- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #74.961
pufffffff spora dayandı yine
aman tikkat
haklısın cnm.birlikte yapacaksak bu işi,gazlamalıyız birbirimizi.bnm de motivasyonum bi gidiyo bi geliyo:26:Kızlar ben diyeti uygulamaya çalışıyorum ama hiç motivasyonum yok kimse girmiyor topiğe..yorum yapmıyor..geçmişi bile okumuyor..böyle olmuyor ama toplu diyette gibi değiliz..
Canlansak biraz????
canım ellerine saglık ama 3 mesajı dün gece 12 den sonra yazdıgımdan o mesjları ertesi güne saymışsın..onları da kabul et ama gecede olsa dün yazdım ben o mesajları:44:cezaya kalmak istemiyoruuuuum25/03/2012 msj sayım listesi
1,73 : 12
pisig : 13
nilipus : 4
melekayşe : 8
oyagibi : 14
hazos87 : 11
rainandthesun : 11
fiyona : izinli
aynalar : 18
emidaf :izinli
cnm ben bukonulardan hiç anlamam oyüzden yanlış bi degerlendirme yapmıyım dedimkızlar ölçülerimi yazmıştım 2-3 aylık değişimi ama ya kimse kaile almıyor beni ya da gecmişi okumuyosun..kimse yorum yapmamış ne diyosunuz azmı cok mu??
geçmiş olsun canım.amiiiinKIZLAR İNŞ. HAFTA SONUNUZ ÇOKK GÜZEL GEÇMİŞTİR
ben benimkini hemen özetliyimmm
cuma günü ablama geçtim cmtesi yegenlerim bizde kalıcaktı bize geçtik film koydukk izliyoruzzz ufak olanın ateşi bir çıktı aniden hemen hastaneye götürdüm allahtan hemen evin karşısında özel hastane var doktor görünce derece koydu 39,8 olmuş daha derece çalmadan hemen müşade altına aldılar ben tabii elim ayağım resmen yüreğim yandı ağlıyo yawrum bi yandan iğne yapmasınlar teyzecim nolur diye soguk kompleks uyguladık ablamlar hemen geldi ateş düşmedi bir türlü sonra düşmeye başladı iğne yaptı doktor enfeksiyon kapmışş ( gizli gizli dondurma yemiş nasıl yediyse amcasına gitmişlerdi heralde orda yei)
sonra hastaneden cıktık ablama gectık bırakamadım bende gittim teyzecim sende gell diyince gece nöbetleşe bekledik ateşini ölçtükk sabah iyiydi sıonra ara ara ateşlendi bize getirdim tekrar akşamda eve gittiler hafta sonum böyleydi yani kızlar bunada şükür olsun betrinden sakınsın allah .
ablacım plates aslında belli bi kilo verdikten sonra sıkılaşmak için yapılıyomuş.ben gittiğim spor salonunda son 2ay plates yapacakmışım.önce fitness ve aerobik ve diyetle kilo verdikten sonra.ama hem spor hem plates de birlikte gidebilir pektabimerhaba kızlar ben ancak gelebildim sabahtan beri çarşı pazar annemin işleri vardı onları hallettik..
plates topu aldım bakamlım üstünde durabilirsem kullanacagım
şöyle kilo verdirecek bi duruşu yok acep ne gibi faydası ola bana bu topun:44:
Haklısın cnm.birlikte yapacaksak bu işi,gazlamalıyız birbirimizi.bnm de motivasyonum bi gidiyo bi geliyo:26:
Kimler uyguluyo buarada diyeti??
Canım ellerine saglık ama 3 mesajı dün gece 12 den sonra yazdıgımdan o mesjları ertesi güne saymışsın..onları da kabul et ama gecede olsa dün yazdım ben o mesajları:44:cezaya kalmak istemiyoruuuuum
Cnm ben bukonulardan hiç anlamam oyüzden yanlış bi degerlendirme yapmıyım dedim
Bende yazayım ama ölçüm yapılınca salonda iyi olur bencede
geçmiş olsun canım.amiiiin
ablacım plates aslında belli bi kilo verdikten sonra sıkılaşmak için yapılıyomuş.ben gittiğim spor salonunda son 2ay plates yapacakmışım.önce fitness ve aerobik ve diyetle kilo verdikten sonra.ama hem spor hem plates de birlikte gidebilir pektabi
Haklısın cnm.birlikte yapacaksak bu işi,gazlamalıyız birbirimizi.bnm de motivasyonum bi gidiyo bi geliyo:26:
Kimler uyguluyo buarada diyeti??
