Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

geçmişi okudun mu hepimiz onda yakınıyoruz bu ara..takımın motiveyşınına bişiler oldu
agzımdan aldın ayşecim aynını dicektim.ya bi toparlanalım artıkneyapalım bişeyler yapalım ama

Ayşe listen gayet güzel senin akşam yemeğinde pilav,makarna veya ekmek yok galiba,seninki daha az kalorili olduğu için mi?akşamki iki kurabiyeyi yemeseydin iyiydi bi daha olmasın lütfen.Sporla ilgili bişey diycem sana,yere yatıp kendini çok yormadan bisiklet çevirme hareketi yapsan,bi doktoruna sor zararı olur mu diye ama bence olmaz çünkü bel ve bileğine ağırlık bindirmeyeceksin.

Kızlar ben diyeti uygulamaya çalışıyorum ama hiç motivasyonum yok kimse girmiyor topiğe..yorum yapmıyor..geçmişi bile okumuyor..böyle olmuyor ama toplu diyette gibi değiliz..
Canlansak biraz????
Ayşecim motivasyonunu sakın bozma canım bence haftasonu olmasından dolayı topik biraz sakindi,hem de tam diyete uygun zamanlara geldik,yeşilliğin bol,havaların ılık olduğu zamanlar,o kara kışlar da bile diyeti bozmadık ta şimdi mi salıcaz kendimizi?Sakın!!!sen spor yapamıyorum diye moralini bozma,ben sana ne dedim bu dert senle kalmayacak tamamen iyileşebilirsin inşaallah.bu atak dönemlerinde iyice dinlenmeye çalış ki bidaha tekrar etmesin.diyete ben büyük bir bel tutulmasından sonra karar vermiştim ama öyleki Ayşe başımı dahi çeviremiyordum sağa sola,gerisini sen hesap et çok zor durumdaydım ve bunlara sebep olan biraz da kilolarım diye düşünüp diyet yapmaya başladım ama tabii spor yapamıyordum şuan sen ne hissediyosan aynılarını yaşadım ve çok şükür şuan iyiyim diyete de devam edbiliyorum spora da başladım,önemli olan senin sağlığın, herşeyin bi zamanı var canım,spor yapamadığını ve buyüzden kilo veremediğini düşünerek kendine eziyet etme

geçmişi okudun mu hepimiz onda yakınıyoruz bu ara..takımın motiveyşınına bişiler oldu

kızlar ilkbaharın kendini gösterdiği şu günlerde dört ell sarılmalıyız diyete yaza şurda ne kaldı
ince tişörtler, kısa elbiseler, deniz, kum, güneş sıkın ya dişinizi 2-3 ay daha
düşünün bi en sevdiğiniz elbisenin içinde ordan burdan yağ fırlamadan rahatça giydiğinizi
bakın hangisi olamk istiyonuz karar verin

Eki Görüntüle 375914

once 5 kilocuk var cnm sonra bir 5 daha istiyorum..
vallahi durdu ya belki diyetisyene giderimm..

canım en sinir bozucu tarafıda bu sabır
spor yapamadığın için daha zor olacak ama kararlı olursan sen kazanacaksın
düşün bi bu zamana kadar ne zorlukları başardın sen
unutma sen evrenle barışmış birisin canım

motivasyonumuz kayıp kaptaaan:2:bulsanaaa
bunun dışında iyi çokşükür sen nasılsın bakalım

bahardandır o bir kaç gündür bendede bir halsizlik bir baş ağrısı
canım hiçbirşey istemiyor bakın diyorum 2-3 ay sonra yaz düğünler var ya onları düşünün :123:

vay mayokiniye bayıldım.ben birincisi olmak istiyom ya

vay mayokiniye bayıldım.ben birincisi olmak istiyom ya

bu senin elinde canım sadece biraz sabır ve karar gerekli
bakın starda yeni yarışma başladı ya yeni bir hayat diye zayıflamak istiyorlar ona bakın beni motive ediyo
onların yaşadıkalrını bend eyaşıyorum onlarla beraber bende hırslanıyorum sizede tavsiye ederim

izlemedim ama izleyeceğim.şimdi ben koşu bandına çıkmaya gidiyorum.sonrasında duş yapcam.gelemem herhalde artık yarın görüşürüz

bahardandır o bir kaç gündür bendede bir halsizlik bir baş ağrısı
canım hiçbirşey istemiyor bakın diyorum 2-3 ay sonra yaz düğünler var ya onları düşünün :123:
evet yaz düğünleri var.böhüüüüüüüüüü
o düğünlerden biri de benim düğünüm olacak inşallah..
zayıflıcam inşallah ..evet başarıcam bunu,başarıcaz Allahın izniyle

spor yapamıyorum ya deliricem. bu üşengeçliğim ne olcak benim ya 120 nin altına inmek istiyorum artık
Oya bak artık bahar geldi çok şükür,hepimiz atalım şu üşengeçliği üzerimizden,hem de evde yürüyüş bandın da varmışşşşo bandı şööyllee balkon veya pencerenin önüne çek,kapıları pencereleri aç içeir temiz hava girsin,bi de güzel müzik aç gözlerini kapat kendini nerde istiyosan orda hayal et...ohhh miissss gibi hem spor yap hem eğlen.bir de uyuşukluk daha çok uyuşukluk getiriyo hareket ettikçe insan hem mutlu oluyor hemde yine hareket edesi geliyo.bak lütfen dediklerimi bi dene Oyacım OK?

spor yapamıyorum ya deliricem. bu üşengeçliğim ne olcak benim ya 120 nin altına inmek istiyorum artık
Oya bak artık bahar geldi çok şükür,hepimiz atalım şu üşengeçliği üzerimizden,hem de evde yürüyüş bandın da varmışşşşo bandı şööyllee balkon veya pencerenin önüne çek,kapıları pencereleri aç içeir temiz hava girsin,bi de güzel müzik aç gözlerini kapat kendini nerde istiyosan orda hayal et...ohhh miissss gibi hem spor yap hem eğlen.bir de uyuşukluk daha çok uyuşukluk getiriyo hareket ettikçe insan hem mutlu oluyor hemde yine hareket edesi geliyo.bak lütfen dediklerimi bi dene Oyacım OK?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…