Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bunların hepsini yesem 1 ana öğün etmez :):)

bende faceleri istiyom banane banane
hazaldan ayşeden yada özgeden ekleyebilirsin cnm beni

sabah
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
1 zeytin

öğle
1 popk kek
1 bardak çay

akşam
bir kase çorba
3 kaşık taze fasulye
3 kaşık makarna salatası
gayet güzel olmuş cnm ama süt yada yogurtlada süslesen daha süper olur

selam kızlar nasılsınız bahar geliyo galiba ne dersiniz
iyiyz nolsun..evet 2 gündür istanbulda hava harika.aman maşallah Allah bozmasın gelsin bahar hiç gitmesin

selam çıtırlar nasılsınız:)
iyidir oyacım sen nasılsın?

evet canım inş bir sorun çıkmazsa aslında geçen hafta götürecektik hava şartları nedeniyle erteledik
geçen sene de götürmüştük gerçi zor oluyor yol uzun olunca 1.5 saat git 1.5 saat dön yok acıktım mı diyenler yok tuvaletim geldi mi diyenler yok kusanlar mı ne ararsan var
ama olsun yeni bir ortama giriyorlar seviniyorlar hoşuma gidiyo onları öyle görmek

tek ve özelim diyosun yani

aynı ben

selam çıtırlar nasılsınız:)

selam oyacım ben iyiiym sen nasılsın bi denk gelemiyoruz

merhaba kızlar sporumu yaptım geldim.şimdi kahvemi içiyorum

ohh ohh süper

ah şu öğlenleri sallamasan aslı

evet canım ama napayım ya öyle oluyo malesef

kızlar canım hiç okula gitmek istemiyor.hızımı alamadım spor yapmaya devam etmek istiyorum.ama kuzucuklarım beni bekler.bir yolunu buldum.beden dersi yapacağım ve çocuklarla beraber koşacağım oleyyyyyyyyyyyy

hehhe güzel fikirmiş benim gariplar beden yüzü görmüyorlar soğuktan öğretmenleri üşüyo napalım

kolay gelsin canım ay belli bir süreden sonra insanın canı ders çalışmak istemiyor

Dün gece naptim.. Gece 00.30 da bi uyandım.. Rüyamda hala ankaradaydim.. Öyle sinirliydimki mutfağa indim.. 1 tabak makarnayı yedim bugün telafi yapicam off

hımm napsak sana rüyalarıda mı yasaklasak acaba

maşallah tutumlu kız

sağol canım
yapman gereken kaçamaklardan uzak durmak
aynen cnım.beni bitiren bu kaçamaklar zaten:26:
akşama kadar iyi dayanıyorum da akşam bişiler oluyo banaayne böyle kaybediyom bazen kendimi
ama ahan da söz veriyom burda akşam kaçamaklarına bison veriyorum.sizi de şahit tutuyorum..ohhh rahatladım valla..arada gündüz yaparım olur biter.hem böyle daha bi zevkli olur

o bende de olan diyetten yapmayalım yaaaa ayçaaa ayçaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ya canım ayça cok kısıtlı ya ben size bunuda yazayımda o da cok guzel hiç acıkmıyosun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…