- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #74.461
Aslıcım ben çıkıp biraz evi toparlayım,bizim bakıcı eve geliyorya yarın ev dağınık olmasın sabahtan da yetiştiremiyorum toparlama işlerini,yatakları anca toparlıyom,kahvaltı falan derken okul vakti geliyo zaten,hadi iyi geceler canım..
Evet Aslı ama dediğim gibi o bizim yeni diyetin listesi,gündüz tamamen listeye sadık kaldım.:26:
kaç kere dedim perşembe günleri misafirliğe gitmeyin misafir çağırmayın diye
denizi dr götürdük herşey yolunda 9.1 kg olmuş ziilli=) sonrada gezmeye gittik dolaştık bi sürüü çok yoruldum şimdi çay içicizzzzzzzz
kilo bildirimi 55.9 kop kop kop kop bu hafta 500 gram verdim nasıl oldu anlamadım =)
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-3 zeytin
-1 kk peynir
-domates
-1 kupa yeşilçay
-1 dilim ekmek
ARA
-4,5 tane çubuk kraker
-sıcak su
ÖĞLEN
-1 lahmacun
-1 ayran
-salata
ARA
-1 portakal
-1 dilim ekmek
-1 kk peynir
AKŞAM
-1 kaşık semizotu
-1 baş brokoli(yani 1 demetin içinden 1 parça)
-4 kaşık makarna
-yoğurt
-2 dilim kıymalı pide(5 cm boyundaydı pideler)
ARA
-2 kaşık kısır(misafirlikte)
-1 elma birkaç iğde
Arkadaşlar bu menü Ayşenin verdiği diyet listesine göre uygulanmıştır,biraz kalabalık geldi gözüme de açıklama yapma gereği duydum ama akşamki kısır hatası tamamen bana aittir:18:
kilo bildirimi 55.9 kop kop kop kop bu hafta 500 gram verdim nasıl oldu anlamadım =)
sabah
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
öğle
bol salata
1 bardak çay
akşam
1 dilim börek
yarım kase makarna salatası
2 bardak çay
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-3 zeytin
-1 kk peynir
-domates
-1 kupa yeşilçay
-1 dilim ekmek
ARA
-4,5 tane çubuk kraker
-sıcak su
ÖĞLEN
-1 lahmacun
-1 ayran
-salata
ARA
-1 portakal
-1 dilim ekmek
-1 kk peynir
AKŞAM
-1 kaşık semizotu
-1 baş brokoli(yani 1 demetin içinden 1 parça)
-4 kaşık makarna
-yoğurt
-2 dilim kıymalı pide(5 cm boyundaydı pideler)
ARA
-2 kaşık kısır(misafirlikte)
-1 elma birkaç iğde
Arkadaşlar bu menü Ayşenin verdiği diyet listesine göre uygulanmıştır,biraz kalabalık geldi gözüme de açıklama yapma gereği duydum ama akşamki kısır hatası tamamen bana aittir:18:
aslında bu ayçanın diyetine göre daha doyurucu daha yavaş ama kalıcı verilir kilolar..evet ya çantalayalımm=)canım oncelikle sunu soleyim sana..ben diyetisyene gittigimde bu diyetten 1-2 farklı şey vererek 1500 kalorilik diyet vermişti bana..ama ozaman 70 kiloydum..senin kilon daha fazla oldugu için ufak ayarlamalar yapabilirsin..diyet listesi kesinlikle kalabalık değil normali bu..çok az yiyip kan şekerini düşürüp 1 ay sonra tekrar kilo alıyoruz..tabiki hiç spor yapılmıyorsa ya da hareket cok azsa bu durumu değiştirir..bu diyetle haftada 3 gun 45 dak.yuruyuş yapmıştım..birde 2 hafta bu diyet yapıldıktan sonra kaçamaga izin var..haftada 1 gun 1 ogun istediğiniz şeyi yiyebiliyorsunuz..bugunden itibaren kacamaklarını 2 hafta sonraya sakla.
bu diyetle cok guzel kilo veriliyor..bende dahil 3 kişi tecrubeyle sabittir.haftada 3 gun yuruyuş yapmıştım.
şimdi yediklerine gelelim sırayla degerlendirelim.genel olarak cok guzel uymuşsun..
kahvaltı:3 zeytin yemişsin zeytinin buyukluklerine gore değişir ama 5 yemelisin.daha az yemek uzun vadede fayda saglamıyor.
ara: meyve yok..gunde 3 porsiyon meyve yenecek..meyveni ihmal etme bu gun içindeki tatlı ihtiyacını karşılayacak.dyt ole demişti..hiç krizin olmayacak ben hayret ediyordum canım hiç tatlı istemiyordu.birde cubuk kraker tuzlu vucutta su tutar yanlış.
