- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #74.981
gel bebem gider yeniköyde deniz kokusunu içimize çeke çeke çalışırız. :))) çatalı da al gelirken ahahahahah konuşursan diye önlem
YAR BANA BİR EĞLENCE MEDET
abi beni bi gazlayın da bu akşam yürüyüş yapayım koşu bandında neyin ya.
kızçe günde 1.5 saat nereye yürüyon sen be ya
yawrumm bebemmmmm şimcikkk çatalı tabikidee alırr yanıma nidemkkkk nidemekkkkk
gelelimm şu yürüyüş meselesineeee ahh be yawrum koşu bandın var ve sen yürümüyosun öylemiiiiiiiiii ahada çatal geliyo şimcikk bakkkkk cıkcıkcıkcık akşam muhakkakk yürüyosunnn sorucam bakkkkkben hergün işten eve giderken ve gelirken yürüyorum yaaa düşün artık üşenmeden yürüyorum en iyi spor benceee o çünkiiiiiiii takıl bana hayatını yaşa bebeğimmmmm dah ne diiimmmm:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:
2-3 aylık bir ölçüm canm o zman sporda yapıyordum ya ben biraz iri kemikliyim..evet hep diyorum ya size tartıda gözükmüyor ama cok inceliyorum her kıyafetim bol geliyo diye..kas yapmısımdır belki cunku kas yağdan cok daha agırmış..spor yaparken kilonun daha fazla cıkması bu yuzden miş..
Kızlar ben diyeti uygulamaya çalışıyorum ama hiç motivasyonum yok kimse girmiyor topiğe..yorum yapmıyor..geçmişi bile okumuyor..böyle olmuyor ama toplu diyette gibi değiliz..
Canlansak biraz????
katılıyorum sana canım benim de hiç motivasyonum kalmadı bişeyler yapmamaız lazım
ay oya bende de tam tersi yapmak için zmanım var cok istiyorum ama yasak dun dans ettim biraz ayagımın agrısından oldum
sporsuz kilo cok zor veriliyor
kızlar ölçülerimi yazmıştım 2-3 aylık değişimi ama ya kimse kaile almıyor beni ya da gecmişi okumuyosun..kimse yorum yapmamış ne diyosunuz azmı cok mu??
evet ya temizlik kokuyo köşe bucakelinize kolunuza sağlık misler gibi olmustur her yer
oş geldin be ya..iyidir be ya.sen nassın?niyeki kötü geçti:26:merhaba kızlaaaarr ben geldim..nasılsınız
ben iğrenç bir hafta sonu geçirdim ama bgn evimdeyim....
napsakki acep:44:,gaz lazım bize gazkatılıyorum sana canım benim de hiç motivasyonum kalmadı bişeyler yapmamaız lazım
KIZLAR İNŞ. HAFTA SONUNUZ ÇOKK GÜZEL GEÇMİŞTİR
ben benimkini hemen özetliyimmm
cuma günü ablama geçtim cmtesi yegenlerim bizde kalıcaktı bize geçtik film koydukk izliyoruzzz ufak olanın ateşi bir çıktı aniden hemen hastaneye götürdüm allahtan hemen evin karşısında özel hastane var doktor görünce derece koydu 39,8 olmuş daha derece çalmadan hemen müşade altına aldılar ben tabii elim ayağım resmen yüreğim yandı ağlıyo yawrum bi yandan iğne yapmasınlar teyzecim nolur diye soguk kompleks uyguladık ablamlar hemen geldi ateş düşmedi bir türlü sonra düşmeye başladı iğne yaptı doktor enfeksiyon kapmışş ( gizli gizli dondurma yemiş nasıl yediyse amcasına gitmişlerdi heralde orda yei)
sonra hastaneden cıktık ablama gectık bırakamadım bende gittim teyzecim sende gell diyince gece nöbetleşe bekledik ateşini ölçtükk sabah iyiydi sıonra ara ara ateşlendi bize getirdim tekrar akşamda eve gittiler hafta sonum böyleydi yani kızlar bunada şükür olsun betrinden sakınsın allah .
çok geçmiş olsun canım...görüyon mu hınzırı gizli gizli dondurma yemiş :)))
dediğin gibi allah beterinden korusun dermansız det vermesin...
engel tanımam sporumu yaparım yine diyosun :)1,5 litre suyumu ve 2 kupa yeşil çayımı içtimm..
oldugum yerde göbeğimi hareket ettiriyorum delirdim iyice
neyse kızlar ben kaçtım.sonra görüşürüz..
akşama iskender pala'nın söyleşisi var oraya gitçez inş.öptüm kocaman herkesi
akşama görüşürük
YAR BANA BİR EĞLENCE MEDET
abi beni bi gazlayın da bu akşam yürüyüş yapayım koşu bandında neyin ya.
kız sen naber ya? nerdesin kuzum sen yahu. neden iğrençti haftasonun
canımmm benimmmmm hiçç motivasyonunu düşürme bakkk bende geldimmmm vallaa bomba gibi geldimmmmmm inan kiiiiiiiiiiiiiiiiama önce şuuu çizelgemi yapmam lazımm bana bi yardım etsennn nasıl yapıyodukk unuttummm
ayy hafta sonu izin aldık eltimlerle birlikteydik rezaletti yaa kafa yapısı uyuşmuyo dar kafalı insanlarla eğlenemiyorum sürekli dedikodu dedikodu mahvoldum kafam 2 gün...
ahhh yawrumm yaaa kıyamammmm çok iyi aNLIYORUM senii inan kiiii malesef benimde başımda bir tane öyleeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?