Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

spor yapamıyorum ya deliricem. bu üşengeçliğim ne olcak benim ya 120 nin altına inmek istiyorum artık
Oya bak artık bahar geldi çok şükür,hepimiz atalım şu üşengeçliği üzerimizden,hem de evde yürüyüş bandın da varmışşşşo bandı şööyllee balkon veya pencerenin önüne çek,kapıları pencereleri aç içeir temiz hava girsin,bi de güzel müzik aç gözlerini kapat kendini nerde istiyosan orda hayal et...ohhh miissss gibi hem spor yap hem eğlen.bir de uyuşukluk daha çok uyuşukluk getiriyo hareket ettikçe insan hem mutlu oluyor hemde yine hareket edesi geliyo.bak lütfen dediklerimi bi dene Oyacım OK?

ben sabah beri burdayım fekat başım kalabalıktı her zamanki gibi edik güdük çeylerini dinledim milletin. şimdi 2 mülakatım var sonrada capiyol e gidicem sonra gelicem:)
edik güdük??mülakatlar nasıl geçti oyacım?

HEHEHE..oryantal,pop birde hareket olsun diye saçmasapan hareketler yaptım
aman dikkat saçma sapan hareketler daha tehlikeli,yürüyüş yap ondan iyi.

kızlar ölçülerimi yazmıştım 2-3 aylık değişimi ama ya kimse kaile almıyor beni ya da gecmişi okumuyosun..kimse yorum yapmamış ne diyosunuz azmı cok mu??
canım incelmen süper,sen böyle yazınca ben de ölçülerime baktım,başlangıç ölçülerimi kaydetmiştim Allahtan ki bende de incelme var çok sevindim,yalnız sen benden daha iyisin ben kasımdan buyana ancak senin oranın kadar incelmişim,sen 2-3 ayda bu kadar incelmişsin,süpperrrr.

Ayyy canım yaa,ateşten çok korkuyorum ben,geçmiş olsun fadikcim.

ay heryerim agrıyo,sabahtan beri evle boğuşuyoruz da
bahar temizliği yaptık.ohh misler gibi negüzel
ohhh tertemiz olmuştur ev güle güle kirletin,ben temizliği çok seviyorum biraz yoruyo insanı ama değer...

ayy hafta sonu izin aldık eltimlerle birlikteydik rezaletti yaa kafa yapısı uyuşmuyo dar kafalı insanlarla eğlenemiyorum sürekli dedikodu dedikodu mahvoldum kafam 2 gün...
benim yanımda dedikodu yapıldığında beni sanki boğuyorlar gibi oluyo çok sıkılıyorum,neyseki etrafımda öyle insanlar çok yok,hayata dar pencereden bakanların işi dedikodu çünkü başka türlü sohbet etmeyi bilmiyorlar,hayata dair fikirleri yok çünkü...sen de keşke kesseydin laflarını özge,başka şeyler konuşalım deseydin yaptıklarının doğru olmadığını belki anlarlardı.:26:

ya bende yaaa biran önce annemlerin yanına gidip piknik keyfi istiyorummmmm mangal deniz ohh

piknik yok unutun hedeflere ulaşmadan piknik yok

canım menünde sorun yok bence en büyük neden spor yapamaman biraz süre geçsin vücut bu duruma alışacak sonra vereceksin tekrardan

benim kızın uykusu geldi gibi bi uyitiyim onu sonra ders çalişcam kızlar ama öperim siziii=( ayşe ya bu arada ben hala kahvaltı yapmadım ya ccanım istemedi hiçbişi midem bi kötüü=(

hala geçemdi mi canım hastalığın yoksa başka bişiyden mi

spor yapamıyorum ya deliricem. bu üşengeçliğim ne olcak benim ya 120 nin altına inmek istiyorum artık

üşenmeyelim ya enerji iğnesi filan mı vurursak ne yapsak

ellerine sağlık canım

hepp evdeyiz sıkıldım..işimde problemler var yapmak zorunda oldugum şeyler..enerjim düşük kaç gundur

elelrine sağlık canım
tuba yinemi cezaya kaldın canım lütfen dikkat et

ay oya bende de tam tersi yapmak için zmanım var cok istiyorum ama yasak dun dans ettim biraz ayagımın agrısından oldum
sporsuz kilo cok zor veriliyor

neden yoruyorsun kendini canım ya allah korusun daha kötü olursa daha iyi mi biraz zaman ver kendine

kızlar ölçülerimi yazmıştım 2-3 aylık değişimi ama ya kimse kaile almıyor beni ya da gecmişi okumuyosun..kimse yorum yapmamış ne diyosunuz azmı cok mu??

