Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar gittiğim spor salonunda bugün 1 ayı doldurdum ve ölçülerim alındı.toplamda 18.5 cm incelmişim.bana az geldi ama önümüzdeki ay toparlayacağım

Tebrikler canım.. En azından şöyle düşün kilo almamışsin ve aynı ölçülerdede değilsin.. Az bile olsa gelişme var :)

Sinirlenince bütün mutfağı midemde stoklama ihtiyacı duyarım:)

kızlar sayım yapacaktım yapamadım eşime pansuman yaptım ve duş aldırdım..hala cuma sayımını yapamadım Aslı idare edebilir misin yarın yapsam??
ya ben hastanelik olacam bu gidişle hayatım boyunca bu kadar yorgun oldugumu hatırlamıyorum..yarın öğlen son misafir geleck..kimse kalmadı sayılır..beni izinli sayın ortalığı toplayıp yatacam..bu ara hiç katkım olamıyor topiğe kusura bakmayın canlarım....opuyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiii

Evde biri hasta olunca ben erken yatar geç kalkarım.. Bana Bulaşmasin diye.:):)

Aynı mahallede oturaydik demi:) gelirdik yardıma:)

sorun olmaz canım
bizde öpüyoruz seni en azından ben öperim

Aynı mahallede oturaydik demi:) gelirdik yardıma:)

canım benm düşünmen yeter..ya birazda suç benim..evdeyim çalışırken yapamıyorum diye kıyı köşe toparladım..birde misafir olunca evi her an temiz tutmak zorundasın..gelenlere ikramları hazır tutmalısın o mesai yordu birazda..çok afedersiniz anormal dercede ishalim oda halsiz bıraqkıyor.doktorum gelsinde yarın soracam ona?

Geçmiş olsun dikkat et dirençin azalır grip olursun allah korusun

geçmiş olsun canım

Ben hem ayşeyi hem seni hemde ziyaretçileri öperim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…