- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #7.541
ay çok bunaldım ben çıkıp biraz hava alacam bisiklet süreyim kendime gelirim belki..şeytan diyor akşam atla otobüse adanaya git ama babam okulunu bırakıp gelme sakın bizde bişe yapamıyoruz bekliyoruz dedi ama burda böyle beklemek çok zor erkek arkadaşımda bir sabah olsun bakalım çok istiyorsan gideriz şimdi bekleyelim diyor neyapim bilemedim siyaha da canım çok sıkıldı çok umutsuz davranıyor çok üzüldüm güçlü olması dua etmesi lazım ben çıkıyorum kızlar hava alıp gelirimm
ay 1.73cüm.nolur sen bari ver şu ilacın ismini markasını nerden bulabilrim.şimdi hemen googleden aardım birsürü mrka var.nolur bişey de.yoksa ben çatlıycam.
vallahi kızlar sözzzzzzzzzzzzzzzzz perşembeye 99 olacagım.mutlaka........................
günaydın herrkese ben sınavdan geldim biraz uyumam lazım çok uykusuzum sonrada sporumu yaparım geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun henüz yeni bir haber yok siyahta hiç uğramamış inşallah toparlamıştır biraz kendini görüşürüz öptüm herkesi
hı buarada sibelcim ben önümüzdeki hafta mezun olmak istiyorumm buhafta 1kilo daha veririm bukadar yeter görünür bi fazlalığım kalmadı sporla kilomu koruyacam artık herkeste daha fazla verme diyor testlerdede yağ oranım felan gayet normalmiş daha fazla vermemem gerekiyormuş birkaç cm daha incelmek istiyorum onuda sporla hallederim
tüh naotım benbenneyaptımki şimdi kesin vermem gerekiyo işte.söööözzzzzzzzzzzzzzzzzzzzztmam canım unutma bu sozunu persembeye 99 olcanlülülülülülü
kızlar bakın sızlerde sahıtsınız tamammı-tatlicadiarzu-
selam herkese sağolun kızlar tabi mezun olsamda gelirim gene,sporumu yazayım
1saat yüzme
40 dk yürüyüş
200 mekik
200 hayali bisiklet çevirme
50m ip atlama yaptım
bugünlük bukadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?