Canım ellerine saglık ama 3 mesajı dün gece 12 den sonra yazdıgımdan o mesjları ertesi güne saymışsın..onları da kabul et ama gecede olsa dün yazdım ben o mesajları:44:cezaya kalmak istemiyoruuuuum
Cnm ben bukonulardan hiç anlamam oyüzden yanlış bi degerlendirme yapmıyım dedim
Bende yazayım ama ölçüm yapılınca salonda iyi olur bencede
ablacım plates aslında belli bi kilo verdikten sonra sıkılaşmak için yapılıyomuş.ben gittiğim spor salonunda son 2ay plates yapacakmışım.önce fitness ve aerobik ve diyetle kilo verdikten sonra.ama hem spor hem plates de birlikte gidebilir pektabi
geçmiş olsun benim oglum havale geçirdi 10 aylıkken çok zor allahım kimseye göstermesin
ellerine saglık bebegim
ben çıkıyom güzeller akşama yemekli misafirim var........
geç gelirim
senin sınavın var değil mi?bence birazda ona stres yapıyosun o bitsin başla spora..birde yaz buraya seni sıkıştıralım kontrol edelim
ay heryerim agrıyo,sabahtan beri evle boğuşuyoruz da
bahar temizliği yaptık.ohh misler gibi negüzel
sabah kahvaltımıda paylaşıyım hemencik
sabah 6:30 da uyandım
hemen koca bir bardak dolusu suyumu içtim
2. dilim ekmek
1. bardak çay
2. dilim beyaz peynir
çatalın ucu ilede çikolata
sabah yürüyüşü 15 dakika
saat 12:00
3. adet galete
çay
su [/QUO
çatalına göre değişir o uç.)))) eger buyukse totoa batırıveririm çatalı ahahahahah kıyamam ya güzel menu aferin sana
ben de hemen yarın sabah alacağım ölçülerimi eger mezura yeterse:)
küçük çataldıı yawrumm yaaaaaadet olucam yaa onun için böyle oluyorummmm
yap yapp bende ölçüp yazıcam hemencikkkkkkkk
evet sınav yaklaştı. nisanın ilk haftasına izin aldım yıllıktan hem ders çalışırım hem de sahilde yürüyüş hem zihnime hem bedenime iyi gelir diye düşünüyorum.
ohhhhhh yawrumaaaa bakkkkk benimde vizeler geldiiiii benide al yanına nolurrrrrr bende gelimm valla sesim çıkmazz bende ders çalışırımmmmmm söözzz söözzzzz
geçmiş olsun canım..ateş çok tehlikeli..
evet iyi oluyor.kalıcı yağ kaybı anlmaına geliyo bu :)
ay ne sıyrığım dimi :):):)
Emoş hariç diyecektim
ivet canım ya..spor hemen topluyo..
1,5 litre suyumu ve 2 kupa yeşil çayımı içtimm..
oldugum yerde göbeğimi hareket ettiriyorum delirdim iyice
kızlar ben çıkıyorum şimdilik öptüm MANAKTANNNNN
haklısın cnm.birlikte yapacaksak bu işi,gazlamalıyız birbirimizi.bnm de motivasyonum bi gidiyo bi geliyo:26:
kimler uyguluyo buarada diyeti??
canım ellerine saglık ama 3 mesajı dün gece 12 den sonra yazdıgımdan o mesjları ertesi güne saymışsın..onları da kabul et ama gecede olsa dün yazdım ben o mesajları:44:cezaya kalmak istemiyoruuuuum
cnm ben bukonulardan hiç anlamam oyüzden yanlış bi degerlendirme yapmıyım dedim
bende yazayım ama ölçüm yapılınca salonda iyi olur bencede
küçük çataldıı yawrumm yaaaaaadet olucam yaa onun için böyle oluyorummmm
yap yapp bende ölçüp yazıcam hemencikkkkkkkk
ohhhhhh yawrumaaaa bakkkkk benimde vizeler geldiiiii benide al yanına nolurrrrrr bende gelimm valla sesim çıkmazz bende ders çalışırımmmmmm söözzz söözzzzz
gel bebem gider yeniköyde deniz kokusunu içimize çeke çeke çalışırız. :))) çatalı da al gelirken ahahahahah konuşursan diye önlem
ahhhh yawrumm yaaa kıyamam tamm sen 3 daha yazmış oldunnnn ben ona dikkat etmedimmm yaa görmedim o yuzden :13::13::13::13::13::13::13:
bu aradaa ben belli bi diet yapmıyorum canım az yiyorum ama oda iyi bişey değill miğde depoluyormuşş ne bilimm şimdi daha farklı deniycemm tamamen aç kalıyım diyorummmşaka şakaa daha dikkatli olmaya çalışıcam ve zaten yürüyorum günde yaklaşık 1.5 saat motive ederiz canım merak etme hiççç:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:
merhaba kızlaaaarr ben geldim..nasılsınız
ben iğrenç bir hafta sonu geçirdim ama bgn evimdeyim....
merhaba kızlaaaarr ben geldim..nasılsınız
ben iğrenç bir hafta sonu geçirdim ama bgn evimdeyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?