Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SAGLIKLA BÜYÜSÜN İNŞALLAH

benimde uykum geldi defneninde uykusu geldi ama daha uyutmıycam erken yatırınca sabahın 3de 4 de dikiliyo ayağa çocuk..ben sinir krizleri geçiriyorum sonra..

SAGLIKLA BÜYÜSÜN İNŞALLAH

amin canım inş

benimde uykum geldi defneninde uykusu geldi ama daha uyutmıycam erken yatırınca sabahın 3de 4 de dikiliyo ayağa çocuk..ben sinir krizleri geçiriyorum sonra..

yazık ya şu çocukları istediğiniz zaman uyutuyonuz istediğiniz zaman uyandırıyorsunuz bu çocukların sizden çektikleri ne ya

Seksenler bakıyoz kocişle..aaaa adamım baktı baktı bana ne dese begenirsiniz..._sen ne çok zayıflamışın ??????

Aa dedim ben 1 aydır 3 kilo verdim yeni farkettin.hoş adam beni hiç bu kiloda görmedi evlendigimizde bile 98 kiloydum

yeni mi farketti süpermiş

Ben çıkıyom kızlar yarın nöbet var akşama gelirim

tamam canım görüşürüz

maşallah bebişe.Allah bizede nasib eder inşallah..biz şimdiden muhabbetine başladık bile:))ben hemen istemitoum ama sıkıştırıyo beni..bakalım mücadeleyi kim kazancak???cevap : tabiki ben
adama da hak ver ama

Ben çıkıyom kızlar yarın nöbet var akşama gelirim

iyi nöbetler canım..görüşürük

ben geldim kızlar.okuldan geldim ve bu saate kadar temizlik yapyım.vallahi canım çıktı.ben sayımı yapayım

19 mart
aynalar:7+
hazoş87:7+
melekayşe:7+
tedis:7+
fiyona:7+
1.73:6 tene33:
pisiq:7+
rainandthesun:7+
oyagibi:7+
saliha27:0
nilipus:7
emidaf:izinli

Son düzenleme:
bugunkü menüm

SABAH
1/2 kk peynir
5 zeytin
yarım domates
3 dilim light ekmek
çay
ARA
2 tane eti hoşbeş
ÖĞLEN
2 kaşık makarna
yogurtlu kabak salatası
2 tane nugget ızgara
ARA
10-15 adet badem+kuru üzüm
AKŞAM
1 kase domates corbası
1 tabak ıspanak
yogurt

3 lt su
SPOR
1 saat boyunca zumba oryantal

bugünkü menüm
sabah:yemedim
öğle:5 tane minik peynirli pastane poaçası
akşam:yemedim

menüm tam anlamıyla felaketti bugün

spor:
30 dk.aletle hoplamalı zıplamalı hareketler
bütün akşam temizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…