- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #74.341
offff nihayet bittii
aşkolsun her ne kadar bedenim kalın olsada içinde bi yerlere sıkışan incecik narin kalbimi kırdınız..
hele sen aslı hiç mi üzülmedin bu kız ne kadar yogun çalışıyo 1 mesaj yüzünden cezaya kalmasın dedmedin...
hele hele sen oya ya sen ..ya sen ayşe,özge,hazal,tugba,neslihan,saliha....peki peki sen adaşım...sen de benim için cezaya kalmasın demedin.hiç mi yüreginiz sızlamadı
gurur ve onurla cezamı çektimmm
hadi bakalım hayırlı olsun hepimize..yalnız tekrar soleyim emoşum belki değişiklik yaparsın diyette..diyet 65-70 kilo aralıgında 1.70 boyunda hiç bir saglık problemi olmayan bi arkadas için yazıldı..sana az kalabilir menu artırabilirsin istersen?
benim için hiç buyuk bir gun olmayacak
kızlar ben kaçiyorum kız uyurken hazır etrafı topliyim sonra meyve faslımız falan iş çok =)))ayy bugun pek mutluyumm ya..aa bu arada deniz bugun tam 7 aylık olduu hihiihihih=) doktor kontrolüne gitcez bugun teyzeleri bakalım kaç gram almışş=)
yerim senin gururunu onurunu napcan işte gülüm şeriatın aman aslının kesstiği parmak acımıyor :):):):)
tmm cnm gorusuruz opuyorummmmben çıkıyom ayşem kusura kalma ceza çekmek beni yordu...
narin bedenim çok halsiz kaldı...
çıkıp biraz kalbimin kırgınlıgını ve bedenimin yorgunlugunu dinlendireyimmm
tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş
Eki Görüntüle 373290
33 yaşındaki Susanne, aşçı Parker Clack (35) ile ilişkilerinin "mükemmel" olduğunu söyleyerek "Sanki cennette gibiyim. Ben yemeyi, Parker da yemek pişirmeyi seviyor. Hedefime ulaşmak için bana yardımcı oluyor" dedi. İki çocuk annesi Susanne şimdi 305 kilogram ama 650 kilograma ulaşıp dünyanın en kilolu insanı olmak istiyor. Arizona eyaletinin Casa Grande kentinde yaşayan çift yakında evlenmeyi planlıyorlar. Kendini "şişman kadın sever" olarak nitelendiren Parker Susanne'ın "en şişman" olma arzusunu destekliyor.
Eki Görüntüle 373291
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?