- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #7.561
valla neslıhana sureklı baskı yapıyordum ıkı tane arkadas alalım foruma taze kan gelsın dıye o yuzden dedım yuzumuzu kara cıkarmadınız dıye cunku bır aralar o kadar durgunlasmıstıkı burası bayagı formdan dusmustuk...
sıyahtan hala haber yok aksı gıbı neslıhanda yok ...emınım haberıde yoktur...
sabırla pazartesıyı beklıycez...herkese ıyı hafta sonları arkadaslar...
siz formdan düşmemişsinizde olmak istediginiz kilolara yaklaşmışsınız ya onun için rahatlık var.bişi sorcam beni takıma almasanız bile yine yazabilirmiyim.......
sagolasın canım bugün biraz daha toparladım kendimi.. yapacak bişey yok elden ne gelir diyorum kendi kendime.. anlayacagın böle kandırıp rahatlatmaya calışıyorum hepinizin destegi için tşk lercanım seni tebrik etmek için girmiştm oysakiii aama rahatszlğını okuyunca yazcaklarım düğümlendi :1no2:
herne olursa olsun sen moralini iyi tutcannnnnn kolestrol düşük çıkamsna şaşırmadm cunku sen hala dzüene oturtttraamdn bazen ac be ac dolaşrken bazende hıncını alarcasına yediğin iç ndeğerler de değişeknlk var kendine ne icin cezalandryrsn anlamadm gittii biraz kg işini serbest bırakk rahatszlk da basındaysa şansn çok yüksek kaldıki inanc ve moralle her hastalık kısa sürede iyileşme sürecine giriyyorr yeterki topla kendini ve soğukkanlı olll :teselli:
zaten seda birine bişey oldumu ard arda geliyo herşey gecen seneki takımdan biliyorum... hele uzaktasın ya iice kötü oluyor insan.. inşallah tes zamanda hayırlı haberleri alırsınkızlar şimdi annem aradı sabah babaannemi hastaneye kaldırmışlar yoğun bakımdaymış kimseye göstermiyorlarmış birden fenalaşmış ay böyle uzakta olmak ne kötü ya hiçbişe yapamamak bir yana ailenin yanında bile olamıyorsun şimdi çıkıyorum kızlar babamı aramam lazım görüşürüzz
siyahçım sende lütfen olumlu düşünmeye çalış
bugün daha iyiyim canım.. bu fikre kendimi alıştırmaya calışıyorumnoluyor ya foruma bısmıllah herkes tek tek gıdıyor
sıyah bak msndende söyledım cok kötu dusunuyorsun guclu ol bıraz yaa...allah buyuk ınanmıyormusun sen hayret bısey yaa...kötu bıle cıksa allah korusun alırlar daha cok gencsın ...oglun var esın var ...onları dusun bıraz...kılo da neymıs taktıgın seylere bak...sen farklı bısey dusunuyordun ondan gıtmıyordun nerden ama kötu seyler gelıyordu aklına...pzt gıt kontrolunu ol ne cıkarsa cıksın hepımız arkandayız telefonnunu ver habersızde bırakma bızı cok merak edıyorum bak ....
şimdiden sabahı düşünüyorsan işimiz var senle vallasabah 20dak bisiklete bindim.10 dak steper yaptım birazda kendi kendime hareketler falan işte.ama şuan nöbette naparım sabahı nasıl ederim bilemem umarım bişiler kaçırmam.canım felaket bişeyler istiyo.mmmmmmmmmm dondurma çikolata falan .yaaaaaaa regli dönemimdeyim ya ondan 1 2 gün bi atlatsam.zaten elim ayagım çok ödemli.biberiye mate yeşil çay karıştırdım demledim .onu içiyorum şuan .oooooooooof bi sabah olsa..........................
sagolasın canım allah razı olsun destekler için tşk ler.. valla iyiki varsınız eve gelir gelmez zaten kimse yoktu buraya attım kendim... insanın derdini paylaşacak birileri olması ne güzel.. iyiki varsınız hepiniz Şenizsiyahım öncelikle çok çok geçmiş olsun canım.seni bugün meraktan patladım zaten.allah şifa versin.canını sıkma.şimdi tıp teknoloji çok gelişti.herşeyin bi çaresi var inşllah.şifayı rabbim veriri.yeterki istemesini bilelim.lütfen canını sıkma.çünkü bütün hastalıkların en büyük ilacı moral biliyosun demi.bizlerde dua edelim.inşalah biran önce hayırlı haberin gelir.
