- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #74.081
amin canım
allah seni yazık kız çocuğa
gule gule sevgi kelebegiii
kızlar en yakına rkadaşım hamile idi dün bir arayım doğurdu mu bu dedim aradım ağlıyo azcık su gelmiş daha doğrusu ne olduğunu kendide bilmiyo korktum dedi sabah aradı biraz kan geldi hafif adet sancısı gibi ağrısı avrmış hastaneye geldim diye aradı biraz önce arayım dedim doğurdu mu acaba diye eşi açtı o da tam beni arayacakmış arkadaşım arada haber ver diye bir saat önce doğurmuş bir kızımız oldu
banyo sıcak ama ben tembelim:) :)
yoğurt kepegi önlüyo ve saçı yumuşacık yapıyor
ay uçasım geldi.kelebek gibi uçar arı gibi sokarım
kızlar defneye banyo yaptırdım küvetini filan salona getirip orda yaptırıyorum banyoda üşür diye...sürekli su kovasının içine bakmak istedi bende içine oturttum heheheheheeEki Görüntüle 372031
nasıl ama :))) bi hoşuna gitti anlatamam cıp cup su sıçrattı heryere :)))
kime uçar kimi sokarsın
SAGLIKLA BÜYÜSÜN İNŞALLAH
benimde uykum geldi defneninde uykusu geldi ama daha uyutmıycam erken yatırınca sabahın 3de 4 de dikiliyo ayağa çocuk..ben sinir krizleri geçiriyorum sonra..
Seksenler bakıyoz kocişle..aaaa adamım baktı baktı bana ne dese begenirsiniz..._sen ne çok zayıflamışın ??????
Aa dedim ben 1 aydır 3 kilo verdim yeni farkettin.hoş adam beni hiç bu kiloda görmedi evlendigimizde bile 98 kiloydum
Ben çıkıyom kızlar yarın nöbet var akşama gelirim
maşallah bebişe.Allah bizede nasib eder inşallah..biz şimdiden muhabbetine başladık bile:))ben hemen istemitoum ama sıkıştırıyo beni..bakalım mücadeleyi kim kazancak???cevap : tabiki benkızlar defneye banyo yaptırdım küvetini filan salona getirip orda yaptırıyorum banyoda üşür diye...sürekli su kovasının içine bakmak istedi bende içine oturttum heheheheheeEki Görüntüle 372031
Seksenler bakıyoz kocişle..aaaa adamım baktı baktı bana ne dese begenirsiniz..._sen ne çok zayıflamışın ??????
Aa dedim ben 1 aydır 3 kilo verdim yeni farkettin.hoş adam beni hiç bu kiloda görmedi evlendigimizde bile 98 kiloydum
Ben çıkıyom kızlar yarın nöbet var akşama gelirim
burda da hava çok güzel..kaçıncı sınıflar var sende...
kızlar defneye banyo yaptırdım küvetini filan salona getirip orda yaptırıyorum banyoda üşür diye...sürekli su kovasının içine bakmak istedi bende içine oturttum heheheheheeEki Görüntüle 372031
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?