- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #73.661
selam kızlar.ben düşündüm ki artık benim gruba faydam olmuyor.grubun da bana pek faydası olmuyor.fazla paylaşım olmadığı için pek bir cevap da alamıyorum yazdıklarıma.günlerdir kendi kendime konusup cıkıyorum.bu sebeple gruptan ayrılma kararı aldım.kendi çabalarımla devam edicem.kimseye alınıp kırılmadım.hepinizi hala cok seviyorum ama boşa yer kaplamak istemiyorum burda.ben yine ugrarım sizsiz yapamam zaten cogunuz faceimde eklisiniz.eklemek isteyenlere de özelden yazabilirim...
ben de de hep 1 üye 0 ziyaretçi diyo
nasibim mi kapalı ne
günaydınlarrnasılsınız kıslar antalyada mükemmel bir hava va kızımla gezmeye gidecez bgn :))
oğluma şu üzerine oturup zıpladığın toplardan almıştım.dünden beri yaklaşık 100 kere düştü.hehhehehehe.o kadar komik ki
16/03/2012
aynalar.................7+
hazos87................7+
pinkcat87..............7+
melekayşe.............7+
tedis....................7+
fiyona..................7+
1.73....................7+
pisiq....................7+
rainandthesun.......izinli
oyagibi................7+
saliha27...............0 yanlış saymadıysam izinli mi?
nilipus..................7+
emidaf............ izinli
yanlışlık varsa bakın cunku takip edemedim birkaç gundur
maşallaaahh senin ki çok hareketli maşallahbenim ki ağır abla yavaş yavaş yapıyor herşeyii :)))yürütece bindiriyormusun sen..ben defneyi yürütece ilk bindirdiğimde 1 hafta kadar heryere geri geri gitti :)))
kız orda soğuktan kediler onu düşünememiştir burdaki kediler yavruladı bile geçen bizim evin altında eski koltuğun içine yavrulamış enikleri elimin yaısı kadardı..
kızımla gezdik geldik parka götürdüm salıncağa bindirdim çok hoşuna gitti...sonra otlarla filan oynadı çok sevindi havalar iyice güelleşsşn hergğn çıkaracam bebişimi :)
iyiyz cnm yorgunluktan geberiyodum ama şimdi iyiyim..
aman bizim kapışmamızdan nolur işte..reglim yaklaşıyo ya aşkitoma sucsuz yere patlıyom..onun da bi sabrı var
Evde biri hasta olunca ben erken yatar geç kalkarım.. Bana Bulaşmasin diye.:):)
ben yeni ısındım sayılır canım
ev ısınmadı bir türlü
hava soğuk
herkese merhaba..yogun bi yalova macerasından sonra burdayım çokşükür..herkes nasıl,bi yaramazlık yoktur inşallah?
bu hafta kaçıncı olduk acaba?
maşallaaahh senin ki çok hareketli maşallahbenim ki ağır abla yavaş yavaş yapıyor herşeyii :)))yürütece bindiriyormusun sen..ben defneyi yürütece ilk bindirdiğimde 1 hafta kadar heryere geri geri gitti :)))
kızımla gezdik geldik parka götürdüm salıncağa bindirdim çok hoşuna gitti...sonra otlarla filan oynadı çok sevindi havalar iyice güelleşsşn hergğn çıkaracam bebişimi :)
selam kızlar.ben düşündüm ki artık benim gruba faydam olmuyor.grubun da bana pek faydası olmuyor.fazla paylaşım olmadığı için pek bir cevap da alamıyorum yazdıklarıma.günlerdir kendi kendime konusup cıkıyorum.bu sebeple gruptan ayrılma kararı aldım.kendi çabalarımla devam edicem.kimseye alınıp kırılmadım.hepinizi hala cok seviyorum ama boşa yer kaplamak istemiyorum burda.ben yine ugrarım sizsiz yapamam zaten cogunuz faceimde eklisiniz.eklemek isteyenlere de özelden yazabilirim...
ayy yok bizimkinde kurt var gibi hiç durmuyoorr..ben yürütece bindirmeyi düşünmüyorum canım..gelişimini bozuyor ve yürümesini engelliyor diye
özge hazal nasılsınız
bebişler nasıl
i,yidir aslışşş dershaneye gittim geldim kızımla oynadım biraz bi foruma gireyim dedim...benim bebiş biraz daha iyi en azından sümüklerimiz geçti baya hehehehhe..sen napıyorsun baya geç kalkmışsın uykucuuuuuuuuuuuu=))
ayy yok bizimkinde kurt var gibi hiç durmuyoorr..ben yürütece bindirmeyi düşünmüyorum canım..gelişimini bozuyor ve yürümesini engelliyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?