Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

KIZLAR İNŞ. HAFTA SONUNUZ ÇOKK GÜZEL GEÇMİŞTİR
ben benimkini hemen özetliyimmm
cuma günü ablama geçtim cmtesi yegenlerim bizde kalıcaktı bize geçtik film koydukk izliyoruzzz ufak olanın ateşi bir çıktı aniden hemen hastaneye götürdüm allahtan hemen evin karşısında özel hastane var doktor görünce derece koydu 39,8 olmuş daha derece çalmadan hemen müşade altına aldılar ben tabii elim ayağım resmen yüreğim yandı ağlıyo yawrum bi yandan iğne yapmasınlar teyzecim nolur diye soguk kompleks uyguladık ablamlar hemen geldi ateş düşmedi bir türlü sonra düşmeye başladı iğne yaptı doktor enfeksiyon kapmışş ( gizli gizli dondurma yemiş nasıl yediyse amcasına gitmişlerdi heralde orda yei)

sonra hastaneden cıktık ablama gectık bırakamadım bende gittim teyzecim sende gell diyince gece nöbetleşe bekledik ateşini ölçtükk sabah iyiydi sıonra ara ara ateşlendi bize getirdim tekrar akşamda eve gittiler hafta sonum böyleydi yani kızlar bunada şükür olsun betrinden sakınsın allah .

kızlar ölçülerimi yazmıştım 2-3 aylık değişimi ama ya kimse kaile almıyor beni ya da gecmişi okumuyosun..kimse yorum yapmamış ne diyosunuz azmı cok mu??

wallaaa hayatım bence gayet iyi

hatta negüzel akıl etmişşsin bende yapıyım bakkk süperrrr yani:13::13::13::13::13::13::13::13::13:

sabah kahvaltımıda paylaşıyım hemencik

sabah 6:30 da uyandım

hemen koca bir bardak dolusu suyumu içtim

2. dilim ekmek

1. bardak çay

2. dilim beyaz peynir
çatalın ucu ilede çikolata

sabah yürüyüşü 15 dakika

saat 12:00

3. adet galete
çay
su

ben geçen hafta kilo aldım ya o da sayılıyomu aslı

merhaba kızlar ben ancak gelebildim sabahtan beri çarşı pazar annemin işleri vardı onları hallettik..
plates topu aldım bakamlım üstünde durabilirsem kullanacagım
şöyle kilo verdirecek bi duruşu yok acep ne gibi faydası ola bana bu topun:44:

geçmiş olsun benim oglum havale geçirdi 10 aylıkken çok zor allahım kimseye göstermesin

geçmiş olsun canım..ateş çok tehlikeli..

wallaaa hayatım bence gayet iyi

hatta negüzel akıl etmişşsin bende yapıyım bakkk süperrrr yani:13::13::13::13::13::13::13::13::13:
evet iyi oluyor.kalıcı yağ kaybı anlmaına geliyo bu :)

ben yaptım ya güzelimmmm:26:
ay ne sıyrığım dimi :):):)
Emoş hariç diyecektim

şekerim bence incelme durumun züper. kilo çok vermsen de sıkılaşmışsın demekki.

ivet canım ya..spor hemen topluyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…