- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #75.141
Oya bak artık bahar geldi çok şükür,hepimiz atalım şu üşengeçliği üzerimizden,hem de evde yürüyüş bandın da varmışşşşspor yapamıyorum ya deliricem. bu üşengeçliğim ne olcak benim ya 120 nin altına inmek istiyorum artık
edik güdük??ben sabah beri burdayım fekat başım kalabalıktı her zamanki gibi edik güdük çeylerini dinledim milletin. şimdi 2 mülakatım var sonrada capiyol e gidicem sonra gelicem:)
aman dikkat saçma sapan hareketler daha tehlikeli,yürüyüş yap ondan iyi.HEHEHE..oryantal,pop birde hareket olsun diye saçmasapan hareketler yaptım
canım incelmen süper,sen böyle yazınca ben de ölçülerime baktım,başlangıç ölçülerimi kaydetmiştim Allahtan ki bende de incelme var çok sevindim,yalnız sen benden daha iyisin ben kasımdan buyana ancak senin oranın kadar incelmişim,sen 2-3 ayda bu kadar incelmişsin,süpperrrr.kızlar ölçülerimi yazmıştım 2-3 aylık değişimi ama ya kimse kaile almıyor beni ya da gecmişi okumuyosun..kimse yorum yapmamış ne diyosunuz azmı cok mu??
Ayyy canım yaa,ateşten çok korkuyorum ben,geçmiş olsun fadikcim.KIZLAR İNŞ. HAFTA SONUNUZ ÇOKK GÜZEL GEÇMİŞTİR
ben benimkini hemen özetliyimmm
cuma günü ablama geçtim cmtesi yegenlerim bizde kalıcaktı bize geçtik film koydukk izliyoruzzz ufak olanın ateşi bir çıktı aniden hemen hastaneye götürdüm allahtan hemen evin karşısında özel hastane var doktor görünce derece koydu 39,8 olmuş daha derece çalmadan hemen müşade altına aldılar ben tabii elim ayağım resmen yüreğim yandı ağlıyo yawrum bi yandan iğne yapmasınlar teyzecim nolur diye soguk kompleks uyguladık ablamlar hemen geldi ateş düşmedi bir türlü sonra düşmeye başladı iğne yaptı doktor enfeksiyon kapmışş ( gizli gizli dondurma yemiş nasıl yediyse amcasına gitmişlerdi heralde orda yei)
sonra hastaneden cıktık ablama gectık bırakamadım bende gittim teyzecim sende gell diyince gece nöbetleşe bekledik ateşini ölçtükk sabah iyiydi sıonra ara ara ateşlendi bize getirdim tekrar akşamda eve gittiler hafta sonum böyleydi yani kızlar bunada şükür olsun betrinden sakınsın allah .
ohhh tertemiz olmuştur ev güle güle kirletin,ben temizliği çok seviyorum biraz yoruyo insanı ama değer...ay heryerim agrıyo,sabahtan beri evle boğuşuyoruz da
bahar temizliği yaptık.ohh misler gibi negüzel
benim yanımda dedikodu yapıldığında beni sanki boğuyorlar gibi oluyo çok sıkılıyorum,neyseki etrafımda öyle insanlar çok yok,hayata dar pencereden bakanların işi dedikodu çünkü başka türlü sohbet etmeyi bilmiyorlar,hayata dair fikirleri yok çünkü...sen de keşke kesseydin laflarını özge,başka şeyler konuşalım deseydin yaptıklarının doğru olmadığını belki anlarlardı.:26:ayy hafta sonu izin aldık eltimlerle birlikteydik rezaletti yaa kafa yapısı uyuşmuyo dar kafalı insanlarla eğlenemiyorum sürekli dedikodu dedikodu mahvoldum kafam 2 gün...
ya bende yaaa biran önce annemlerin yanına gidip piknik keyfi istiyorummmmm mangal deniz ohh
dunku menüm
kahvaltı çok gecti
1 yumurta
2 dilim ekmek
bol yeşillik
5 zeytin
1,5 tatlı kaşığı bal
ara
1 portakal
1 elma
ikindi
1 dilim ekmek 1 dilim peynir
yeşil çay
yeşillik
akşam
4-5 kaşık sebzeli et yemeği
1 kase yogurt
ara
2 kurabiye:26:
çantalayın beniiiii
1 litre su
spor yapmamıyorum ama 1 saat dans ettim
benim kızın uykusu geldi gibi bi uyitiyim onu sonra ders çalişcam kızlar ama öperim siziii=( ayşe ya bu arada ben hala kahvaltı yapmadım ya ccanım istemedi hiçbişi midem bi kötüü=(
spor yapamıyorum ya deliricem. bu üşengeçliğim ne olcak benim ya 120 nin altına inmek istiyorum artık
24/03/2012 msj sayım listesi
1,73 : 30
pisig : 10
nilipus : 12
melekayşe : 13
oyagibi : göremedim malesef oyamm yaaa(
hazos87 : 8
rainandthesun : 12
fiyona : izinli
aynalar : 16
emidaf :izinli
hepp evdeyiz sıkıldım..işimde problemler var yapmak zorunda oldugum şeyler..enerjim düşük kaç gundur
25/03/2012 msj sayım listesi
1,73 : 12
pisig : 13
nilipus : 4
melekayşe : 8
oyagibi : 14
hazos87 : 11
rainandthesun : 11
fiyona : izinli
aynalar : 18
emidaf :izinli
ay oya bende de tam tersi yapmak için zmanım var cok istiyorum ama yasak dun dans ettim biraz ayagımın agrısından oldum
sporsuz kilo cok zor veriliyor
kızlar ölçülerimi yazmıştım 2-3 aylık değişimi ama ya kimse kaile almıyor beni ya da gecmişi okumuyosun..kimse yorum yapmamış ne diyosunuz azmı cok mu??