ölçülerin çok iyi hele kalça ölçülerine çok şaşırdım genelde kalçadan zor gider denir ama senin harika canım

geçmiş olsun canım

sen yine öğleyi geçiştirmeye mi başladın bakim

ben geçen hafta kilo aldım ya o da sayılıyomu aslı

önümüzdeki 2 hafta önemli cnaım

netten videolarını bul izle öyle yap canım ebru şallı tığ gibiyse yarıyo demek işe

ben bu akşam 2 saat spor yapmayı düşünüyorum.yarından itibaren de yediklerime maksimum dikkat edeceğim ve 79 ları görmeyi hedefliyorum cuma günü hadi kızlar yapabiliriz
Ayyyyy Emine sen de mi?bitek motivasyonlu ben mi kalmışım anam?hadi artık toplanın yoksa önüme geleni çantalıycamm haa!!
slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat
Selam Aslı nasılsın canım?bu ne ay topiğin hali kendimi kızılay hemşiresi gibi hissettim,kırılan ve enfeksiyon kapan motivasyonları tedavi ediyorum.bi de cuma ben hariç herkes kilo verirmiş.

1,5 litre suyumu ve 2 kupa yeşil çayımı içtimm..
oldugum yerde göbeğimi hareket ettiriyorum delirdim iyice

canım göbeğini içe çekip bırak durmadan oda işe yarıyo diyorlar ama ne kadar doğru bilemiyorum

ay heryerim agrıyo,sabahtan beri evle boğuşuyoruz da
bahar temizliği yaptık.ohh misler gibi negüzel

bahar geldi temizlik seferberliği başladı

merhaba kızlaaaarr ben geldim..nasılsınız
ben iğrenç bir hafta sonu geçirdim ama bgn evimdeyim....

noldu canım niye kötü geçti

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-2 dilim ekmek
-1 kk peynir
-domates
-3 zeytin
-2 kupa yeşilçay

ÖĞLEN(sabah geç kalktığım bu öğünü biraz geçiştirdim)
-2 dilim pide
-1 elma
-azıcık portakal

AKŞAM
-1 kepçe mantar çorbası
-booooooool salata
-4 kaşık makarna
-1 kaşık tavuklu sote

ARA
yeşilçay veya 1 meyve yiycem

yarım saat tempolu yürüyüş

Selam Aslı nasılsın canım?bu ne ay topiğin hali kendimi kızılay hemşiresi gibi hissettim,kırılan ve enfeksiyon kapan motivasyonları tedavi ediyorum.bi de cuma ben hariç herkes kilo verirmiş.[/FONT]

canlanacaz canım bahar yorgunluğu ondan yok yok sende vereceksin hepimiz vercez

ben diyet yapamıyorum artıkk

bu lafı duymak istmiyorum artık ya
yapacaz arkadaş başka çaresi yok kendinize gelin ya beni hanımefendi çizgimden kaydırmayın haaaa :99:

bugünkü menüm

sabah
5 kaşık pilav (nealaka)
2dilim tost çavdar
3zeytin
1kk peynir
2sbardağı sıcak su

öğle
2 dilim çavdar
5zeytin
1çkaşığı tereyağı

ara
2bardak türk kahvesi
2elma

akşam
yarım ekmek
1yumurta
1kase fasulye

yemekten sonra
1kase mdondurması

antidepresanlar yüzünden kendimi kontrol edemiyorum.. zayıflamak bi sebebim yokki diye düşünüyor hiç olmadık şeyler yiyorum

oysaki önceden kendi pişirdiğim yemeklerin tadına bile bakmazdım fazla kalori almamak için.. şimdi oooooooooooo

ben diyet yapamıyorum artıkk

Al bitane daha,ayy bu ne yaa çıldıriciiiiim.yat yandaki sedyeye biraz sonra ilgileniciiim senle önce bel rahatsızlığı ve ayak bileği hassasiyeti olan,motivasyonu enfeksiyon kapmış ayşeyle ilgileneyim sonra da sana bi el atayım,ayyy bu ne yaaaa herkese bişey oldu anam vışşş.

dinleme sen onları canım

ayy hafta sonu izin aldık eltimlerle birlikteydik rezaletti yaa kafa yapısı uyuşmuyo dar kafalı insanlarla eğlenemiyorum sürekli dedikodu dedikodu mahvoldum kafam 2 gün...

ay geçmiş olsun gerçekten çok zor kafa yapının uymadığı insanalrla zaman geçirmek

öğlen baya kaçmış bence akşam tut fazla uzağa gitmesin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…