- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #73.621
ben uyuyore iyi geceler kızlar mıncırdım nanaktan
iyi geceler canım
ben seyredemedim yalan dünya seyrettikDünkü bölüm hakikaten güzeldi.. Hele feriha sarraofğlu dedi ya doktor :)
emos bu defa iyi miyawladim:) Toplam 29 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 27 ziyaretçi) pisiq, rainandthesun+
kızlar sayım yapacaktım yapamadım eşime pansuman yaptım ve duş aldırdım..hala cuma sayımını yapamadım Aslı idare edebilir misin yarın yapsam??
ya ben hastanelik olacam bu gidişle hayatım boyunca bu kadar yorgun oldugumu hatırlamıyorum..yarın öğlen son misafir geleck..kimse kalmadı sayılır..beni izinli sayın ortalığı toplayıp yatacam..bu ara hiç katkım olamıyor topiğe kusura bakmayın canlarım....opuyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiii
Sorun yok mart ayının kedilere özel cazibesi:)
ilahii emineeeee 18.5 cmi küçünsedin mi kııız!!! onu bulamayanlar da var
kızlar bugün tartıda 79,4ü gördüm,gözlerime inanamadım ve çook sevindim tabiii,niye şu sonucu dün görmedim sankiii
Iyiki foruma girmedim bugün yoksa birinizden bisi bulaşıcakti :)
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-1 dilim ekmek
-1 dilim peynir
-2 kupa yeşilçay
-2 zeytin
-domates
ÖĞLEN
-yok
AKŞAM(5.00)
-2 tavuk pirzola(ızgara)
-2 ızgara kanat
ARA(7.00)
-3 küçük dilim tavuk göğsü
-7,8 baklalı dolma
-1 dilim ekmek
kızlar menümdeki hataları biliyorum ama uzun bir süredir dağıtınca anca topladım sayılır
emos bu defa iyi miyawladim:) Toplam 29 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 27 ziyaretçi) pisiq, rainandthesun+
Ben küçükken yürütecle tuvalette kafamin üstüne düşmüşüm.. artık ne b.k varsa orda:).
Sorun yok mart ayının kedilere özel cazibesi:)
Sinirlenince bütün mutfağı midemde stoklama ihtiyacı duyarım:)
Kim kimi kaptı:):)
Evde biri hasta olunca ben erken yatar geç kalkarım.. Bana Bulaşmasin diye.:):)
herkese merhaba..yogun bi yalova macerasından sonra burdayım çokşükür..herkes nasıl,bi yaramazlık yoktur inşallah?
bu hafta kaçıncı olduk acaba?
kızlar gittiğim spor salonunda bugün 1 ayı doldurdum ve ölçülerim alındı.toplamda 18.5 cm incelmişim.bana az geldi ama önümüzdeki ay toparlayacağım
defne yürütecinden düştü :) çocuk o kadar hareketli ki yüreticinin bile tepesine tırmanıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?