya inmek icin ne ler yaptin biliyonmu dedim beni besiye cekti okadar verdigim kiloyu tekrar aldirdi bana
simdi senin gordugunden daha zayifim hazir ol yine gecirme kriz diyom seni olduruum diyo birak cabuk geleen kadar kilo al diyo
dinleyen varmi derseniz yok

evet pahalıymıs canım ınsallah verdıgın paraya deger:jeyyar:

kızz bende aynı senın gıbı olcmedım, alıp bızde olcsek barıııkaydirigubbakcemile3
valla hic sorma ya bir delilik ettik ya hayirlisi bakalim

sımdılık bende cıkıyorum kızlar
sonra gorusuruz
aksam yıne yurucem:lepi:
tamam sonra yine gorusuruz canim hadi bakalim bende nivea bady yapim bari oturmayim

valla canim aynen kilolar kappida bekliyo acsak girecekler hemen iceriye cok sinir oluyorum bende oyuzden kapiyi acmamk lazim ama nerde

ayyy canım benim inşallah darısı başıma.aslında ben aşılama ve tüp bebek yapmak istemiyrdum.doğal yoldan hamile kalsaydım keşke.çünkü çok korkuyrm o tarz şeylerden.ama kader işte malesefki kuzu kuzu gidip yaptıracam.inşallah onlardan sonuç alırım hayırlısıyla

Merhaba kızlar.sizlerde olan kilo takip çizelgelerini nereden bulabilirim.
bende kullanmak istiyorum.

beninde en geç 6 ay içinde 10 kg vermem gerekiyor.6 ay sonra aşılama yapılacak.ozamana kadar kilolardan kurtulmak istiyorum.deneyimlerinizden yararlanıcam bende

beninde en geç 6 ay içinde 10 kg vermem gerekiyor.6 ay sonra aşılama yapılacak.ozamana kadar kilolardan kurtulmak istiyorum.deneyimlerinizden yararlanıcam bende

hosgeldin oncelikle
insallah verirsin dedigim gibi en cok kim paylasimda bulunursa onu almak istiyoruz cunku paylasim sorunumuz var
sen kac kilosun diyet yapiyormusun peki

slm kıslar nasılsınız bakalım.. umarım bir sorun yokturdur... daha geçmişe bakamamdım.... ben ii degilim valla halsizim açımmmmmmmmmmmm... 65 de olmadım o yüzden kilo bildirimini bugünden verip kaçamakda yapamadım senağlama... ne kadarda zorlasdımsa olmadı valla artık umutlar kaldı yarına sabah tartılalım bakalım... 65 olabilecekmiyim.. vala korkumda yemek bile yiyemedim .....
sabah bir ceviz bir kayısı bir saat 15 dakka yürüyüş saat 9 da.. klasik kahvaltım arada kayısı.. öglen tavuk döner pişrinç pilavı ayran vardı.. yemin yemedim bir iki ettten kaktım birde ayranı içtim arada kayısı .. akşamda az evvel yedim dünkü sebze yemegi vardı yanına bir dilim kepek ekmegi aldım...yagmur yagıyo durursa kendimi hemen dışarı atıp bir saten fazla yürümeyi düşünüyorum.. umut dünyası belki 65 görürüm senağlama senağlama
bu arada bilindigi üzere 2 aydır durmadan regli oluyorum.. bugün inadımı kırdım kadın dogum uzmanına gittim.. bir sürü tahlil verdi yarın ac karna birde ultrasyon istedi.. rahim duvarına ve kislere bakmamız lazım diyoki ona göre kanamayı durdurmaya cabalayalım dedi.. bakalım yarın uştrasyonda ve tahlillerde ne cıkacak...
valla yarın eger 65 görürsem kendime yarın tüm gün kaçamak günü olarak ilkan ediyorum sabah bir karışık tost.. öglene ne cıkarsa akşama şöle çıtır ekmek ve makarna yiyecem şişene kadar.. tahminen hafta sonu yediklerime dikkat edersem aldıklarımı veriri.. pazartesiden sonrada inşallah bir kilo veririm.. artık haftaya sadece yarım kilo yada bir kilo hedef koyuyorum.. yeter artık demi bende canım yani kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…