Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya sıyahcım cok sevındım doktora gıtmene hıc korkma bısey cıkmayacak yalnız cok hırs yaptın ıkı haftada 5 kg verdın bu kadar yuklenme kendıne...

kız kimsenin kimseden haberi yoki birbirlerini arasın bir msj yazıyom güp gidiyo valla.. kız nesli ben giremiyom diyorum bunlar diyo msn ye gel aha yeni geldi site

siyahçım yarın dikkat et aman öbür gün tartılacağız yarın hafif yersen yürüyüşünüde yaparsan 2günlük kaçamağı yok edersin sen :1hug:
kız ne kaçamagı ben 65 diyom bu kaçamak diyo kaçamak yapmadım valla yarın 65 görürsem yapacam 4 gözle yarın sabahı bekliyom
amaaaaaaaaaaaaaaan nolmuş bee böyle.siyah anla işte anacım.benim yazdığımda alıntı gibi görünmüş.tamamlı bölüm bana ait olan.gerisi siyaha işte anlayın.
anladım anladım yorma kendini :roflol:
valla yemeyince mecbur kalkıp hazırlıyon beşdede 4 dede napalım anacım mecbur yesin onlar yeterki oglan gelişme cagında herif zayıff.. birde yedirmesem nolurlar düşün artık :roflol:
canım dün yazamadım çok büyük geçmiş olsun

süpersin gene sedacım valla

kızlar öle haybeye alıntı yaptım valla kaçırdıgım varsa alınmasınlar.. bu nesli ve destina cadısı msn de beni tuttu onlaramı yazım burayamı bakım.. corbamı yapım şaşatım...
ben kaçım şu corbayı halledim sonrada yürümeye gidim.. yürüyümkü belki 65 olurum demi... ee umut kapısı hadin görüşürüz cici bakın kendinizeeeeeeeeeeeeŞeniz Şeniz

anam kizlar birden ciktim benim oglani okula goturuyorum dirt le bes arasida anam saati gelmis ben burda sizinl elak lak yapiyom nerdeyse gec kalacaktim valla
neyseki bisikletle gittimde yetistim

kiz siyah sen su cizelgeni degitirsene bacim okadar verdin cizelgenide gorelim 70 kilo goruyom sonra gaza gelemiyom bak yap sunu 65te gorelim cizelgeni belki sini rolur bende birseyler yaparim zaten hastayimda canim tatli istiyo yedim bugun birtane revaniyi ahh ah

kızlar 1 salata 1 elmanın yarısından çoğunu yedim akşam yoğurt çorbam var ya ondan yada havuç suyu içerim CADIARZU
ahhhh kızlar dua ediyorum bu akşamı atlatsam bi:çok üzgünüm: geçen gün akşama kadar nerdeyse aç durdum akşam misafirlerimiz geldi çaya
pogaça kek yedim okadar üzüldümki açlığım boşa gitti çok şeyler vardı dayanamadım herkes yedi ben yüzlerine bak yapamadım :1no2: neyse kızlar bende çıkıyım namaz kılcam

aa canım bak böyle düşünme.herşeyin vakti saati vardır canım.benimde abimlerin 8 sene çocuk olmadı.ama sonra peşpeşe oldu.ozamn bizde çok üzülürdük.cenabı mevla hayırlısından versinhem sen daha yeni evliydin heralde dimi.illaki hemen çocuk olcak diye bişey yokki.hakkınızda hayırlısı olsun.allahu teala hayırlısından evlat nasip etsin inşallah.klomen ne bilmiyorum .ama herneyse allah şifa versin ve hayırlı bi evlat versin.ooo çevreye bakma sen.onlar herşeyi der.bekar olsan istetyeni yokmu,nişanlansan düğün nezaman,evlensen çocuk yokmu,çocuğun olsa şunu yaptınızmı bunu yaptınızmıvs soruları hiç bitmez.dolayısıyla bu millet herşeyi der.sen kendini rahat bırak.takma öyle nedemk çocuk düşünmemmek için diyet yapıyorum.sen gerekeni yap.takdiri cenabı allaha bırak.öncelikle hayırlısı de.ve beynini böyle şeylerle yorma canım..
kızlar bugün ölçülerime baktım
tam olarak başlarken 6 ocakta ölçmüşüm tam 4ay olmuş
göğüs-bel-basen 92-78-109
bugün ölçtüm göğüs-bel-basen 89-65-94 olmuş kaydirigubbakcemile2
ooy maşşalh kuzuma.
kız varya.ben sana ne dedim.olanı anlattım deliii.aklını karıştıracak ne dedim.şimdiye kadarv pek kimse sorun yaşamamış.biz tek tüküz yani.sen bi dene bakalım.allah allaaaahhhh.bak bugün yine spor yaptım.çok şükür rahatım.bi sorun yaşamadım.ama hapı içerken illaki kalp atışım hızlanıyodu ve çok ses geliyodu kalbimden.illaki sendede aynıusı olcak diye bişey yok.beli benim kilom fazla olduğu içinde olmuş olabilr.neymiş tuğba aklını karıştırmışmışmışşşmışşşşşşşş.olmayan şeyi nassı karıştırdıysamm. bi dene bakalım.
ohh bak siyahım iyi yapmışsın canım dra gitmekle.inşlaha herşey iyi çıkar.inadını kırmnana sevindim.hiç olmazsa sebebini bilmediğin reglin düzelir inşallah.allah korktuklarından emiiin eylesin inşallah.
kaçamak hakkın artık canım senin.ama aşırıya kaçma yinede.bencede bundan sonra hızlı kilo verme artık.

