- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #73.641
maşallaaahh senin ki çok hareketli maşallahoo göbüşteki incelme süper canımmmmmmmmm
evet ya salgın resmennnnn
ohh ne güzell iyi yapmişsiniz canım
heheh koparıp atalım burnuu o zaman sanada geçmiş olsun cınımm
ayy geçer insallah da rahat uyur bebişimmm=) aynen ya bende yıkayacaktım bende yıkamadım iyileşsin iyiceee
oyy yerim ben onun popişini hehehe..ayy nasıl tatlıdır şimdi tutunup kalkması falan canım benimmm yaaa...bizimkide yerinde diz üstü duruyo ileri geri sallanıyo bazen öne atıyo kendini...yuvarlanmasını söylemiyorum bile deli gibi çünkü hiç durmuyor ki bi sağa yuvarlanıyo bi solaa fırdöndü gibi kız=)bi de geri geri çok güzel gidiyor hehehhe
kızlar kmse yok yine
hahahahhhaaa deli yaaa kız çok güldürdün beni :)))))))))))))))Bende 69u görünce miss world olmuşum gibi geldi :)
Ben küçükken yürütecle tuvalette kafamin üstüne düşmüşüm.. artık ne b.k varsa orda:).
mart ayındaydık değil mi bizim burdaki kedilerde bi hareket yok bize çekmişler
Sinirlenince bütün mutfağı midemde stoklama ihtiyacı duyarım:)
herkese merhaba..yogun bi yalova macerasından sonra burdayım çokşükür..herkes nasıl,bi yaramazlık yoktur inşallah?
bu hafta kaçıncı olduk acaba?
bişi olmadı inşallah yaa??
kızımla gezdik geldik parka götürdüm salıncağa bindirdim çok hoşuna gitti...sonra otlarla filan oynadı çok sevindi havalar iyice güelleşsşn hergğn çıkaracam bebişimi :)
ayşeciğim sen nasılsın eşin nasıl çok geçmiş olsun canım ben çok geçmiş yapamadığımdan göremedim....
Ayşecim ben dün aslıya mesaj atıp izin istemiştim,Aslı da yazmış ama ben yine de bi hatırlatıyım dedim:))
aman bizim kapışmamızdan nolur işte..reglim yaklaşıyo ya aşkitoma sucsuz yere patlıyom..onun da bi sabrı varKim kimi kaptı:):)
günaydınlarrnasılsınız kıslar antalyada mükemmel bir hava va kızımla gezmeye gidecez bgn :))
kızlar bugün tartıda 79,4ü gördüm,gözlerime inanamadım ve çook sevindim tabiii,niye şu sonucu dün görmedim sankiii
Bende 69u görünce miss world olmuşum gibi geldi :)
naber salişşşşşşşşşş???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?