- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #73.821
hoşgeldin oyacım nerelerdesin zilli
haftasonu gelemeyeceğimi yazmıştım beybi. cem le haftasonu doğa gezisine gittik. abanta
ohhh sefan olsun şekerim nasıl geçti
kabul etmiyorum hem lezzetli yemekler yenilip hem incecik olunabilir.çevremde bi sürü incecik ve yemek düşkünü insanlar var..aramızdaki tek fark biz ölçümüzü abartıyoruz onlar daha kararında yiyor
soğuk su açlık hissi verir ve vücuttan çabuk atılır.. sıcak su 4 kat daha fazla zaman mideyi işgal eder
kızlar oyadan haberi olan varmı ne zamandır girmiyor..en sonda kilo veremediği için sıkıntılıydı ayrıldmı yoksa..
ama ben sıcak su içinde verimli su içemiyorum. hem ben bir yerde okumustum soguk su metabolizmayı hızlandırıyor diye. vucut ısısında değişiklik oldugundan hızlanıyor mus eski dewreceye getirmek için. aman ya bence önemli olan içmek sıcak soguk farketmez diye düşünüyorum
bende pek sevmiyorum sıcak suyu açlık krizi geliyorya bazen sıcak suyu o zaman kullanmak lazımmış
ben çıkıyorum oyacım sonra görüşürüzz
aynen valla yaptım hemde nasılllsen sporunu yapmışsın bu şekilde
ikisinide =)))))))))))))))))))))))güzel telkinler bulursak yazalım kızlar motivasyonumuz düşmesin
*** lezzetli yemekler mi?? ince bi vücut mu??***
yemeğe oturmadan bunu düşünelim ya da acıktığımızda
hehehehhe delüüüüüüüüüeşime bebek gibi baktıktan sonra cocuga bakmanın cok zor oldugunu bir kere daha kanıksadım :)
kızz özledikkkkkkkkkkkkselam kızlar nasılsınız görüşmeyeli
wawwwwwwwwwww süpermişşş güzel geçti miiihaftasonu gelemeyeceğimi yazmıştım beybi. cem le haftasonu doğa gezisine gittik. abanta
selam kızlar ben geldim nasılsınız
ben iyiiym yemek yapıyorum hava biraz güzel çok soğuk yok şükür
inş çarşambada güzel olur
çocukları tiyatroya götürebilirim
aynen valla yaptım hemde nasılll
ikisinide =)))))))))))))))))))))))
hehehehhe delüüüüüüüüü
kızz özledikkkkkkkkkkkk
wawwwwwwwwwww süpermişşş güzel geçti miii
ayy insallah canım yaaa güzel olurda gidersiniz
haftasonu gelemeyeceğimi yazmıştım beybi. cem le haftasonu doğa gezisine gittik. abanta
VALLA benim açlık gelince su değil sitrik asit falan içmem lazım ahahahahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?