- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #7.341
canlar çok şükür geldimmmm hihoyyyt
aloooo beni arayan yokmu kızlarrrrr :teytey:
biraz geçmişi okudum hepsini okuyamadım netimiz kesikti akşama doğru geldi şimdi fırsat buldum aklım burda kaldı sinir oldum inş aksilik çıkmaz daha şimdide monitörün rengi degişmiş:1shok: bir sorun olmaz inş ben bu hafta geçen hafta kadar sıkı diyet yapmadım ama idare ettim ara ara spor yaptım
bugün misafirlikteydim 11 lerde kahvaltı yaptık ama bayabi abarttım yemegi daha birşey yemedim bu saate kadar 1 elma yemeyi düşünüyorum sadece
kız ne kaçamagı ben 65 diyom bu kaçamak diyo kaçamak yapmadım valla yarın 65 görürsem yapacam 4 gözle yarın sabahı bekliyomsiyahçım yarın dikkat et aman öbür gün tartılacağız yarın hafif yersen yürüyüşünüde yaparsan 2günlük kaçamağı yok edersin sen :1hug:
anladım anladım yorma kendini :roflol:amaaaaaaaaaaaaaaan nolmuş bee böyle.siyah anla işte anacım.benim yazdığımda alıntı gibi görünmüş.tamamlı bölüm bana ait olan.gerisi siyaha işte anlayın.
valla yemeyince mecbur kalkıp hazırlıyon beşdede 4 dede napalım anacım mecbur yesin onlar yeterki oglan gelişme cagında herif zayıff.. birde yedirmesem nolurlar düşün artık :roflol:oh bee şöyle sabah acınca 5 sayfa ılerlemıs oku oku bıtmedıgını görunce neşem yerıne geldı valla yaa...
ıyı geldınız arkadaslar sayfa canlandı taze kan geldı ınsallah dahada canlanır...
sedacım madem hıcbırsey degısmeyecek sadece adı konacak derslerını etkılemesınde erkek arkadasın cok ıyı dusunmus sevdım cocugu afferım....
haysem hosgeldın canım anladık zaten bır sorun oldugunu...
kaptan gelde bak yenı arkadaslar geldı ne guzel oldu burası...
sıyahcım valla ben almıyım anacım sabah 5 te kalkıp bıber kızartamam herhalde ama tabı daha kızım kucuk okula baslarsa herhalde saat 3 te bıle kalkarım dımı haklısın valla...
kız tuba nasıl gıdıyor bacım hıc hafıflemıs gıbı hıssedıyormusun??????yaprak sarmaları noldu söyle bakayım????
aklımda kalanlara yazdım bıze gelınce annem geldı sagolsun kıza bakıyor...sesı kısık bıraz kızın ınsallah bugun duzelır yoksa gene doktora gıdıcez...offf bır turlu yaz gelmedı duzelmedı bu havalar...
aksam ben bıraz fazla kacırdım herhalde herkes cok zayıflamıssın dıyınce şımardım sucumu kabul edıyorum bugun yıne bastan aldım...işim yogun ama gelırım yıne öptum arkadaslar...
canım dün yazamadım çok büyük geçmiş olsunSlm kızlar ben geldım-tatlicadiarzu-
gecmıs olsun dıleklerınız ıcın hepınıze tesekkur ederım
cocuklar bugun bırazdaha ıyıler cok sukur..
bugun lapa dıyetı yapmaya karar verdım bakalım, sabah sıcak lımonlu su ıctım ve bır bardak kahve sımdı lapam pısıyor sonra onu yıcem salatayla...