inşallah ne diyim inşallah hayırlı bişey cıkar.. amaliyatta korkutmuyo tek derdim acaba tekrardan hamile kalabilirmiyim.. sadece bunun üzüntüsü cok var bende ...siyahcım kız üzülme parça almaları çok normal inş birşey olmaz canım şimdi doktorlar her hastalığı kanser olabilir ihtimaliyl edegerlendiriyor olsada geç kalmaak açısından
bende ameliyat oldum doktor bana yüzde doksan kanser ihtimali demişti oysa kadın hastalığıymış tahlillerden sonra anlaşıldı şuan seni okadr iyi anlıyorumki ben duyduğumda buhranlara girmiştim şimdi güülüyorum tümörün büyük olması falan okadar önemli degil ya takma kafana
dua et moralini bozma
iyi akşamlar arkadaşlar
ben bugün neler yedim onu yazayım
kahvaltıda beyaz peynir, 3 tane yeşil zeytin, domates ve salatalık yedim.
öğle yarım paket diyet bisküvi ve erik yedim.
akşam bir kase çorba içtim, 2 kaşık sebze yemeği yedim.
2,5 litre su içtim şu ana kadar.
burdan bir video buldum. biraz sonra videodaki hareketleri yapacam. yarın yürüyüş yapmayı düşünüyorum. inş bir sorun çıkmaz. ev arkadaşlarımı kandırmam lazım yoksa tek başıma yürüyemem.
bir konuda fikrinizi almak istiyorum. birkaç arkadaşımı kandırıp biber hapı siparişi verdik iyi mi ettim, kötü mü ettim bilmiyorum. iştahı kesiyormuş o yüzden almak istedim. sizin fikirleriniz nedir bu konuda? öğrenmek istiyorum.
ya seda umutsuzluk hastalıkdan dolayı degil.. ben neler atlattım herşeyin farkındayım.. umutsuzluk ya artık bebek sahibi olmazsam diye sadece bu yoksa allaha bir can borcum var.. oglumu kimseye muhtac etmeyeck olum gerisi boş...ay çok bunaldım ben çıkıp biraz hava alacam bisiklet süreyim kendime gelirim belki..şeytan diyor akşam atla otobüse adanaya git ama babam okulunu bırakıp gelme sakın bizde bişe yapamıyoruz bekliyoruz dedi ama burda böyle beklemek çok zor erkek arkadaşımda bir sabah olsun bakalım çok istiyorsan gideriz şimdi bekleyelim diyor neyapim bilemedim siyaha da canım çok sıkıldı çok umutsuz davranıyor çok üzüldüm güçlü olması dua etmesi lazım ben çıkıyorum kızlar hava alıp gelirimm
ha bak ne güzel söledin birde şu kızlara anlatabilsem bunları of offffffkızlar benbu haplara hiç güvenmiyorum bunlar kesin çözüm olsa şişman kalırmıydı sizce
bogazını tutamazsan hiçbirşey çözüm degil yemeden kilo vermek tamamen fasa fiso para tuzakları bunlar
tşk ederim canım sagolasınız hepiniz tek teksiyahcım ne olur içini ferah tut.allahın izniyle sonucun kötü çıkmayacak inşallah.allah korusun aklına kötü şeyler sakın getirme.dualarım seninle canım.allah şifa versin.
rosse vuracam seni ha............. aaaaaaaaaaa bir sen eksiktin hakız şu ilacın ismini bi söylesene .yeminlimisin.aaa neymiş.benimde ihtiyacım var.artık bıktım vallaha diyet modundan.
cocuk couk sonradan tekrar hamile kalacagımı bilsem.. of of ya kötü huyluysa ya her tarafa sıcrarsa.. ne bilim kafam öle karışıkki sadece bişey düşünmemeye calışıyorumne olursun kendini topla canım.benim annemde de aynı sorun vardı.kanamsı çok fazlaydı.
kötü huylu bişe çıkmamıştı allaha şükür sadece ameliyat olmuştu.
kız hala devammı ediyorsun bak elime geçirecem seni ha :mymeka: :mymeka:özel mesaj tyaz sende bana.reklemmı olurkine.bilmiyomki.marka verilmiyomu.
tşk ederim valla sizden duydum daha hiç bakmadım..takımınızın birinciliğini ve siyah 24 ün bireysel liderliğini tebrik ediyorum
hayır haftalar inşallah:hooray:
Tebrikler arkadaşlar takım olarak derecenizden dolayı ve bireyselde siyahı tebrik ediyorum
kızlar cok yoruldum alısverısten geldık yerlestır falan derken bayagı yoruldum dınleneyım dedım aklım sızde bı bakayım cıkacagım ama pek kımse yok..
