- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #7.301
kızlar bugün ölçülerime baktım
tam olarak başlarken 6 ocakta ölçmüşüm tam 4ay olmuş
göğüs-bel-basen 92-78-109
bugün ölçtüm göğüs-bel-basen 89-65-94 olmuş kaydirigubbakcemile2
haysem canım supradyn hapı iştah açıyor ama gece alınıp yatılırsa faydası olur.vitamin ihtiyacını karşılar.buarada bugün bol bol yeşil çay iç.madem dün kaçırdın bugün dikkat ette yansımasın yarına
baurada inşallah veririz yaa.vermediğim hafta motivasyonum azalıyor.
Anamm :1shok:ne iştahı kız daha niyeki diyete destek için veriyolar ben sabah içiyodum akşam içim bari-tatlicadiarzu-
soyle birsey var aksam gise de cok iyi cunku aksamda lazim birileri ozellikle siyah icinede iyi olur beli arkadas olurlar bizde sabah gelir yorumlarina cevap veririz topik dahada canlanir yani mesaj yazdiktan sonra sabahi aksami farketmez bence
gelirler insalah da bizde onlarda memnun oluruz
one kiz anam hergun birseyler cikiyo
bende bugun l carnitili sparis etmistim geldi bakalim nasil olacak
maasallah valla super kiz erkek arkadasinda begeniyormu kiz seni zayiflamis halini
tabiki hepimiz ayni zamanda burda olacakj diye bir sey yok o yuzden bence aksam girmesi daha iyievet bencede önemli olan hergün vakit ayırabilmeleri saat önemli değil ben gelince önceki mesajları mutlaka okuyup cevap verileceklere yorum yazıyorum çünkü hepimizin aynı anda burda olması imkansız herkes kendine uygun saatte birşeyler yazsa diğerleride girdiklerinde cevap yazar hareketli olur kaydirigubbakcemile5
kiz valla ne bilim aldim ama yan etkisi yok diye biliyordum tugba aklimikaristirdi gecen icmis oluyordum dedi ne bilim tirtim acikcasi destinamda aldi o basladi hatta ben bugun daah hic atmadimneslı kız l carnıtılıyemı baslıcan, sen bır dene bakalım ıse yararsa bızde alırız
bende hollandadan elma krom hapını aldım ama daha baslamadım yarın baslayım barııı
sadacım ne güzel ben ilk ölçülerimi tam olarak hatırlamıyorum keşke not alsaydım
cok guzel tebrıkler canım
hedefıne az kaldı
kızlar sabahtan beri ılık su 2çay bardağı havuç kivi susyu yeşil çay 5-6 leblebi 2 salatalık yedim 1 bardakta yeşil çay
ay kiz ne guzel bende 40 bedene dustum gerci ya bazen 42 de oluyo benim basenler biraz genis ama 48 bedenden dustum bende su gobekle basende giderse cok super olacakben ciddi olarak başladığım gün not almıştım canım..bişey olmaz sende kıyafetlerden anlarsın..
ben üst kıyafetleri L-XL giyiyordum şimdi S-M oluyor
pantolonda 81 kiloyken 44 bedendi şimdi 38 olmuşum
valla insan kendini süper hissediyor tabi bizede ders olsun bukadar uğraştık aynı kiloları tekrar almayalım
kızlar sabahtan beri ılık su 2çay bardağı havuç kivi susyu yeşil çay 5-6 leblebi 2 salatalık yedim 1 bardakta yeşil çay
kiz valla ne bilim aldim ama yan etkisi yok diye biliyordum tugba aklimikaristirdi gecen icmis oluyordum dedi ne bilim tirtim acikcasi destinamda aldi o basladi hatta ben bugun daah hic atmadim
elma kromunu arastirdinmi peki nasil birseymi ne kadara aldin
şuan 81 belim 1 ay önce 85 ti başaladığımda 50 beden giyiniyordum sıkı bir şekilde şimdi 42 rahat oluyor 40 falanım heralde en son aldığım etek 38 ama kalıbı büyük gibiben ciddi olarak başladığım gün not almıştım canım..bişey olmaz sende kıyafetlerden anlarsın..
ben üst kıyafetleri L-XL giyiyordum şimdi S-M oluyor
pantolonda 81 kiloyken 44 bedendi şimdi 38 olmuşum
valla insan kendini süper hissediyor tabi bizede ders olsun bukadar uğraştık aynı kiloları tekrar almayalım
ay kiz ne guzel bende 40 bedene dustum gerci ya bazen 42 de oluyo benim basenler biraz genis ama 48 bedenden dustum bende su gobekle basende giderse cok super olacak
şuan 81 belim 1 ay önce 85 ti başaladığımda 50 beden giyiniyordum sıkı bir şekilde şimdi 42 rahat oluyor 40 falanım heralde en son aldığım etek 38 ama kalıbı büyük gibi
Benimde en büyük korkum aynı kilolara dönmek bunalıma girerim heralde Allah korusun
ay ucuz be guzelim benim internetten sipari sverdim cunku eczanelerde satilmiyo oyuzden 42 euroya geldi cok pahali ya insallah ise yararbır dene bakalım herkese aynı etkı yapmaz canım
ben 20 euroya aldım elma kromunu tablet seklınde senınkı nasıl ve nekadar:uhm:
şuan 81 belim 1 ay önce 85 ti başaladığımda 50 beden giyiniyordum sıkı bir şekilde şimdi 42 rahat oluyor 40 falanım heralde en son aldığım etek 38 ama kalıbı büyük gibi
Benimde en büyük korkum aynı kilolara dönmek bunalıma girerim heralde Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?