- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #74.361
buyurun burdan yakın :):):)
neyse bir hedefi var en azından :):):)
aşkolsun her ne kadar bedenim kalın olsada içinde bi yerlere sıkışan incecik narin kalbimi kırdınız..
hele sen aslı hiç mi üzülmedin bu kız ne kadar yogun çalışıyo 1 mesaj yüzünden cezaya kalmasın dedmedin...
hele hele sen oya ya sen ..ya sen ayşe,özge,hazal,tugba,neslihan,saliha....peki peki sen adaşım...sen de benim için cezaya kalmasın demedin.hiç mi yüreginiz sızlamadı
tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş
Eki Görüntüle 373290
33 yaşındaki Susanne, aşçı Parker Clack (35) ile ilişkilerinin "mükemmel" olduğunu söyleyerek "Sanki cennette gibiyim. Ben yemeyi, Parker da yemek pişirmeyi seviyor. Hedefime ulaşmak için bana yardımcı oluyor" dedi. İki çocuk annesi Susanne şimdi 305 kilogram ama 650 kilograma ulaşıp dünyanın en kilolu insanı olmak istiyor. Arizona eyaletinin Casa Grande kentinde yaşayan çift yakında evlenmeyi planlıyorlar. Kendini "şişman kadın sever" olarak nitelendiren Parker Susanne'ın "en şişman" olma arzusunu destekliyor.
Eki Görüntüle 373291
günaydın millet nasılsınız bakeeeeem:)
hayır ben cezaya kaldımmmmbebem ben ne yaptım yahuyine mi cezaya kaldım yoksa:s :))
hehehehh emoşşş aslı çok katıı bizim ne suçumuz var ühühüühühühühühüaşkolsun her ne kadar bedenim kalın olsada içinde bi yerlere sıkışan incecik narin kalbimi kırdınız..
hele sen aslı hiç mi üzülmedin bu kız ne kadar yogun çalışıyo 1 mesaj yüzünden cezaya kalmasın dedmedin...
hele hele sen oya ya sen ..ya sen ayşe,özge,hazal,tugba,neslihan,saliha....peki peki sen adaşım...sen de benim için cezaya kalmasın demedin.hiç mi yüreginiz sızlamadı
sağoll cınımmmmmmmmnice ayları yılları saglıkla tamamladıgını görürsünüz inşallah
ay bu ne beaaaaaaaaaaaa 650 hehehehhe...tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş
Eki Görüntüle 373290
33 yaşındaki Susanne, aşçı Parker Clack (35) ile ilişkilerinin "mükemmel" olduğunu söyleyerek "Sanki cennette gibiyim. Ben yemeyi, Parker da yemek pişirmeyi seviyor. Hedefime ulaşmak için bana yardımcı oluyor" dedi. İki çocuk annesi Susanne şimdi 305 kilogram ama 650 kilograma ulaşıp dünyanın en kilolu insanı olmak istiyor. Arizona eyaletinin Casa Grande kentinde yaşayan çift yakında evlenmeyi planlıyorlar. Kendini "şişman kadın sever" olarak nitelendiren Parker Susanne'ın "en şişman" olma arzusunu destekliyor.
Eki Görüntüle 373291
ay nolcam ben ya..insanlar bana zayıflamışın dedikçe ben gaza gelemiyom daha çok rehavet çöküyo...
o kadar çok kişi zayıflamışın,ay noldun sen,ne yaptın böyle,incecik olmuşun diyolar...bende şımardım valla busıra yine baştaki azmimi bi türlü yakalıyamıyorum ben yaaa...hedefimi yükseltem bari.böyle olunca nasıl olsa 2 kilo kasldı 1 hafta sıksam veririm diyom..
offf 85 mi yapam 80 mi yapam....
emine hedefini 80 yapsın diyenler..
85 yapsın diyenler........
ay evet aslı çok katı...hehehehh emoşşş aslı çok katıı bizim ne suçumuz var ühühüühühühühühü
sağoll cınımmmmmmmm
ay bu ne beaaaaaaaaaaaa 650 hehehehhe...
emoş ya valla sen nasıl güzel veriyordun yaaaa...bence 80 yap hedefiniiii eminim yaparsın kendini toparlarsann..
kızlar ben bu hafta yeşilçay form çayı sirke su ve tarçını kesmiştim.aslında bilinçli olarak degil.hani belki bıkkınlıktan......
kilo verme olayı yok.çünkü sporuda 1 gün yapmışım..
ama yarın tamamen eski günlere dönüyorum.inanın bana...hatta bana sık sık kızın çantalayın...........
bu gün de kendimi bıraktım sabah tam gaz başlıyorum
hedef konusunda da degiştirecegim hedefimi..mart sonuna 90 nisan sonuna 85...
ay nolcam ben ya..insanlar bana zayıflamışın dedikçe ben gaza gelemiyom daha çok rehavet çöküyo...
o kadar çok kişi zayıflamışın,ay noldun sen,ne yaptın böyle,incecik olmuşun diyolar...bende şımardım valla busıra yine baştaki azmimi bi türlü yakalıyamıyorum ben yaaa...hedefimi yükseltem bari.böyle olunca nasıl olsa 2 kilo kasldı 1 hafta sıksam veririm diyom..
kızlar ben bu hafta yeşilçay form çayı sirke su ve tarçını kesmiştim.aslında bilinçli olarak degil.hani belki bıkkınlıktan......
kilo verme olayı yok.çünkü sporuda 1 gün yapmışım..
ama yarın tamamen eski günlere dönüyorum.inanın bana...hatta bana sık sık kızın çantalayın...........
bu gün de kendimi bıraktım sabah tam gaz başlıyorum
hedef konusunda da degiştirecegim hedefimi..mart sonuna 90 nisan sonuna 85...
iyidir cicim hoşgeldin nassınnnn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?