Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bebem ben ne yaptım yahu yine mi cezaya kaldım yoksa:s :))

ay yazık ya resmen ölüme gidiyoooo

ay nolcam ben ya..insanlar bana zayıflamışın dedikçe ben gaza gelemiyom daha çok rehavet çöküyo...
o kadar çok kişi zayıflamışın,ay noldun sen,ne yaptın böyle,incecik olmuşun diyolar...bende şımardım valla busıra yine baştaki azmimi bi türlü yakalıyamıyorum ben yaaa...hedefimi yükseltem bari.böyle olunca nasıl olsa 2 kilo kasldı 1 hafta sıksam veririm diyom..
offf 85 mi yapam 80 mi yapam....
emine hedefini 80 yapsın diyenler..
85 yapsın diyenler........

hehehehh emoşşş aslı çok katıı bizim ne suçumuz var ühühüühühühühühü
nice ayları yılları saglıkla tamamladıgını görürsünüz inşallah
sağoll cınımmmmmmmm
ay bu ne beaaaaaaaaaaaa 650 hehehehhe...
günaydın millet nasılsınız bakeeeeem:)

günaydın oyacımcımmmmmmmm

emoş ya valla sen nasıl güzel veriyordun yaaaa...bence 80 yap hedefiniiii eminim yaparsın kendini toparlarsann..

off ütü bitti çok şükürr=) şimdi kızımla oyun zamanııııııııııııııııııııııı=) yaşasın çıngıraklar heryere vurup deli gibi gürültü yapicizzzzzzzzzzz

hehehehh emoşşş aslı çok katıı bizim ne suçumuz var ühühüühühühühühü

sağoll cınımmmmmmmm

ay bu ne beaaaaaaaaaaaa 650 hehehehhe...
ay evet aslı çok katı...

ya hakkaten bu adamda sanki seviyomuş.salakcıgım kadın çatlayacak adam paralara koncak

kızlar ben bu hafta yeşilçay form çayı sirke su ve tarçını kesmiştim.aslında bilinçli olarak degil.hani belki bıkkınlıktan......
kilo verme olayı yok.çünkü sporuda 1 gün yapmışım..
ama yarın tamamen eski günlere dönüyorum.inanın bana...hatta bana sık sık kızın çantalayın...........
bu gün de kendimi bıraktım sabah tam gaz başlıyorum
hedef konusunda da degiştirecegim hedefimi..mart sonuna 90 nisan sonuna 85...

sen bu çayların hepsini karıştırarak mı içiyorsun bacım

80 bence iyi bir hedef:)

bence 80 vey a85 diye uzun vadeli hedef koyma 1 haftalık hedefler koyup ulaşmaya çalışhatta hiç dusunme otesini bu haftayı dusun..

diyet bize iyi gelecek..sıkı takipte olalım..

bugün ki menumu yazabilirim

sabah
3 tane eti form limon lifli bisküvi, çay

ara
bir fincan nescafe(şekersiz)

öğlen
1 kase yayla çorbası
2 yk yoğurtlu ıspanak

ara
eti form limon lifli bisküvi(sanırım 3 tane yerim)
belki sonra bir ara daha yapar küçük plastik bardaktaki karışık meyve kokteylini yerim.

akşam
karışık yeşil salata

sıvı alımı(hedeflenen) 2 litre su, yeşil çay, karışık bitki çayı, meyve çaylarından

Son düzenleme:
iyidir cicim hoşgeldin nassınnnn?

iyiyim şekerim bugün iyiyim:)))

düşünüyorum da yemek konusunda yani diyete uymak konusunda zaman zaman cozutmamın dışında bir sıkıntım kalmadı iyice girdi rölantiye. ama şu spor yapma işini bir türlü oturtamadım ve bu yüzden aylardır oldugum yerdeyim. hep aynı yerde olmak çok asabımı bozuyor ama yine de motive edemiyorum kendimi. hergün bu akşam eve gidince spor yapıcam diyorum sonra da o kadar yorgun ve halsiz oluyorum ki koltukta oturup kalıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…