- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #74.501
slm kızlar ben bgn bütün gün dışardaydım defnoşda babaannesindeydii...ama hiç eğlenemedim aklım hep kızımda kaldı hep bi vicdan azabı çektim...zaten almaya gittiğimde bana küsmüştü....şimdi hala nazlanıyor ama barıştık gibi :)))
sabah
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
öğle
bol salata
1 bardak çay
akşam
1 dilim börek
yarım kase makarna salatası
2 bardak çay
Ayşecim benim listelerime yorum yaparken rahat olabilirsin canım,ben bunu kesinlikle yanlış algılamam,sen zaman ayırıp bana detaylı bi mesaj yazmışsın ben ancak bundan mutluluk duyarım,neticede yazdığın yorumlar kafana göre söylediklerin de değil,doktorun söyledikleri...lütfen rahat ol.
ÖĞLEN:yemeğim yoktu çok sıkıştım oyüzden lahmacunu tercih ettim,hazır olduğu için,uzun bi süre yememeye gayret edicem.
AKŞAMideler küçüktü, 2 ekmek 2 köfte hakkımın yerine geçtiği için yemeyi tercih ettim.
MEYVE:evet az oldu evde meyve kalmamış bugün hemen alıcam inşaallah orrtmenim.Diyetin ilk gününü değerlendirecek olursam çok rahat geçti kesinlikle yapılır, bir de insan yediği şeylerin bir listeye uygun olduğunu bilince suçluluk da duymuyor,rahat rahat yiyor.
ayyy bi gaza geldim ogazla atıyodum kendimi sokağagünaydın kıslaaaaar,nasılsınız?güneşli ve mutlu bi istanbul sabahından aydınlık günler herkeseeee
diyorumm ve kaçıyorum..iş için toplamam gereken belgeler var,onları halledicem inş.
hepinizi kocaman öptüm.görüşürüz
çok uzun ama içeriğine bakınca fazlalık yok gibi kısır hariç.afiyet olsun canımBUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-3 zeytin
-1 kk peynir
-domates
-1 kupa yeşilçay
-1 dilim ekmek
ARA
-4,5 tane çubuk kraker
-sıcak su
ÖĞLEN
-1 lahmacun
-1 ayran
-salata
ARA
-1 portakal
-1 dilim ekmek
-1 kk peynir
AKŞAM
-1 kaşık semizotu
-1 baş brokoli(yani 1 demetin içinden 1 parça)
-4 kaşık makarna
-yoğurt
-2 dilim kıymalı pide(5 cm boyundaydı pideler)
ARA
-2 kaşık kısır(misafirlikte)
-1 elma birkaç iğde
Arkadaşlar bu menü Ayşenin verdiği diyet listesine göre uygulanmıştır,biraz kalabalık geldi gözüme de açıklama yapma gereği duydum ama akşamki kısır hatası tamamen bana aittir:18:
bende mi bunu yapsam ne dersin
Günaydın dın dın dın şahane bir cuma muhteşem bir haftasonu olsunnnnnnnn
günaydın kızlar kilom 68.7
ayy bu arada biz bugun kahvaltıya başlıyoruzzzz=))))))))))) şimdi kızmın peynirini suya koydum tuzu çıksın diyeee =))
kilo bildirimi 55.9 kop kop kop kop bu hafta 500 gram verdim nasıl oldu anlamadım =)
ben kahvaltımmı yaptım cınım şimdi listeye uygun ama tek bir farkla ben yumurtayı haslanmış yiyemiyorum çok az yağla tavada yaptımmm
Kilo bildirimim:
geçen hafta:80.3
bu hafta:
79.5
giden800 gr.(geçen hafta biraz da şiştim galiba)
sporumu yaptım geldim kızlar.günaydınlar
92.500 kilom adet öncesi canım heryerim ödemliiii
Günaydın dın dın dın şahane bir cuma muhteşem bir haftasonu olsunnnnnnnn
Kilo bildirimim:
geçen hafta:80.3
bu hafta:
79.5
giden800 gr.(geçen hafta biraz da şiştim galiba)
kilo bildirimi 121.7
Ilk tadına baktığında yüzünü merak ettim:)
günaydın kızlar kilom 68.7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?