annem için dualarınıza teşekkür ediyorum. inşallah Allah'ım kabul eder. Sizden destek görmek kendime olan güvenimi artırıyor. bu defa başaracağıma inanıyorum.

ben bugün neler yaptım anlatayım. diyete başladım. sabah çok az peyaz peynir, 3 yeşil zeytin, domates ve yeşil biberden oluşan kahvaltı yaptım. öğlen okulda olduğum için bir paket diyet bisküvi ile bir bardak şekersiz çay içtim. eve gelince bir elma yedim. akşam ise 4 kaşık taze fasulye, 5 kaşık haşlanmış makarna yedim. şimdiye kadarda 2 litreden fazla su içtim. akşam yemeğimi 18.30'dan önce bitirdim. yatana kadar bişey yemeyeceğim. sadece su içeceğim. benden bu kadar.

bende tam bunu dicektim sen yazmışsın
bakıyorum bakıyorum çizelgeler aynı
banane banane biriniz 69 biriniz 70 siniz işteeee

canım ilk gün için gayet iyi yemişsin ama öğlen ayran iç bisküviyle istersen çünkü süt yoğurtta olmalı diyette bide kahvaltıdan sonrası için çantana 1meyve koysan tenefüste yersin canım ama tebrikler birde akşam yarım saat 1saat evde egzersiz yapsan bu iş tamamdır kaydirigubbakcemile5

siyahçım doktora gitmene çok sevindim insan sürekli regl halsiz olur valla kan kaybından,umarım birşey çıkmaz canım sen şimdi yürüyüşte kendini paralamışsındır eminim sabah 65i görürsün canım yarın kendine izin vermekte hakkın kaydirigubbakcemile5

bende yediklerimi yazayım
sabah:1kase sütlü nesfit,2çilek
ara:2kuru incir,5fındık
öğlen:1tabak az yağlı kısır,marul,ayran
ara:1greyfurt
akşam:2 ızgara köfte,yağsız salata,1dilim ekmek

amin canım amin.
ooh ne güzel.ilk gün için gerçekten iyi.öğle aralarında yoğurt felan yiyebiltrisn.sedanın dediği gibi süt ve ayranda olabilri.ama tebrikler çok güzel.birlikte el ele vercez kiloları.gerçi ben demirbaş gibi görünüyorum ama olsun.geç olsunda zor olamsın.

30 dakkidadır girmeye çalışıyom.kusura kalmayın .bende sabah 1 salatalık 1domates çok az peynir yedim.ögle salata 2 küçük tavuk göğsü yarım kase sütlaç.akşam üzeri dayanamadım ekmegin köşesine peynirle 1 sosis koydum götürdüm.1,5 saat yürüyüş veyemekte az makarna az çorba

slm kizalr ben geldim anam l carnitilimi ictim veeeeeee olmedim kizlar iste geldim burdayimm
anam 8 km yol yurudum kizlar yarisini kostum yarisini yanimdakinin yuunden yurudum yoksa ben onuda kosardim heytt kim tutar beni
yemis oldugum revaniyi kesin yaktim insallahh
gecmisi okumadim nivea mi yapsam kndimi durduramiyorum pek enerjiliyim
anam dopingliyim ben tutmayin beni nivea yapacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…