- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #74.381
iyiyim şekerim bugün iyiyim:)))
düşünüyorum da yemek konusunda yani diyete uymak konusunda zaman zaman cozutmamın dışında bir sıkıntım kalmadı iyice girdi rölantiye. ama şu spor yapma işini bir türlü oturtamadım ve bu yüzden aylardır oldugum yerdeyim. hep aynı yerde olmak çok asabımı bozuyorama yine de motive edemiyorum kendimi. hergün bu akşam eve gidince spor yapıcam diyorum sonra da o kadar yorgun ve halsiz oluyorum ki koltukta oturup kalıyorum.
gerçekten ruhen veya fiziken cok yorgun olabilirsin bunun nedenlertini bi araştır..beslenmenden kaynaklı olabilir b grubu vitaminlerin eksik olabilir.özellikle depresyona egilim sırt ve eklem agrın varsa b vitaminin eksik olabilir bi araştır derim..birde bitkisel bi aparat var her şeye iyi gelen yorgunluga falanda adını yazarım istersen mesaj olarak..doktoruna sorarsın içebilirmiyim diye??
hımm çok sevinirim sen benimle paylaş ben bir sorayım. bahar aylarında bende genel bir yorgunluk ve halsizlik olur ama hayatımın geneli son 1.5 yılda hep duraklama döneminde oldugundan sanırım birçok syeden ve normal olmaka için çaba sarfediyor olmaktadan da yoruldum. nisan başı 1 hafta yıllık izin aldım. böylece hem aöf sınavlarına hazırlanma ve biraz da kendimle başbaşa kalma fırsatım olacak bana iyi gelecektir. günümü planlayarak hem ders hem doğa ve sahil üyrüşleri hem de gezmeye programlayacagım kendimi. biraz tek başıma kalmak bana iyi gelir hep gelmiştir.
sen bu çayların hepsini karıştırarak mı içiyorsun bacım
bugün ki menumu yazabilirim
sabah
3 tane eti form limon lifli bisküvi, çay
ara
bir fincan nescafe(şekersiz)
öğlen
1 kase yayla çorbası
2 yk yoğurtlu ıspanak
ara
eti form limon lifli bisküvi(sanırım 3 tane yerim)
belki sonra bir ara daha yapar küçük plastik bardaktaki karışık meyve kokteylini yerim.
akşam
karışık yeşil salata
sıvı alımı(hedeflenen) 2 litre su, yeşil çay, karışık bitki çayı, meyve çaylarından
öğle yemeğimi yedim ve yeşil çayımı aldım oturdum pc karşısına:)
canım sabah aç karna elma sirkesi arkasından form çayı içiyodum.gece yatmadan 1 fincan daha form çayısabah arası ve ikindi arasında yeşilçay içiyodum.artı4-5 litrede su içiyodum ama bu sıra boşladım..tarçını her çaya koyuyom yeşil,siyah,form farketmez
afiyet olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hımm çok sevinirim sen benimle paylaş ben bir sorayım. bahar aylarında bende genel bir yorgunluk ve halsizlik olur ama hayatımın geneli son 1.5 yılda hep duraklama döneminde oldugundan sanırım birçok syeden ve normal olmaka için çaba sarfediyor olmaktadan da yoruldum. nisan başı 1 hafta yıllık izin aldım. böylece hem aöf sınavlarına hazırlanma ve biraz da kendimle başbaşa kalma fırsatım olacak bana iyi gelecektir. günümü planlayarak hem ders hem doğa ve sahil üyrüşleri hem de gezmeye programlayacagım kendimi. biraz tek başıma kalmak bana iyi gelir hep gelmiştir.
hımm ben de içiyorum bitki çaylarını ama böyle düzenli değil. bunları da kaydedeyim data bankıma:)
ben çıkıyom kızlar gelirim sonraaaa
Diyete veremiyorum kendimi offnaber pisim bugun biraz iyi misin??
ay nolcam ben ya..insanlar bana zayıflamışın dedikçe ben gaza gelemiyom daha çok rehavet çöküyo...
o kadar çok kişi zayıflamışın,ay noldun sen,ne yaptın böyle,incecik olmuşun diyolar...bende şımardım valla busıra yine baştaki azmimi bi türlü yakalıyamıyorum ben yaaa...hedefimi yükseltem bari.böyle olunca nasıl olsa 2 kilo kasldı 1 hafta sıksam veririm diyom..
offf 85 mi yapam 80 mi yapam....
emine hedefini 80 yapsın diyenler..
85 yapsın diyenler........
Diyete veremiyorum kendimi off
kızlar ben bu hafta yeşilçay form çayı sirke su ve tarçını kesmiştim.aslında bilinçli olarak degil.hani belki bıkkınlıktan......
kilo verme olayı yok.çünkü sporuda 1 gün yapmışım..
ama yarın tamamen eski günlere dönüyorum.inanın bana...hatta bana sık sık kızın çantalayın...........
bu gün de kendimi bıraktım sabah tam gaz başlıyorum
hedef konusunda da degiştirecegim hedefimi..mart sonuna 90 nisan sonuna 85...
evet evet başla emoş hedefinde güzell sen dikkat edersen kesin ulaşirsın canım hedefineevet ben cede 80 yapam ...haziranda 80
çok güzelllllllllllllllllllllbugün ki menumu yazabilirim
sabah
3 tane eti form limon lifli bisküvi, çay
ara
bir fincan nescafe(şekersiz)
öğlen
1 kase yayla çorbası
2 yk yoğurtlu ıspanak
ara
eti form limon lifli bisküvi(sanırım 3 tane yerim)
belki sonra bir ara daha yapar küçük plastik bardaktaki karışık meyve kokteylini yerim.
akşam
karışık yeşil salata
sıvı alımı(hedeflenen) 2 litre su, yeşil çay, karışık bitki çayı, meyve çaylarından
Bende böyleyim off 70 in altına inince durdum kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?