Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aşkolsun her ne kadar bedenim kalın olsada içinde bi yerlere sıkışan incecik narin kalbimi kırdınız..
hele sen aslı hiç mi üzülmedin bu kız ne kadar yogun çalışıyo 1 mesaj yüzünden cezaya kalmasın dedmedin...
hele hele sen oya ya sen ..ya sen ayşe,özge,hazal,tugba,neslihan,saliha....peki peki sen adaşım...sen de benim için cezaya kalmasın demedin.hiç mi yüreginiz sızlamadı

benim boy 1.73 bakalım daha tam incelemedim.ama ben çok azaltmadan veremiyom canım zatennn

nice ayları yılları saglıkla tamamladıgını görürsünüz inşallah

ben çıkıyom ayşem kusura kalma ceza çekmek beni yordu...
narin bedenim çok halsiz kaldı...
çıkıp biraz kalbimin kırgınlıgını ve bedenimin yorgunlugunu dinlendireyimmm

tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş

33 yaşındaki Susanne, aşçı Parker Clack (35) ile ilişkilerinin "mükemmel" olduğunu söyleyerek "Sanki cennette gibiyim. Ben yemeyi, Parker da yemek pişirmeyi seviyor. Hedefime ulaşmak için bana yardımcı oluyor" dedi. İki çocuk annesi Susanne şimdi 305 kilogram ama 650 kilograma ulaşıp dünyanın en kilolu insanı olmak istiyor. Arizona eyaletinin Casa Grande kentinde yaşayan çift yakında evlenmeyi planlıyorlar. Kendini "şişman kadın sever" olarak nitelendiren Parker Susanne'ın "en şişman" olma arzusunu destekliyor.

buyurun burdan yakın :):):)
neyse bir hedefi var en azından :):):)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…