- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #7.281
ya kızlar bir arkadaşım vardı 1 yıldır bebek istiyordu.klomen tedavisi başladı.1.tedavisi sonuç verdi.onun için çok sevindim ama kendim için çok üzüldüm benim malesefki 6.klomen tedavim ve gelecek ay artık bana aşılama yolu görünüyor malesef ki((
ben biliyrm bu dünya deneme yeri.sabrım sınanıyor farkındayım.ama çok zorlaşmaya başlıyor bu benim için.çevremde herkes soruyor.eşimde çok istiyr ama ben üzülmüyeyim diye çaktırmamaya çalışıyr.
üstelik benim bu kadar diyet çabasına düşmemin tek nedeni bebek fikrini beynimde 2.plana atmak.
sürekli diyet fikrini aklıma yerleştiryrm ki diğeri aklıma gelmesin
offfffff hayırlısı ama çok üzülüyrm artık
canim suanda iki arkadas var sende gel paylasimda bulun henginizin mesaji fazlaysa onu alalim herzaman kapimiz acik ama kontenjan olayi var oyuzden elem yapilacak aranizdaKızlar merhaba benide aranıza alırmısınız.81 kiloyum.nasıl bir grup çalışması bilgi verirseniz sevinirim.ben yeni kullanıcıyım
canim benim mevlam herseyin hayirlisii versin bu isler ince isler emin ol hakkinda hayirlsii neyse o olacak sabretya kızlar bir arkadaşım vardı 1 yıldır bebek istiyordu.klomen tedavisi başladı.1.tedavisi sonuç verdi.onun için çok sevindim ama kendim için çok üzüldüm benim malesefki 6.klomen tedavim ve gelecek ay artık bana aşılama yolu görünüyor malesef ki((
canim iyi tamam dedigin dogru ama ikisinide cok takma kafana yoksa geri teperben biliyrm bu dünya deneme yeri.sabrım sınanıyor farkındayım.ama çok zorlaşmaya başlıyor bu benim için.çevremde herkes soruyor.eşimde çok istiyr ama ben üzülmüyeyim diye çaktırmamaya çalışıyr.
üstelik benim bu kadar diyet çabasına düşmemin tek nedeni bebek fikrini beynimde 2.plana atmak.
sürekli diyet fikrini aklıma yerleştiryrm ki diğeri aklıma gelmesin
offfffff hayırlısı ama çok üzülüyrm artık
neslıhan okudun kayboldun hayırdır?
ki sibel nerdesin kzi sen cadi gorusemedik
gectimi cocuklarinin hastaligi kiz
kiz benimkielr aynilar iyiler iste anca biraz biraz uslanacaklar caresi yokevet gorusemedık kızz kkda sorun vardıya ondan yazamadım
cocuklar bugun bıraz daha ıyıler canım
senın cocuklar nasıl uslandılarmı bıraz
kayınbaban gıttımı yoksa hala yanındamı-tatlicadiarzu-
neslı kızz serınce ve sumılat yokmu hıc gormuyorumda
evet gerçekten serince ben takıma geldiğimden beri yok ama sumilatta kaç gündür görünmüyor 1hafta felan oldu sanırım
canim benim serince cok uzun zamandir yok bir ayligina gitmisti ama gelmedi onun yerinede birini alacagiz gibi gorunuyo cunku yok ne yapalim payalsim icin artik birseyler yapmak lazim
sumilat yok canim spogotla karistirdin sen spagotta yok nezamandir gelmiyo nasil olacak bende bilmiyorum
bende dıyorum sumılat kım ?hahaa
ben burdayım baktım öyle neler var dıye ama yenı gelenler yıne yazmamıs anacım yaa...
canim dur bakalim hemen baksana ortada yoklar hani paylasimi kimin varsa onu alalimevet neslıhan dun ve bugun paylasımda bulunan yenı arkadaslardan alalım takıma bence daha ıyı olur takım canlanır bıraz-tatlicadiarzu-
bende dıyorum sumılat kım ?hahaa
ben burdayım baktım öyle neler var dıye ama yenı gelenler yıne yazmamıs anacım yaa...
evet kızlar bugun ve yarın kım cok paylasımda bulunursa onu alalım
bırısı egıtımcı sadece aksam gırerım demıs-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?