Sıyah gelmıs canım pazartesıyı bekleyelım hayırlısı bakalım ınsallah hersey gonlunce olur, kendını bırakıp fazla yemege verme kendını bak neguzel 64 bıle gordun:teselli:
daha bakamamdım valla neyi tebrik ediyosunuz kaçıncıyım birazdan bakacagım ama tşk ler:hooray::hooray::hooray: OLEY OLEY OLEY TAKIMA BAK BE. NERDESİNİZ EMEGİ GEÇENLER HADİ AÇINDA SEVİNİN.AH BEN DE OLSAYDIM:sm_cool::sm_cool::sm_cool: ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİNDİM..a.s.a.s.a.s.SİYAHIM BAŞTA SEN HEPİNİZE TEBRİKLER
inşallah başarılı olursun bu kafayla nasıl başaracan onuda bilmiyorum ya inşallah iyi geçmiştir daha gelmemişsin ögleden sonra gelecem demişsin ama yada ben farkına varmadım merak ettim nasıl geçti sınavıniyi geceler herkese benim sabah gene sınavım var öğleden sonra ancak gelebilirim son sınav bu da geçsin artık ya finallere kadar boşum sonra..öpüldünüz kızlar hoşçakalınn
off offfffffffffff neredeyse 2 sene olacak buraya takılalı benim burada daha önce geçmişimde var .. nelrden haberimiz var nelerden.. ama önce iradeeeeeeeeeKızlar açan okusun lahana yagı sürüp streçle kapatıp enaz yarım saat yada akşamdan sabaha kadar kalınca etkili oluyomuş haberiniz var mı?
sagolasın canım...demek cekecegim varmışşbak böle diyince ne aklıma geldii. eşimle carşıda dolaşırken arkadaşa rastladım çok samimi arkadaş ve kardeşi.. eşim e geçmiş olsun dediler.. eşim sigarayı bırakalı kaç ay oldu dün duyar duymaz bir paket içmişim dedi farketmeden allahım inşallah herşey temiz cıkar deyince arkadaşlar aynen şu kelimeyi kullandı ayhan abi kafnıza cok takma.. biz eminizki bu onuda atlatacak bilmiyonmu o nelerin üstesinden geldi bunumu yenecek.. inşallah herkesin dedigi gibi çıkarbu arada giremedim annem ve kiz kardesim geldi iki gunlugune bana ... ama gecmise goz atim siyahim cokkkkk gecmis olsun insallah kotu bisey cikmaz sen icini ferah tut bize demesi kolay tabi ama bak gor pazartesi guzle haberlerle doneceksin bizekaydirigubbakcemile5birde hadis var hatirladigim kadar hadis eger yaniliyorsam hemsom duzeltir beni " allah herkese cekecegi kadar yuk verir" yani siyahim bu dunya imtihan dunyasi sen icini ferah tut mutlaka bize haber ver aklimiz sende kalacak ve inan tum takimin dualari sneinle olacak bu hafta sonu.....
bak reglide belki kilo veremezsin zor gecebilir ama şunu sakın unutma.. regli döneminde insan metobolizması daha cok çalışıyor.. sık dişini sporunu yap emin ol regliden sonra kilon degişecek sende şaşıracaksın yeterki bu dönemde bogazını tut sporunu aksatmagünaydın kızlar. sabah tartıldım perşembeden beri bi degişiklik yok 101 aslında ben cuma sabahı yada cumartesi sabahı tartılıyodum. bu perşembe sabredemedim işte... geçen cuma tam 102 idim bu perşembe 100,900 .neyse artık perşembeden perşembeye tartılacagım.bide şu regli yokmu çook ödemliyim.1 bardak ılık limonlu su içtim.bu gün daha dikkatli olmam gerek dedim ya dün akşam valla dayanamadım kaçırdım .çok az bi kahvaltı sonra biraz spor yapcam .bugün ögleyin mevlüt yemegine gidecegim umarım yememem......
