- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #75.101
kızlar berbat bir hafta sonunun ardından merhaba.hem cumartesi hem de pazar sitemize giremedim.ailevi problemlerden dolayı.bir msj bile atamadım beni izinli sayın diye.neyse olan oldu artık.cezamın ilk bölümünü yerine getirdim.
hayallah.zor bi durum gerçekten bi kız kaçar ama koca bi aile darma duman olur.ya bu zamandada kalmasın artık böyle cahillikler.inşallah tatlıya baglanır cnm geçmiş olsun.benimle alakalı değil ama yine de uğraştırıcıydı.kuzenim kocaya kaçtı da
hadi geçmiş olsungörevimi yerine getiremedim.cezalıyım30
offffff sonunda bitti.bir daha tövbe.kesinlikle cezaya kalmayacağım.bu arada fadik beni saymamış kaytarsammı diye düşünmedim değil ama ah şu görev bilinci ah ah
geçmiş olsun emineciğim..
kızlar ayna karşısına geçiyorum ve dönyanın en gözel karısıyam diyorum kendi kendime.hiç motivasyonum kalmadı ya.birisi benim aklımı başıma getirsin lütfen.bana sen dönyanın en şişko garısısan diyin,beni çantalayın hatta kafama birşeyler fırlatın ama ıskalamayın ne olur.
geçmişi okudun mu hepimiz onda yakınıyoruz bu ara..takımın motiveyşınına bişiler oldu
emineciğim ben biraz göbek atayım spor yapamıyorum bari.. duş falan gelebilirsem gorusuruzz
okudum canım.ya ne oldu bize.3 gündür spor yapmıyorum.ne bulursam onu yiyorum.hadi toparlanalım artık.biz ki ne kilolar vermişiz ama ne yazıkki hala şişkoyuz.bu kadar verdik daha da yapabiliriz hadi.hele sen ayşe şurda 2 kilocuk kalmış hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar ayna karşısına geçiyorum ve dönyanın en gözel karısıyam diyorum kendi kendime.hiç motivasyonum kalmadı ya.birisi benim aklımı başıma getirsin lütfen.bana sen dönyanın en şişko garısısan diyin,beni çantalayın hatta kafama birşeyler fırlatın ama ıskalamayın ne olur.
agzımdan aldın lafı ayçecim.evet bende sürekli gitgeller yaşıyorum.grupça bi gerileme sürecindeyiz.hadi toparlanalım artık.bişiler yapalıııımgeçmişi okudun mu hepimiz onda yakınıyoruz bu ara..takımın motiveyşınına bişiler oldu
Ayşe listen gayet güzel senin akşam yemeğinde pilav,makarna veya ekmek yok galiba,seninki daha az kalorili olduğu için mi?akşamki iki kurabiyeyi yemeseydin iyiydi bi daha olmasın lütfen.Sporla ilgili bişey diycem sana,yere yatıp kendini çok yormadan bisiklet çevirme hareketi yapsan,bi doktoruna sor zararı olur mu diye ama bence olmaz çünkü bel ve bileğine ağırlık bindirmeyeceksin.dunku menüm
kahvaltı çok gecti
1 yumurta
2 dilim ekmek
bol yeşillik
5 zeytin
1,5 tatlı kaşığı bal
ara
1 portakal
1 elma
ikindi
1 dilim ekmek 1 dilim peynir
yeşil çay
yeşillik
akşam
4-5 kaşık sebzeli et yemeği
1 kase yogurt
ara
2 kurabiye:26:
çantalayın beniiiii
1 litre su
spor yapmamıyorum ama 1 saat dans ettim
agzımdan aldın lafı ayçecim.evet bende sürekli gitgeller yaşıyorum.grupça bi gerileme sürecindeyiz.hadi toparlanalım artık.bişiler yapalıııımgeçmişi okudun mu hepimiz onda yakınıyoruz bu ara..takımın motiveyşınına bişiler oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?