Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

benimle alakalı değil ama yine de uğraştırıcıydı.kuzenim kocaya kaçtı da
hayallah.zor bi durum gerçekten bi kız kaçar ama koca bi aile darma duman olur.ya bu zamandada kalmasın artık böyle cahillikler.inşallah tatlıya baglanır cnm geçmiş olsun.

offffff sonunda bitti.bir daha tövbe.kesinlikle cezaya kalmayacağım.bu arada fadik beni saymamış kaytarsammı diye düşünmedim değil ama ah şu görev bilinci ah ah

23 mart mesaj sayımı
aynalar:7+
hazoş87:7+
melekayşe:7+
tedis:7+
fiyona:7+
1.73:7+
pisiq:7+
rainandthesun:7+
oyagibi:7+
nilipus:7+
emidaf:7+

kızlar ayna karşısına geçiyorum ve dönyanın en gözel karısıyam diyorum kendi kendime.hiç motivasyonum kalmadı ya.birisi benim aklımı başıma getirsin lütfen.bana sen dönyanın en şişko garısısan diyin,beni çantalayın hatta kafama birşeyler fırlatın ama ıskalamayın ne olur.

geçmişi okudun mu hepimiz onda yakınıyoruz bu ara..takımın motiveyşınına bişiler oldu

geçmişi okudun mu hepimiz onda yakınıyoruz bu ara..takımın motiveyşınına bişiler oldu

okudum canım.ya ne oldu bize.3 gündür spor yapmıyorum.ne bulursam onu yiyorum.hadi toparlanalım artık.biz ki ne kilolar vermişiz ama ne yazıkki hala şişkoyuz.bu kadar verdik daha da yapabiliriz hadi.hele sen ayşe şurda 2 kilocuk kalmış hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ben bu akşam 2 saat spor yapmayı düşünüyorum.yarından itibaren de yediklerime maksimum dikkat edeceğim ve 79 ları görmeyi hedefliyorum cuma günü hadi kızlar yapabiliriz

once 5 kilocuk var cnm sonra bir 5 daha istiyorum..
vallahi durdu ya belki diyetisyene giderimm..

agzımdan aldın lafı ayçecim.evet bende sürekli gitgeller yaşıyorum.grupça bi gerileme sürecindeyiz.hadi toparlanalım artık.bişiler yapalıııım

Ayşe listen gayet güzel senin akşam yemeğinde pilav,makarna veya ekmek yok galiba,seninki daha az kalorili olduğu için mi?akşamki iki kurabiyeyi yemeseydin iyiydi bi daha olmasın lütfen.Sporla ilgili bişey diycem sana,yere yatıp kendini çok yormadan bisiklet çevirme hareketi yapsan,bi doktoruna sor zararı olur mu diye ama bence olmaz çünkü bel ve bileğine ağırlık bindirmeyeceksin.

agzımdan aldın lafı ayçecim.evet bende sürekli gitgeller yaşıyorum.grupça bi gerileme sürecindeyiz.hadi toparlanalım artık.bişiler yapalıııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…