Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar bugün ölçülerime baktım
tam olarak başlarken 6 ocakta ölçmüşüm tam 4ay olmuş
göğüs-bel-basen 92-78-109
bugün ölçtüm göğüs-bel-basen 89-65-94 olmuş kaydirigubbakcemile2

maasallah valla super kiz erkek arkadasinda begeniyormu kiz seni zayiflamis halini

Anamm :1shok:ne iştahı kız daha niyeki diyete destek için veriyolar ben sabah içiyodum akşam içim bari-tatlicadiarzu-

evet bencede önemli olan hergün vakit ayırabilmeleri saat önemli değil ben gelince önceki mesajları mutlaka okuyup cevap verileceklere yorum yazıyorum çünkü hepimizin aynı anda burda olması imkansız herkes kendine uygun saatte birşeyler yazsa diğerleride girdiklerinde cevap yazar hareketli olur kaydirigubbakcemile5

kızlar bugün ölçülerime baktım
tam olarak başlarken 6 ocakta ölçmüşüm tam 4ay olmuş
göğüs-bel-basen 92-78-109
bugün ölçtüm göğüs-bel-basen 89-65-94 olmuş kaydirigubbakcemile2

sadacım ne güzel ben ilk ölçülerimi tam olarak hatırlamıyorum keşke not alsaydım

one kiz anam hergun birseyler cikiyo
bende bugun l carnitili sparis etmistim geldi bakalim nasil olacak

neslı kız l carnıtılıyemı baslıcan, sen bır dene bakalım ıse yararsa bızde alırız
bende hollandadan elma krom hapını aldım ama daha baslamadım yarın baslayım barııı

maasallah valla super kiz erkek arkadasinda begeniyormu kiz seni zayiflamis halini

sağol canım evet beğeniyor ama bazen çok kıskanıyor kaydirigubbakcemile3
onunda yardımı çok çünkü ben önceleri yalnız yürüyüşe gidiyordum birde evde egzersiz yapıyordum ama artık onunla koşmaya,bisiklet sürmeye ve yüzmeye de gidiyoruz bende daha çok spor yapmış oluyorum..

tabiki hepimiz ayni zamanda burda olacakj diye bir sey yok o yuzden bence aksam girmesi daha iyi
ama gelen giden yok insallah arkadaslarda gecici bir heves degildir zayiflamak

neslı kız l carnıtılıyemı baslıcan, sen bır dene bakalım ıse yararsa bızde alırız
bende hollandadan elma krom hapını aldım ama daha baslamadım yarın baslayım barııı
kiz valla ne bilim aldim ama yan etkisi yok diye biliyordum tugba aklimikaristirdi gecen icmis oluyordum dedi ne bilim tirtim acikcasi destinamda aldi o basladi hatta ben bugun daah hic atmadim
elma kromunu arastirdinmi peki nasil birseymi ne kadara aldin

sadacım ne güzel ben ilk ölçülerimi tam olarak hatırlamıyorum keşke not alsaydım

ben ciddi olarak başladığım gün not almıştım canım..bişey olmaz sende kıyafetlerden anlarsın..
ben üst kıyafetleri L-XL giyiyordum şimdi S-M oluyor
pantolonda 81 kiloyken 44 bedendi şimdi 38 olmuşum
valla insan kendini süper hissediyor tabi bizede ders olsun bukadar uğraştık aynı kiloları tekrar almayalım

kızlar sabahtan beri ılık su 2çay bardağı havuç kivi susyu yeşil çay 5-6 leblebi 2 salatalık yedim 1 bardakta yeşil çay

cok guzel tebrıkler canım
hedefıne az kaldı

sağol canım evet çok az kaldı ama kuzenim doktor ben adanadayken testler yaptı bana 58kilo az,boyun uzun,kemiklerin ağır tartıyor vücudundaki yağ oranı normal değerlerde 60tan aşağı düşmemelisin diyor bilmiyorum hayırlısı bakalım

ay kiz ne guzel bende 40 bedene dustum gerci ya bazen 42 de oluyo benim basenler biraz genis ama 48 bedenden dustum bende su gobekle basende giderse cok super olacak
kızlar sabahtan beri ılık su 2çay bardağı havuç kivi susyu yeşil çay 5-6 leblebi 2 salatalık yedim 1 bardakta yeşil çay

super kiz bende sabah sadeec bir buyuk bardak kahve ictim oglende iki tane larzanya yedim kucuk cok doydum bir bardakta diyet meyve suyu ictim

bır dene bakalım herkese aynı etkı yapmaz canım
ben 20 euroya aldım elma kromunu tablet seklınde senınkı nasıl ve nekadar:uhm:

şuan 81 belim 1 ay önce 85 ti başaladığımda 50 beden giyiniyordum sıkı bir şekilde şimdi 42 rahat oluyor 40 falanım heralde en son aldığım etek 38 ama kalıbı büyük gibi

Benimde en büyük korkum aynı kilolara dönmek bunalıma girerim heralde Allah korusun

ay kiz ne guzel bende 40 bedene dustum gerci ya bazen 42 de oluyo benim basenler biraz genis ama 48 bedenden dustum bende su gobekle basende giderse cok super olacak

süper canım yakın zamanda 38olursun inşallah ben hala bana 38olmaz diyordum kendikendime bir denedim oldu..benimde enbüyük sorun basendeydi canım spor sayesinde gitti işte ama günde 3saat felan yapıyorum yani son 2aydır yoksa bu birikmiş yağları eritemezdim valla kaydirigubbakcemile5

harikasın canım.. yok dönmeyiz canım korkma neler çektiğimizi biliyoruzz o hatayı yapmayız birdaha mesela ben tam hedef ulaştığımda hiç diyet yapmayacam sadece akşam 8den sonra tek lokma yemicem birde hergün bukadar olmasada sporumu yapacam 1saat ya yürürüm ya yüzerim kilomu korumak için...

bır dene bakalım herkese aynı etkı yapmaz canım
ben 20 euroya aldım elma kromunu tablet seklınde senınkı nasıl ve nekadar:uhm:
ay ucuz be guzelim benim internetten sipari sverdim cunku eczanelerde satilmiyo oyuzden 42 euroya geldi cok pahali ya insallah ise yarar

ay ben hic olcmuyom ha yani aslinda olcecek seyim yok oyuzden olcmedim hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…