Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar bua rada dün akupunkturcuda bayanlarla sohbet ederkene agave şurubu diye doğal bir tatlandırıcının varlığını ögrendim ve hemen burdan bitkisel ürünler satan bir yerle bağlantısı olan personelime sipariş verdim bugün geldi. gerçekten tadı çok güzel hiç tatlandırıcı gibi değil. bir bitkiden elde ediliyormus ve özellikle şeker hastalarına ve aspartam kullanımı sakıncalı olanlara ve herkese öneriliyormus bazı doktorlar tarafından. tatlı yapımında falan da kullanılıyor tadına bayıldım ve hiç kalorisi yok denebilir.

agave şurubu çok güzel mutlaka deneyin.

gerçekten ruhen veya fiziken cok yorgun olabilirsin bunun nedenlertini bi araştır..beslenmenden kaynaklı olabilir b grubu vitaminlerin eksik olabilir.özellikle depresyona egilim sırt ve eklem agrın varsa b vitaminin eksik olabilir bi araştır derim..birde bitkisel bi aparat var her şeye iyi gelen yorgunluga falanda adını yazarım istersen mesaj olarak..doktoruna sorarsın içebilirmiyim diye??

hımm çok sevinirim sen benimle paylaş ben bir sorayım. bahar aylarında bende genel bir yorgunluk ve halsizlik olur ama hayatımın geneli son 1.5 yılda hep duraklama döneminde oldugundan sanırım birçok syeden ve normal olmaka için çaba sarfediyor olmaktadan da yoruldum. nisan başı 1 hafta yıllık izin aldım. böylece hem aöf sınavlarına hazırlanma ve biraz da kendimle başbaşa kalma fırsatım olacak bana iyi gelecektir. günümü planlayarak hem ders hem doğa ve sahil üyrüşleri hem de gezmeye programlayacagım kendimi. biraz tek başıma kalmak bana iyi gelir hep gelmiştir.

gonderdim.iyi etmişsin bazen mola vermek lazım yenileniyo insan

sen bu çayların hepsini karıştırarak mı içiyorsun bacım

canım sabah aç karna elma sirkesi arkasından form çayı içiyodum.gece yatmadan 1 fincan daha form çayısabah arası ve ikindi arasında yeşilçay içiyodum.artı4-5 litrede su içiyodum ama bu sıra boşladım..tarçını her çaya koyuyom yeşil,siyah,form farketmez

çok güzellll

hımm ben de içiyorum bitki çaylarını ama böyle düzenli değil. bunları da kaydedeyim data bankıma:)

umarım planlarını yapabilirsin..ve sana moral yükler bu günlerr

hımm ben de içiyorum bitki çaylarını ama böyle düzenli değil. bunları da kaydedeyim data bankıma:)

bende şuanda içemiyom işte .ama böyle düzenli içip sporumuda düzenli yapınca çok güzel kilo veriyordum ama toparlanmam lazım yaaaaaaaaaaaaaaaa

Bende böyleyim off 70 in altına inince durdum kaldım

evet ben cede 80 yapam ...haziranda 80
evet evet başla emoş hedefinde güzell sen dikkat edersen kesin ulaşirsın canım hedefine
çok güzelllllllllllllllllllll
Bende böyleyim off 70 in altına inince durdum kaldım

kendile gel pisiiiii ha gayretttttttttt

off yoruldum beaaa kişisel temizlik yaptım da hehehhehe=) babiş gelecek 2.30 da kızı doktora götürcizz kontrolee bi bakıyım dedim neler kaynatmışsınız..görüşürüz kızlarrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…