- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #73.601
emos bu defa iyi miyawladim:) Toplam 29 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 27 ziyaretçi) pisiq, rainandthesun+
defne yürütecinden düştü :) çocuk o kadar hareketli ki yüreticinin bile tepesine tırmanıyor...
bi sorun va rgaliba bugün hep böyle ziyaretçiler çok fazla
nasılsın canım
bi sorun va rgaliba bugün hep böyle ziyaretçiler çok fazla
nasılsın canım
kızlar gittiğim spor salonunda bugün 1 ayı doldurdum ve ölçülerim alındı.toplamda 18.5 cm incelmişim.bana az geldi ama önümüzdeki ay toparlayacağım
Sorun yok mart ayının kedilere özel cazibesi:)
dün hiç boş vaktim olmadı sürekli koşturunca farketmemişim bile..eve girince fark ettim o da canım sıkkın olduğu için acık bişey yedim geçiştirdim...benim moral bozulunca yemek yiyesim gelmez canım...
Sinirlenince bütün mutfağı midemde stoklama ihtiyacı duyarım:)
ay benmde ii değil reglimde yaklaştı kocayla da kapıştım şimdi..
kızlar ya benim minnoş hasta olduu çok hapşırıyor burnu akıyor arada öksürüyor offf canım sıkıldı çok üzüldüm dün dışarı çıktık ondan mı kii=( ama alışveriş merkezine gittik offffff
kızlar sayım yapacaktım yapamadım eşime pansuman yaptım ve duş aldırdım..hala cuma sayımını yapamadım Aslı idare edebilir misin yarın yapsam??
ya ben hastanelik olacam bu gidişle hayatım boyunca bu kadar yorgun oldugumu hatırlamıyorum..yarın öğlen son misafir geleck..kimse kalmadı sayılır..beni izinli sayın ortalığı toplayıp yatacam..bu ara hiç katkım olamıyor topiğe kusura bakmayın canlarım....opuyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiii
Bu arada ben çok tuhafim pazartesi annemle ilçedeki arkadaşına gidicez. Belki biraz acılırim sen napiyon..
kızlar sayım yapacaktım yapamadım eşime pansuman yaptım ve duş aldırdım..hala cuma sayımını yapamadım Aslı idare edebilir misin yarın yapsam??
ya ben hastanelik olacam bu gidişle hayatım boyunca bu kadar yorgun oldugumu hatırlamıyorum..yarın öğlen son misafir geleck..kimse kalmadı sayılır..beni izinli sayın ortalığı toplayıp yatacam..bu ara hiç katkım olamıyor topiğe kusura bakmayın canlarım....opuyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiii
Aynı mahallede oturaydik demi:) gelirdik yardıma:)
Geçmiş olsun dikkat et dirençin azalır grip olursun allah korusuncanım benm düşünmen yeter..ya birazda suç benim..evdeyim çalışırken yapamıyorum diye kıyı köşe toparladım..birde misafir olunca evi her an temiz tutmak zorundasın..gelenlere ikramları hazır tutmalısın o mesai yordu birazda..çok afedersiniz anormal dercede ishalim oda halsiz bıraqkıyor.doktorum gelsinde yarın soracam ona?
Ben hem ayşeyi hem seni hemde ziyaretçileri öperim:)sorun olmaz canım
bizde öpüyoruz seni en azından ben öperim
canım benm düşünmen yeter..ya birazda suç benim..evdeyim çalışırken yapamıyorum diye kıyı köşe toparladım..birde misafir olunca evi her an temiz tutmak zorundasın..gelenlere ikramları hazır tutmalısın o mesai yordu birazda..çok afedersiniz anormal dercede ishalim oda halsiz bıraqkıyor.doktorum gelsinde yarın soracam ona?
Ben hem ayşeyi hem seni hemde ziyaretçileri öperim:)
ferihayı ziliormmmmmmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?