Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

takımınızın birinciliğini ve siyah 24 ün bireysel liderliğini tebrik ediyorum

hayır haftalar inşallah:hooray:

valla hayatım umarım yararını görürsün.nihayetinde hepimizin sorunu aynı.ne zaman geldikleri belli olmayan göndermekte zorlandıgımız kilolar.

Harcayabilecegin kadar ye. Yada yedigin kadar harca .tbunu bilmeyen yok.ama biz zaten uygulayamadıgımız için burdayız degil mi ama..

:hooray::hooray::hooray: OLEY OLEY OLEY TAKIMA BAK BE. NERDESİNİZ EMEGİ GEÇENLER HADİ AÇINDA SEVİNİN.AH BEN DE OLSAYDIM:sm_cool::sm_cool::sm_cool: ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİNDİM..a.s.a.s.a.s.SİYAHIM BAŞTA SEN HEPİNİZE TEBRİKLER

iyi geceler herkese benim sabah gene sınavım var öğleden sonra ancak gelebilirim son sınav bu da geçsin artık ya finallere kadar boşum sonra..öpüldünüz kızlar hoşçakalınn

Kızlar açan okusun lahana yagı sürüp streçle kapatıp enaz yarım saat yada akşamdan sabaha kadar kalınca etkili oluyomuş haberiniz var mı?

iyi geceler herkese benim sabah gene sınavım var öğleden sonra ancak gelebilirim son sınav bu da geçsin artık ya finallere kadar boşum sonra..öpüldünüz kızlar hoşçakalınn

ah canım kolay gelsin başarılar.hep geçtik o yollardan

bu arada giremedim annem ve kiz kardesim geldi iki gunlugune bana ... ama gecmise goz atim siyahim cokkkkk gecmis olsun insallah kotu bisey cikmaz sen icini ferah tut bize demesi kolay tabi ama bak gor pazartesi guzle haberlerle doneceksin bizekaydirigubbakcemile5birde hadis var hatirladigim kadar hadis eger yaniliyorsam hemsom duzeltir beni " allah herkese cekecegi kadar yuk verir" yani siyahim bu dunya imtihan dunyasi sen icini ferah tut mutlaka bize haber ver aklimiz sende kalacak ve inan tum takimin dualari sneinle olacak bu hafta sonu.....

yeni gelenler arkadaslarim tanisma firsati olmadi sizinle onumuzdeki gunler daha cok konusup paylasimda bulunurum ... sedaaa yarinki sinavina basarilar canim.....

günaydın kızlar. sabah tartıldım perşembeden beri bi degişiklik yok 101 aslında ben cuma sabahı yada cumartesi sabahı tartılıyodum. bu perşembe sabredemedim işte... geçen cuma tam 102 idim bu perşembe 100,900 .neyse artık perşembeden perşembeye tartılacagım.bide şu regli yokmu çook ödemliyim.1 bardak ılık limonlu su içtim.bu gün daha dikkatli olmam gerek dedim ya dün akşam valla dayanamadım kaçırdım .çok az bi kahvaltı sonra biraz spor yapcam .bugün ögleyin mevlüt yemegine gidecegim umarım yememem......

vallahi kızlar sözzzzzzzzzzzzzzzzz perşembeye 99 olacagım.mutlaka........................

bide şu ödemim olmasaydı.aslında ben spor aletleri var bizim aşağıdaki parkta orda hareketler yapıyodum.arkadaşlar yürüyelim diye tutturuyo .yürüyünce benim ellerim sallanıyo a çok şişiyo..........yok ben kendi bildigimi yapayımkaydirigubbakcemile2

hadi canlar toparlanın sıkın dişinizi ne kaldı şurda yaza .hadi az ye çok harekat et..........kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 öpüldünüz ben çıktım........

slm odeme karsi arkadaslar bitki cayi iciyorlar faydasi varmis arkadaslar gelince bilgilendiriler seni birde spor suz rejim pek ise yaramiyor birinci ornek ben mesela ama her hafta belirli kilo veren arkadaslar spor yapan arkadaslar sen bildigin sana uygun olan spor yap mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…