Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben biliyrm bu dünya deneme yeri.sabrım sınanıyor farkındayım.ama çok zorlaşmaya başlıyor bu benim için.çevremde herkes soruyor.eşimde çok istiyr ama ben üzülmüyeyim diye çaktırmamaya çalışıyr.
üstelik benim bu kadar diyet çabasına düşmemin tek nedeni bebek fikrini beynimde 2.plana atmak.
sürekli diyet fikrini aklıma yerleştiryrm ki diğeri aklıma gelmesin
offfffff hayırlısı ama çok üzülüyrm artık

selam kızlar sporumu yaptım geldim
1buçuk saat yüzdüm
gidiş geliş yürüdüm 40 dk kadar etti
gelincede 100 mekik çektim
bugünlük bukadar başka bişey yapmayacam ders çalışmam lazım belki akşam hava almak için bisiklet sürmeye çıkarızz

güzelim üzülme benim çevremde bu sorunu yaşayan 2kişi vardı birisi kuzenim,birisi mahalleden arkadaşım..kuzenimin bebeği 10aylık oldu,arkadaşımda 9aylık hamile haftaya doğum yapacak..kuzenime ve eşine tedaviler fayda etmedi aşılama yaptırdılar 3kez ama tutmadı sonunda tüp bebek yaptılar ve tuttu şimdi maşallah çok sağlıklı bir oğulları var
arkadaştada tedaviler fayda vermedi ilk aşılamada tutmadı ama 2.sinde hamile kaldı hayırlısıyla haftaya doğum yapacak..sana örnek olsun diye yazdım canım yani canını sıkma artık tıp ilerledi hayırlısıyla seninde bebeğin olur bir şekilde allah hayırlısını versin

aynı zamanda baska bır forumada uyeyım ben ordada aynı senın gıbı olan arkadaslarım allahın işi işte normal sekılde suprız olarak hamıle kaldılar ....cok takmak ıyı degıl psıkolojık olarak etkılenıyorsun bence...

Kızlar merhaba benide aranıza alırmısınız.81 kiloyum.nasıl bir grup çalışması bilgi verirseniz sevinirim.ben yeni kullanıcıyım
canim suanda iki arkadas var sende gel paylasimda bulun henginizin mesaji fazlaysa onu alalim herzaman kapimiz acik ama kontenjan olayi var oyuzden elem yapilacak aranizda
canim benim mevlam herseyin hayirlisii versin bu isler ince isler emin ol hakkinda hayirlsii neyse o olacak sabret

canim iyi tamam dedigin dogru ama ikisinide cok takma kafana yoksa geri teper
neslıhan okudun kayboldun hayırdır?

kzi anam ne yapim sizinle lafa daldik msnde braya yazamadan oglanin alma saati geldi cikmak zorunda kaldim anam birde hepinize cevaplamak icin alinti yaptim sizin msni kapatim derken burayi kapatmisim anliyacagin onca yadigim bosa gitti sinir ooldum

evet gerçekten serince ben takıma geldiğimden beri yok ama sumilatta kaç gündür görünmüyor 1hafta felan oldu sanırım

evet gorusemedık kızz kkda sorun vardıya ondan yazamadım
cocuklar bugun bıraz daha ıyıler canım
senın cocuklar nasıl uslandılarmı bıraz
kayınbaban gıttımı yoksa hala yanındamı-tatlicadiarzu-
kiz benimkielr aynilar iyiler iste anca biraz biraz uslanacaklar caresi yok
babm yanimda degil goreve gitti uzak bir yere

neslı kızz serınce ve sumılat yokmu hıc gormuyorumda

canim serince izin aldi
sumilatta ayrildi

evet gerçekten serince ben takıma geldiğimden beri yok ama sumilatta kaç gündür görünmüyor 1hafta felan oldu sanırım

canim benim serince cok uzun zamandir yok bir ayligina gitmisti ama gelmedi onun yerinede birini alacagiz gibi gorunuyo cunku yok ne yapalim payalsim icin artik birseyler yapmak lazim
sumilat yok canim spogotla karistirdin sen spagotta yok nezamandir gelmiyo nasil olacak bende bilmiyorum

evet neslıhan dun ve bugun paylasımda bulunan yenı arkadaslardan alalım takıma bence daha ıyı olur takım canlanır bıraz-tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3 ay canım pardon evet spagotla karıştırdım bari arada geliyordu bir haftayı geçti sanırım uğramayalı

bende dıyorum sumılat kım ?hahaa

ben burdayım baktım öyle neler var dıye ama yenı gelenler yıne yazmamıs anacım yaa...

evet neslıhan dun ve bugun paylasımda bulunan yenı arkadaslardan alalım takıma bence daha ıyı olur takım canlanır bıraz-tatlicadiarzu-
canim dur bakalim hemen baksana ortada yoklar hani paylasimi kimin varsa onu alalim
bende dıyorum sumılat kım ?hahaa

ben burdayım baktım öyle neler var dıye ama yenı gelenler yıne yazmamıs anacım yaa...

hahaaa sumilat eski uyeydi ya cikti karistirmayin aaaa
kiz hakkatten gelmedi kimse bekliyelim bakalim

evet kızlar bugun ve yarın kım cok paylasımda bulunursa onu alalım
bırısı egıtımcı sadece aksam gırerım demıs-tatlicadiarzu-

kızlar bugün ölçülerime baktım
tam olarak başlarken 6 ocakta ölçmüşüm tam 4ay olmuş
göğüs-bel-basen 92-78-109
bugün ölçtüm göğüs-bel-basen 89-65-94 olmuş kaydirigubbakcemile2

evet kızlar bugun ve yarın kım cok paylasımda bulunursa onu alalım
bırısı egıtımcı sadece aksam gırerım demıs-tatlicadiarzu-

soyle birsey var aksam gise de cok iyi cunku aksamda lazim birileri ozellikle siyah icinede iyi olur beli arkadas olurlar bizde sabah gelir yorumlarina cevap veririz topik dahada canlanir yani mesaj yazdiktan sonra sabahi aksami farketmez bence
gelirler insalah da bizde onlarda memnun oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…