- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #7.321
harikasın canım.. yok dönmeyiz canım korkma neler çektiğimizi biliyoruzz o hatayı yapmayız birdaha mesela ben tam hedef ulaştığımda hiç diyet yapmayacam sadece akşam 8den sonra tek lokma yemicem birde hergün bukadar olmasada sporumu yapacam 1saat ya yürürüm ya yüzerim kilomu korumak için...
kızlar bendede basen yok 3 ameliyatında etkisiyle karın kısmım vardı o karın nasıl eridi hayret ettim bacaklarımda öyle okadar inceldiki
neslihnacım benimkilerde geçirecek delikafaduldenheralde annem 8 kilo verdigim zaman bukadar yeter diyoduyerimsenibenkiz annengil birsey demedimi zayifaldigini gorunce benimkisi kriz gecirdi
ay ucuz be guzelim benim internetten sipari sverdim cunku eczanelerde satilmiyo oyuzden 42 euroya geldi cok pahali ya insallah ise yarar
ay ben hic olcmuyom ha yani aslinda olcecek seyim yok oyuzden olcmedim hic
ay bizden mutlusu yok dimi ama ohh
kiz hic sorma valla benim kizda zayif cok oyuzden ikimizide oyle gorunce kriz gecirdi hastamisiniz diyeneslihnacım benimkilerde geçirecek delikafaduldenheralde annem 8 kilo verdigim zaman bukadar yeter diyoduyerimseniben
valla hic sorma ya bir delilik ettik ya hayirlisi bakalimevet pahalıymıs canım ınsallah verdıgın paraya deger:jeyyar:
kızz bende aynı senın gıbı olcmedım, alıp bızde olcsek barıııkaydirigubbakcemile3
tamam sonra yine gorusuruz canim hadi bakalim bende nivea bady yapim bari oturmayimsımdılık bende cıkıyorum kızlar
sonra gorusuruz
aksam yıne yurucem:lepi:
yok valla ama boğazımızı beklemek zorunda olmak moralimi bozuyo millet yer yer kilo almaz apartmandakilerle masaya oturduğumuzda hepsi benim kadar götürüyo:jeyyar: ama yedigimi inkar etmeyip gösteren bir benim senağlama
güzelim üzülme benim çevremde bu sorunu yaşayan 2kişi vardı birisi kuzenim,birisi mahalleden arkadaşım..kuzenimin bebeği 10aylık oldu,arkadaşımda 9aylık hamile haftaya doğum yapacak..kuzenime ve eşine tedaviler fayda etmedi aşılama yaptırdılar 3kez ama tutmadı sonunda tüp bebek yaptılar ve tuttu şimdi maşallah çok sağlıklı bir oğulları var
arkadaştada tedaviler fayda vermedi ilk aşılamada tutmadı ama 2.sinde hamile kaldı hayırlısıyla haftaya doğum yapacak..sana örnek olsun diye yazdım canım yani canını sıkma artık tıp ilerledi hayırlısıyla seninde bebeğin olur bir şekilde allah hayırlısını versin
beninde en geç 6 ay içinde 10 kg vermem gerekiyor.6 ay sonra aşılama yapılacak.ozamana kadar kilolardan kurtulmak istiyorum.deneyimlerinizden yararlanıcam bende
Merhaba kızlar.sizlerde olan kilo takip çizelgelerini nereden bulabilirim.
bende kullanmak istiyorum.
kiz annengil birsey demedimi zayifaldigini gorunce benimkisi kriz gecirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?