KIZLAR İNŞ. HAFTA SONUNUZ ÇOKK GÜZEL GEÇMİŞTİR
ben benimkini hemen özetliyimmm
cuma günü ablama geçtim cmtesi yegenlerim bizde kalıcaktı bize geçtik film koydukk izliyoruzzz ufak olanın ateşi bir çıktı aniden hemen hastaneye götürdüm allahtan hemen evin karşısında özel hastane var doktor görünce derece koydu 39,8 olmuş daha derece çalmadan hemen müşade altına aldılar ben tabii elim ayağım resmen yüreğim yandı ağlıyo yawrum bi yandan iğne yapmasınlar teyzecim nolur diye soguk kompleks uyguladık ablamlar hemen geldi ateş düşmedi bir türlü sonra düşmeye başladı iğne yaptı doktor enfeksiyon kapmışş ( gizli gizli dondurma yemiş nasıl yediyse amcasına gitmişlerdi heralde orda yei)
sonra hastaneden cıktık ablama gectık bırakamadım bende gittim teyzecim sende gell diyince gece nöbetleşe bekledik ateşini ölçtükk sabah iyiydi sıonra ara ara ateşlendi bize getirdim tekrar akşamda eve gittiler hafta sonum böyleydi yani kızlar bunada şükür olsun betrinden sakınsın allah .
sabah kahvaltımıda paylaşıyım hemencik
sabah 6:30 da uyandım
hemen koca bir bardak dolusu suyumu içtim
2. dilim ekmek
1. bardak çay
2. dilim beyaz peynir
çatalın ucu ilede çikolata
sabah yürüyüşü 15 dakika
saat 12:00
3. adet galete
çay
su
ben geçen hafta kilo aldım ya o da sayılıyomu aslı
merhaba kızlar ben ancak gelebildim sabahtan beri çarşı pazar annemin işleri vardı onları hallettik..
plates topu aldım bakamlım üstünde durabilirsem kullanacagım
şöyle kilo verdirecek bi duruşu yok acep ne gibi faydası ola bana bu topun:44:
Ayyyyy Emine sen de mi?bitek motivasyonlu ben mi kalmışım anam?ben bu akşam 2 saat spor yapmayı düşünüyorum.yarından itibaren de yediklerime maksimum dikkat edeceğim ve 79 ları görmeyi hedefliyorum cuma günü hadi kızlar yapabiliriz
Selam Aslı nasılsın canım?bu ne ay topiğin hali kendimi kızılay hemşiresi gibi hissettim,kırılan ve enfeksiyon kapan motivasyonları tedavi ediyorum.slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat
1,5 litre suyumu ve 2 kupa yeşil çayımı içtimm..
oldugum yerde göbeğimi hareket ettiriyorum delirdim iyice
ay heryerim agrıyo,sabahtan beri evle boğuşuyoruz da
bahar temizliği yaptık.ohh misler gibi negüzel
merhaba kızlaaaarr ben geldim..nasılsınız
ben iğrenç bir hafta sonu geçirdim ama bgn evimdeyim....
Selam Aslı nasılsın canım?bu ne ay topiğin hali kendimi kızılay hemşiresi gibi hissettim,kırılan ve enfeksiyon kapan motivasyonları tedavi ediyorum.bi de cuma ben hariç herkes kilo verirmiş. [/FONT]
ben diyet yapamıyorum artıkk
ben diyet yapamıyorum artıkk
bu olay bende de mevcut sanırım görenler çok kilo vermişsin 50 kilo varsındır diyo ama değil işte daha var 50 ye dediğimde şaşırıyolar...ama bırak artık kilo verme diyolar ben verecem dediğimde kızıyolar :))
ayy hafta sonu izin aldık eltimlerle birlikteydik rezaletti yaa kafa yapısı uyuşmuyo dar kafalı insanlarla eğlenemiyorum sürekli dedikodu dedikodu mahvoldum kafam 2 gün...
bugün ki menum
kahvaltı
1 tane eti form limon lifli bisküvi şekersiz çay
öğlen
sultanahmet köftecisinde 1 porsiyon soslu tavuk
3 çatal kısır
ayran
akşam
hiçbişey
2 litre su bugün fazla sıvı alamadım ne yazıkki. akşam 30 dk koşu bandında yürüyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?