bı gecmıse bakayımm neler yazmıssınız-tatlicadiarzu-
selam kızlar sporumu yaptım geldim
1buçuk saat yüzdüm
gidiş geliş yürüdüm 40 dk kadar etti
gelincede 100 mekik çektim
bugünlük bukadar başka bişey yapmayacam ders çalışmam lazım belki akşam hava almak için bisiklet sürmeye çıkarızz
ya kızlar bir arkadaşım vardı 1 yıldır bebek istiyordu.klomen tedavisi başladı.1.tedavisi sonuç verdi.onun için çok sevindim ama kendim için çok üzüldüm benim malesefki 6.klomen tedavim ve gelecek ay artık bana aşılama yolu görünüyor malesef ki((
aa canım bak böyle düşünme.herşeyin vakti saati vardır canım.benimde abimlerin 8 sene çocuk olmadı.ama sonra peşpeşe oldu.ozamn bizde çok üzülürdük.cenabı mevla hayırlısından versinhem sen daha yeni evliydin heralde dimi.illaki hemen çocuk olcak diye bişey yokki.hakkınızda hayırlısı olsun.allahu teala hayırlısından evlat nasip etsin inşallah.klomen ne bilmiyorum .ama herneyse allah şifa versin ve hayırlı bi evlat versin.ooo çevreye bakma sen.onlar herşeyi der.bekar olsan istetyeni yokmu,nişanlansan düğün nezaman,evlensen çocuk yokmu,çocuğun olsa şunu yaptınızmı bunu yaptınızmıvs soruları hiç bitmez.dolayısıyla bu millet herşeyi der.sen kendini rahat bırak.takma öyle nedemk çocuk düşünmemmek için diyet yapıyorum.sen gerekeni yap.takdiri cenabı allaha bırak.öncelikle hayırlısı de.ve beynini böyle şeylerle yorma canım..ben biliyrm bu dünya deneme yeri.sabrım sınanıyor farkındayım.ama çok zorlaşmaya başlıyor bu benim için.çevremde herkes soruyor.eşimde çok istiyr ama ben üzülmüyeyim diye çaktırmamaya çalışıyr.
üstelik benim bu kadar diyet çabasına düşmemin tek nedeni bebek fikrini beynimde 2.plana atmak.
sürekli diyet fikrini aklıma yerleştiryrm ki diğeri aklıma gelmesin
offfffff hayırlısı ama çok üzülüyrm artık
ooy maşşalh kuzuma.kızlar bugün ölçülerime baktım
tam olarak başlarken 6 ocakta ölçmüşüm tam 4ay olmuş
göğüs-bel-basen 92-78-109
bugün ölçtüm göğüs-bel-basen 89-65-94 olmuş kaydirigubbakcemile2
kız varya.ben sana ne dedim.olanı anlattım deliii.aklını karıştıracak ne dedim.şimdiye kadarv pek kimse sorun yaşamamış.biz tek tüküz yani.sen bi dene bakalım.allah allaaaahhhh.bak bugün yine spor yaptım.çok şükür rahatım.bi sorun yaşamadım.ama hapı içerken illaki kalp atışım hızlanıyodu ve çok ses geliyodu kalbimden.illaki sendede aynıusı olcak diye bişey yok.beli benim kilom fazla olduğu içinde olmuş olabilr.neymiş tuğba aklını karıştırmışmışmışşşmışşşşşşşş.olmayan şeyi nassı karıştırdıysamm. bi dene bakalım.tabiki hepimiz ayni zamanda burda olacakj diye bir sey yok o yuzden bence aksam girmesi daha iyi
ama gelen giden yok insallah arkadaslarda gecici bir heves degildir zayiflamak
hee bencede
kiz valla ne bilim aldim ama yan etkisi yok diye biliyordum tugba aklimikaristirdi gecen icmis oluyordum dedi ne bilim tirtim acikcasi destinamda aldi o basladi hatta ben bugun daah hic atmadim
elma kromunu arastirdinmi peki nasil birseymi ne kadara aldin
ohh bak siyahım iyi yapmışsın canım dra gitmekle.inşlaha herşey iyi çıkar.inadını kırmnana sevindim.hiç olmazsa sebebini bilmediğin reglin düzelir inşallah.allah korktuklarından emiiin eylesin inşallah.slm kıslar nasılsınız bakalım.. umarım bir sorun yokturdur...
bu arada bilindigi üzere 2 aydır durmadan regli oluyorum.. bugün inadımı kırdım kadın dogum uzmanına gittim.. bir sürü tahlil verdi yarın ac karna birde ultrasyon istedi.. rahim duvarına ve kislere bakmamız lazım diyoki ona göre kanamayı durdurmaya cabalayalım dedi.. bakalım yarın uştrasyonda ve tahlillerde ne cıkacak...