öğle:süper..ama en altta verdiğim "dışardaysanız yiyin kısmı" haftada 2 kez falan olacak onu bil.
ikindi:süperrrr
akşamda super ama kıymalı pidenin miktarı buyuk değildir umarım 1 dilim ekmek yerine geçmiştir inşallah..ekmek değişim listesinde neye karşılık geliyor acaba?
ara:misafirlikteyim dedin birde diyete daha başlamadık sorun diil bence fazla bir şeyde yok kaçmagında.
DİPNOT:ARKADAŞLAR BEN BU DİYETİN 100 KALORİ FAZLASINI AYNI DİYETİSYENE GİDEREK ALDIM..NESLİHAN VE DİĞER ARKADAŞLAR YORUMLARI UKALALIK OLARAK ALGILAMASIN..DİYETİSYENİN SOLEDİĞİ ŞEYLERİ SOLEDİM..BİRDE İLK AMACIMIZ SAGLIK..BİRBİRİMİZİ SIKI TAKİP EDİP YANLIŞLARI SOLEYELİM KİMSE ALINMASIN DARILMASIN..BENDE ÇANTALANMAYA HAZIRIM..ARTIK İŞİ SIKI TUTUP BİR ŞEYLER YAPMAK LAZIM
günaydın güzellerrr...............................
[sıze=2]günaydın güzellerrr...............................[/sıze]
92.500 kilom adet öncesi canım heryerim ödemliiii
Ayşecim benim listelerime yorum yaparken rahat olabilirsin canım,ben bunu kesinlikle yanlış algılamam,sen zaman ayırıp bana detaylı bi mesaj yazmışsın ben ancak bundan mutluluk duyarım,neticede yazdığın yorumlar kafana göre söylediklerin de değil,doktorun söyledikleri...lütfen rahat ol.canım oncelikle sunu soleyim sana..ben diyetisyene gittigimde bu diyetten 1-2 farklı şey vererek 1500 kalorilik diyet vermişti bana..ama ozaman 70 kiloydum..senin kilon daha fazla oldugu için ufak ayarlamalar yapabilirsin..diyet listesi kesinlikle kalabalık değil normali bu..çok az yiyip kan şekerini düşürüp 1 ay sonra tekrar kilo alıyoruz..tabiki hiç spor yapılmıyorsa ya da hareket cok azsa bu durumu değiştirir..bu diyetle haftada 3 gun 45 dak.yuruyuş yapmıştım..birde 2 hafta bu diyet yapıldıktan sonra kaçamaga izin var..haftada 1 gun 1 ogun istediğiniz şeyi yiyebiliyorsunuz..bugunden itibaren kacamaklarını 2 hafta sonraya sakla.
bu diyetle cok guzel kilo veriliyor..bende dahil 3 kişi tecrubeyle sabittir.haftada 3 gun yuruyuş yapmıştım.
şimdi yediklerine gelelim sırayla degerlendirelim.genel olarak cok guzel uymuşsun..
kahvaltı:3 zeytin yemişsin zeytinin buyukluklerine gore değişir ama 5 yemelisin.daha az yemek uzun vadede fayda saglamıyor.
ara: meyve yok..gunde 3 porsiyon meyve yenecek..meyveni ihmal etme bu gun içindeki tatlı ihtiyacını karşılayacak.dyt ole demişti..hiç krizin olmayacak ben hayret ediyordum canım hiç tatlı istemiyordu.birde cubuk kraker tuzlu vucutta su tutar yanlış.
öğle:süper..ama en altta verdiğim "dışardaysanız yiyin kısmı" haftada 2 kez falan olacak onu bil.
ikindi:süperrrr
akşamda super ama kıymalı pidenin miktarı buyuk değildir umarım 1 dilim ekmek yerine geçmiştir inşallah..ekmek değişim listesinde neye karşılık geliyor acaba?
ara:misafirlikteyim dedin birde diyete daha başlamadık sorun diil bence fazla bir şeyde yok kaçmagında.
DİPNOT:ARKADAŞLAR BEN BU DİYETİN 100 KALORİ FAZLASINI AYNI DİYETİSYENE GİDEREK ALDIM..NESLİHAN VE DİĞER ARKADAŞLAR YORUMLARI UKALALIK OLARAK ALGILAMASIN..DİYETİSYENİN SOLEDİĞİ ŞEYLERİ SOLEDİM..BİRDE İLK AMACIMIZ SAGLIK..BİRBİRİMİZİ SIKI TAKİP EDİP YANLIŞLARI SOLEYELİM KİMSE ALINMASIN DARILMASIN..BENDE ÇANTALANMAYA HAZIRIM..ARTIK İŞİ SIKI TUTUP BİR ŞEYLER YAPMAK LAZIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?