- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #74.041
Özge ve Ayşe facelerinize baktım,ikiniz de çok hoşsunuz maaşallah,Ayşe ayrıca burdaki profil resminle de benziyosunuz baya:)))
kızlar hazır ikiniz burdayken yapıyomusunuz diyeti ayça diyetini? ya benim hayatım su anda asırı duzensiz.ama cumaya kadar toparlayacam..azcıkda olsa spor yapabilecegim doktorlar izin verdi..ama maalesef terleyecek kadar cok yapamayacam..son solediğim idyeti tam olarak yazayım isterseniz.cuma başlayalım ??
1 haftadir atlamiyordum.. Çok terletiyor sürekli banyo yapmam gerekiyo:)
şuan beynime yoğurt maskesi yaptım streç filmle sardım mikemmel lezzetli oldum:):)
evet ikiside çok güzel ama en güzel benim
bu yüzden evde kaldım
canım yürüyüşedemi karşı doktorlar havalar düzeliyo en azından yürüyüş yaparsın
diyet var didiler geldikivet cnm
ivet cnm
canım doktorların sözünü dinle sen..daha tam iyileşmeden yaparsan Allah korusun daha kötü olmasın..sabret brz daha..buarada MR sonucun noldu senin?evet cnm ayak bileğimin uzerine yuk bindirmemem lazımmış..bizim burda yuruyuş yeri var halbulki o kadar musaitimki yürüyüş için..azcık yap diyolar birde agrırsa hemen bırak yapmaya başladıgım an agrıyor zaten dolayısıyla bu ara hiç başlayamıyorum:):)
evet cnm ayak bileğimin uzerine yuk bindirmemem lazımmış..bizim burda yuruyuş yeri var halbulki o kadar musaitimki yürüyüş için..azcık yap diyolar birde agrırsa hemen bırak yapmaya başladıgım an agrıyor zaten dolayısıyla bu ara hiç başlayamıyorum:):)
canım doktorların sözünü dinle sen..daha tam iyileşmeden yaparsan Allah korusun daha kötü olmasın..sabret brz daha..buarada MR sonucun noldu senin?
Banyo sıcak ama ben tembelim:) :)niye sizin banyoda soğuk mu bizimki gibi
yoğurt maskesi mi saça için mi :26::26::26::26:
Banyo sıcak ama ben tembelim:) :)
Yoğurt kepegi önlüyo ve saçı yumuşacık yapıyor
kızlar en yakına rkadaşım hamile idi dün bir arayım doğurdu mu bu dedim aradım ağlıyo azcık su gelmiş daha doğrusu ne olduğunu kendide bilmiyo korktum dedi sabah aradı biraz kan geldi hafif adet sancısı gibi ağrısı avrmış hastaneye geldim diye aradı biraz önce arayım dedim doğurdu mu acaba diye eşi açtı o da tam beni arayacakmış arkadaşım arada haber ver diye bir saat önce doğurmuş bir kızımız oldu
Allah analı babalı buyutsunnn
anladım geçmiş olsun cnm.oyüzden yürüyüşü de yasaklamış şimdi.ozaman iyi bi dinlendir ayagını.bisüre sonra başlarsın yavaşyavaş yürüyüşlere..belde bel fıtıgı
ayak bileğinde o-s-d diye okunuyo 7 cm yırtık mı açık mı ne varmış..o artmayacakmış..
Allahallah ilkkkez duyuyorum..ilginçBanyo sıcak ama ben tembelim:) :)
Yoğurt kepegi önlüyo ve saçı yumuşacık yapıyor
slm kızlar ben geldim nasılsınız bakalım.
bizde seni öpüyoreee cnm:13:kızlar ben çıkıyorum öpüyorum sizi
sagol cnm o senin güzelliğin..cnm 76 kiloyum şuan ama o çizelgeyi yapamadım bitürlü bentuba ve neslihan şimdi gordum sizi çok begendim ikinizi de..Neslihan tam beklediğim gibi :) tam bi anne sıcak guler yuzlu çocukları da cok tatlı Allah bagışlasın
Tubacıgım senin düğün ne zaman Allah bir yastıkta kocatsın inşş..bu arada sen kaç kiloydun çizelgeyi yapamadın mı?
hoşgldn cnm.iyiyz nolsun açız işteslm kızlar ben geldim nasılsınız bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?