- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #74.941
kızlar ölçülerimi yazmıştım 2-3 aylık değişimi ama ya kimse kaile almıyor beni ya da gecmişi okumuyosun..kimse yorum yapmamış ne diyosunuz azmı cok mu??
o zaman canım kuralları bir daha yazayım
KURALLAR
1. Her gün menü, yapılan egzersizlerin yazılması zorunludur. Menüler mavi renkle yazılır amaç dikkat çeksin.
2. Her gün 7 mesaj yazmak zorunludur. Bu kurala uyulmadığı taktirde takıma ‘ 30 defa üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım’ yazılacaktır.
3. Haftada en az 3 gün haber vermeden takıma uğramayan diskalifiye olur.
4. Her cuma öğle saat 12 ye kadar kilo bildirimi yapılır. 3 defa kilo bildirimi yapmayan diskalifiye olur. Cuma 12 den önce internete girilemeyecekse Perşembe akşamı kilo bildirimi yapılır.
5. 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olur.
6. İzin hakkı vardır. Daha önce haber verilerek izne çıkılır. Dönüş tarihi açık şekilde belirtilir. Belirtildiği tarihte dönülmediğinde diskalifiye olunur. İzin nete girme şansınızın asla olmadığı zamanlar alınır.
7. Yeni üyelerin 1 hafta deneme süresi vardır. Bu süre içinde kararlılığından ve paylaşımından emin olunan üye takıma alınır.
8. Çizelgeler sıra ile yapılır. Bu görev aksatılmaz.
9. Kırmızı rengi sadece kaptan ve yardımcısı kullanır. Diğer üyeler kullanamaz. Kırmızı yazılar takımla ilgili önemli bilgileri içerir.
10. Takımdan kendi isteği ile ayrılanlar aradan 6 ay geçmeden hiçbir takıma geri giremez.
11. Diskalifiye olan üye hiçbir takıma bir daha giremez.
12. Yeni kural **** her gün az ya da çok spor yapılacak. Zorunlu olmazsa yapmıyoruz. Yaptığımız spor mor renk ile yazılacak ki dikkat çeksin.
günaydın arkidişleerrrr çok çok çok güzel bol güneşli bol kahkahalı çok aktif pek dinamik bir hafta diliyorum hepimize. haydeeeeeee
kızçelerim bana müsade öpüyorum çokkk hepiniziiiiiii
KIZLAR İNŞ. HAFTA SONUNUZ ÇOKK GÜZEL GEÇMİŞTİR
ben benimkini hemen özetliyimmm
cuma günü ablama geçtim cmtesi yegenlerim bizde kalıcaktı bize geçtik film koydukk izliyoruzzz ufak olanın ateşi bir çıktı aniden hemen hastaneye götürdüm allahtan hemen evin karşısında özel hastane var doktor görünce derece koydu 39,8 olmuş daha derece çalmadan hemen müşade altına aldılar ben tabii elim ayağım resmen yüreğim yandı ağlıyo yawrum bi yandan iğne yapmasınlar teyzecim nolur diye soguk kompleks uyguladık ablamlar hemen geldi ateş düşmedi bir türlü sonra düşmeye başladı iğne yaptı doktor enfeksiyon kapmışş ( gizli gizli dondurma yemiş nasıl yediyse amcasına gitmişlerdi heralde orda yei)
sonra hastaneden cıktık ablama gectık bırakamadım bende gittim teyzecim sende gell diyince gece nöbetleşe bekledik ateşini ölçtükk sabah iyiydi sıonra ara ara ateşlendi bize getirdim tekrar akşamda eve gittiler hafta sonum böyleydi yani kızlar bunada şükür olsun betrinden sakınsın allah .
25/03/2012 msj sayım listesi
1,73 : 12
pisig : 13
nilipus : 4
melekayşe : 8
oyagibi : 14
hazos87 : 11
rainandthesun : 11
fiyona : izinli
aynalar : 18
emidaf :izinli
24/03/2012 msj sayım listesi
1,73 : 30
pisig : 10
nilipus : 12
melekayşe : 13
oyagibi : göremedim malesef oyamm yaaa(
hazos87 : 8
rainandthesun : 12
fiyona : izinli
aynalar : 16
emidaf :izinli
kızlar ölçülerimi yazmıştım 2-3 aylık değişimi ama ya kimse kaile almıyor beni ya da gecmişi okumuyosun..kimse yorum yapmamış ne diyosunuz azmı cok mu??
sabah kahvaltımıda paylaşıyım hemencik
sabah 6:30 da uyandım
hemen koca bir bardak dolusu suyumu içtim
2. dilim ekmek
1. bardak çay
2. dilim beyaz peynir
çatalın ucu ilede çikolata
sabah yürüyüşü 15 dakika
saat 12:00
3. adet galete
çay
su [/QUO
çatalına göre değişir o uç.)))) eger buyukse totoa batırıveririm çatalı ahahahahah kıyamam ya güzel menu aferin sana
wallaaa hayatım bence gayet iyi
hatta negüzel akıl etmişşsin bende yapıyım bakkk süperrrr yani:13::13::13::13::13::13::13::13::13:
KIZLAR İNŞ. HAFTA SONUNUZ ÇOKK GÜZEL GEÇMİŞTİR
ben benimkini hemen özetliyimmm
cuma günü ablama geçtim cmtesi yegenlerim bizde kalıcaktı bize geçtik film koydukk izliyoruzzz ufak olanın ateşi bir çıktı aniden hemen hastaneye götürdüm allahtan hemen evin karşısında özel hastane var doktor görünce derece koydu 39,8 olmuş daha derece çalmadan hemen müşade altına aldılar ben tabii elim ayağım resmen yüreğim yandı ağlıyo yawrum bi yandan iğne yapmasınlar teyzecim nolur diye soguk kompleks uyguladık ablamlar hemen geldi ateş düşmedi bir türlü sonra düşmeye başladı iğne yaptı doktor enfeksiyon kapmışş ( gizli gizli dondurma yemiş nasıl yediyse amcasına gitmişlerdi heralde orda yei)
sonra hastaneden cıktık ablama gectık bırakamadım bende gittim teyzecim sende gell diyince gece nöbetleşe bekledik ateşini ölçtükk sabah iyiydi sıonra ara ara ateşlendi bize getirdim tekrar akşamda eve gittiler hafta sonum böyleydi yani kızlar bunada şükür olsun betrinden sakınsın allah .
evet iyi oluyor.kalıcı yağ kaybı anlmaına geliyo bu :)wallaaa hayatım bence gayet iyi
hatta negüzel akıl etmişşsin bende yapıyım bakkk süperrrr yani:13::13::13::13::13::13::13::13::13:
ay ne sıyrığım dimi :):):)ben yaptım ya güzelimmmm:26:
şekerim bence incelme durumun züper. kilo çok vermsen de sıkılaşmışsın demekki.
ben de hemen yarın sabah alacağım ölçülerimi eger mezura yeterse:)
geçmiş olsun canım..ateş çok tehlikeli..
evet iyi oluyor.kalıcı yağ kaybı anlmaına geliyo bu :)
ay ne sıyrığım dimi :):):)
Emoş hariç diyecektim
ivet canım ya..spor hemen topluyo..
ay niye yetmesin delüüü abartma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?