Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar ben diyeti uygulamaya çalışıyorum ama hiç motivasyonum yok kimse girmiyor topiğe..yorum yapmıyor..geçmişi bile okumuyor..böyle olmuyor ama toplu diyette gibi değiliz..
Canlansak biraz????
haklısın cnm.birlikte yapacaksak bu işi,gazlamalıyız birbirimizi.bnm de motivasyonum bi gidiyo bi geliyo:26:
kimler uyguluyo buarada diyeti??

canım ellerine saglık ama 3 mesajı dün gece 12 den sonra yazdıgımdan o mesjları ertesi güne saymışsın..onları da kabul et ama gecede olsa dün yazdım ben o mesajları:44:cezaya kalmak istemiyoruuuuum

kızlar ölçülerimi yazmıştım 2-3 aylık değişimi ama ya kimse kaile almıyor beni ya da gecmişi okumuyosun..kimse yorum yapmamış ne diyosunuz azmı cok mu??
cnm ben bukonulardan hiç anlamam oyüzden yanlış bi degerlendirme yapmıyım dedim
bende yazayım ama ölçüm yapılınca salonda iyi olur bencede

geçmiş olsun canım.amiiiin
ablacım plates aslında belli bi kilo verdikten sonra sıkılaşmak için yapılıyomuş.ben gittiğim spor salonunda son 2ay plates yapacakmışım.önce fitness ve aerobik ve diyetle kilo verdikten sonra.ama hem spor hem plates de birlikte gidebilir pektabi

Son düzenleme:

hazal
2 emine
nesliş
sen ,ben :)
başka var mıydı??:44::44::44::44:

hazal
2 emine
nesliş
sen ,ben :)
başka var mıydı??:44::44::44::44:

senin sınavın var değil mi?bence birazda ona stres yapıyosun o bitsin başla spora..birde yaz buraya seni sıkıştıralım kontrol edelim

evet sınav yaklaştı. nisanın ilk haftasına izin aldım yıllıktan hem ders çalışırım hem de sahilde yürüyüş hem zihnime hem bedenime iyi gelir diye düşünüyorum.

geçmiş olsun canım..ateş çok tehlikeli..

evet iyi oluyor.kalıcı yağ kaybı anlmaına geliyo bu :)

ay ne sıyrığım dimi :):):)
Emoş hariç diyecektim

ivet canım ya..spor hemen topluyo..

sağol canım benimm

1,5 litre suyumu ve 2 kupa yeşil çayımı içtimm..
oldugum yerde göbeğimi hareket ettiriyorum delirdim iyice

kızlar ben çıkıyorum şimdilik öptüm MANAKTANNNNN

afiyet olsunnnnn spor spordur vallaaa ne güzelll
görüşürüzzzzz canımmmmm

ahhhh yawrumm yaaa kıyamam tamm sen 3 daha yazmış oldunnnn ben ona dikkat etmedimmm yaa görmedim o yuzden :13::13::13::13::13::13::13:

bu aradaa ben belli bi diet yapmıyorum canım az yiyorum ama oda iyi bişey değill miğde depoluyormuşş ne bilimm şimdi daha farklı deniycemm tamamen aç kalıyım diyorummm şaka şakaa daha dikkatli olmaya çalışıcam ve zaten yürüyorum günde yaklaşık 1.5 saat motive ederiz canım merak etme hiççç:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:

kızçe günde 1.5 saat nereye yürüyon sen be ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…