valla yarın eger 65 görürsem kendime yarın tüm gün kaçamak günü olarak ilkan ediyorum sabah bir karışık tost.. öglene ne cıkarsa akşama şöle çıtır ekmek ve makarna yiyecem şişene kadar.. tahminen hafta sonu yediklerime dikkat edersem aldıklarımı veriri.. pazartesiden sonrada inşallah bir kilo veririm.. artık haftaya sadece yarım kilo yada bir kilo hedef koyuyorum.. yeter artık demi bende canım yani kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aynalarcım canım bu yazmaya çalıştığım kaçıncı mesaj bilmiyorum.bitürlü bitiremedim.neyse şimdi yeniden yazıyorum.
öncelikle annenin mekanı cennet hz.muhammed komşusu olsun inşşalah.allah rahmet eylesin canım.bende annemi kaybetikten sonra kilo almaya başladım.bi ara verdim ama sonra yine çıktım senin gibi yani.bu yönden benziyoruz canım.
sakın ümitsizliğe kapılma .başlayınca gerisi geliyo inşallah.gözünde büyütme canım kilo vermeyi.ve hiç bişey içinde geç kalmış sayılmazsın.ne yani 120 kiloya felan çıkınca diyete başlamk mı daha iyi.zararın nereisnden dönersen kardır.bende geçen yıl bu zamnlar 96 kiloydum.aslında bende çok sıkmadım kendimi bakma tembellik ettim biraz.şimdiye çoktan hedefime ulaşmış olmam gerkiyodu.neyse.dediğim gibi sen sık sık gir ve paylaşımda bulun.inan burası insanı gr gr da olsa zayıflatıoyo.bak 2-3 gün sayfadan burdan mahrum kaldık feleğimizi şaşırdık yani.burası insana bağımlılık yapıyo ona göre.hadi canım göreyim seni...........
neyse aramıza hoşgeldin canım.
kiz siyah sen su cizelgeni degitirsene bacim okadar verdin cizelgenide gorelim 70 kilo goruyom sonra gaza gelemiyom bak yap sunu 65te gorelim cizelgeni belki sini rolur bende birseyler yaparim zaten hastayimda canim tatli istiyo yedim bugun birtane revaniyi ahh ah
annem için dualarınıza teşekkür ediyorum. inşallah Allah'ım kabul eder. Sizden destek görmek kendime olan güvenimi artırıyor. bu defa başaracağıma inanıyorum.
ben bugün neler yaptım anlatayım. diyete başladım. sabah çok az peyaz peynir, 3 yeşil zeytin, domates ve yeşil biberden oluşan kahvaltı yaptım. öğlen okulda olduğum için bir paket diyet bisküvi ile bir bardak şekersiz çay içtim. eve gelince bir elma yedim. akşam ise 4 kaşık taze fasulye, 5 kaşık haşlanmış makarna yedim. şimdiye kadarda 2 litreden fazla su içtim. akşam yemeğimi 18.30'dan önce bitirdim. yatana kadar bişey yemeyeceğim. sadece su içeceğim. benden bu kadar.
annem için dualarınıza teşekkür ediyorum. inşallah Allah'ım kabul eder. Sizden destek görmek kendime olan güvenimi artırıyor. bu defa başaracağıma inanıyorum.
ben bugün neler yaptım anlatayım. diyete başladım. sabah çok az peyaz peynir, 3 yeşil zeytin, domates ve yeşil biberden oluşan kahvaltı yaptım. öğlen okulda olduğum için bir paket diyet bisküvi ile bir bardak şekersiz çay içtim. eve gelince bir elma yedim. akşam ise 4 kaşık taze fasulye, 5 kaşık haşlanmış makarna yedim. şimdiye kadarda 2 litreden fazla su içtim. akşam yemeğimi 18.30'dan önce bitirdim. yatana kadar bişey yemeyeceğim. sadece su içeceğim. benden bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?