benimde o sorunum var.. bak hemşireyim diyon... bu arada bende bir hastanede özel güvenlik görevliligi yapıyorum. ben o sorunu yüryüşde ellerimi sürekli hareket ettirerek acıp kapayarak cözdüm.. kan dolaşımı saglanıyo iyi geliyo.. yürüyüş en iyisi hiç olmasa bile mutlaka bir saat yürü hergün inan sonucu mükemmel sen bile farkedeceksinbide şu ödemim olmasaydı.aslında ben spor aletleri var bizim aşağıdaki parkta orda hareketler yapıyodum.arkadaşlar yürüyelim diye tutturuyo .yürüyünce benim ellerim sallanıyo a çok şişiyo..........yok ben kendi bildigimi yapayımkaydirigubbakcemile2
gunaydın kızlar
merakla gırdım belkı haber vardır dıye ama göremedım ınsallah kendını toplamıstır sıyah aksamdan berı kafama takılıyor bu kadar umıtsız olmasına da cok uzuldum allah buyuktur ınsallah ıyı bısey cıkacak..
QUOTE]
daha iyiyim canım toparlamaya calışıyorum.. cocuk için büyük geçmiş olsun
ya seda ben olana kadar olma ya mezun valla sen bana ii geliyon .. hem nesli yok ben diyordumdi seda mutlaka yardımcı olur arkadaşa hesaplama konusunda ve diger konularda.. sana baya güveniyordumhı buarada sibelcim ben önümüzdeki hafta mezun olmak istiyorumm buhafta 1kilo daha veririm bukadar yeter görünür bi fazlalığım kalmadı sporla kilomu koruyacam artık herkeste daha fazla verme diyor testlerdede yağ oranım felan gayet normalmiş daha fazla vermemem gerekiyormuş birkaç cm daha incelmek istiyorum onuda sporla hallederim
tşk ederim ben ve takımım adına:hooray:TEBRİK EDİYORUM KIZLAR
3.TAKIMDAN KARDEŞE TAKIMA SEVGİLERLEa.s.a.s.
süpersin valla gene herzamanki gibi.. bugün ben hiç bir şey yapmadım şu bacagım yüzünden.. aslında diyeti bırak bana cok iyi gelirdiselam herkese sağolun kızlar tabi mezun olsamda gelirim gene,sporumu yazayım
1saat yüzme
40 dk yürüyüş
200 mekik
200 hayali bisiklet çevirme
50m ip atlama yaptım
bugünlük bukadar
bence tam tahıl bir dilim ekmek mutlaka ekle menune helva yerine yiyebilirdin mesela.. hele sabah kahvaltısında mutlaka olsunben neler yaptım söyleyeyim....sabah kahvaltıda marul yapragı arasına maydanoz domates lor koydum 4 yaprak falan onları yedim.sonra dedim ya mevlüt vardı diye.orda 3 kaşık keşkek (e her zaman olmuyo) 2 kaşık çorba, 4 5 kaşık turşu,2 kaşık helva yedim başka bişi yemedim.aslında çok yemedim ama hiç yemem gerekti.yanımda eşimle annem vardı.ee biliyosunuz onlara kalsa ben çagla şikel gibiyim.
Siyaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Yukardakileri sende dikkatli oku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ben kadın hastalıkları ve dogumda çalışıyom.bak senin gibi çok hasta geliyo.ama eger anemin varsa önce onu hallet yani hemoglobinin düşükse de kanaman çok olur doktorumuz önce kan taktırıyo.sonra en kötü ihtimal histerektomi yani uterusun tamamen alınmasını yapıyo .1 gün ameliyat öncesi 2 günde ameliyat sonrası hastanede yatırıyo 1 hafta sonra dikişler alınıyo...çıkardıgı parçayıda labratuvara gönderiyo.zaten 5 kadında 3 ünde kist yada myom var.allahım çaresiz dert vermesin.ama sen böyle yaparsan tüm hastalıklar seni bulur.(allah korusun) vallahi kendine iyi bak iyi davran ...yani moral moral moral
okudum dediklerini.. söledigin herşeyinde farkındayım.. gel gör birden duyulan bişey böle hisettmem böle içimde yaşamam bence normal. zamanla alışırım emimin.. yapacak bişey yok en azından bunun farkındayım.. merkım şu sen bilirsin.. hadi oldum amaliyat kötü huylu cıktı nolur.. yada iyi yada kötü huylu olursa cocouk şansım olurmu bu konuda beni aydınlatırsan cok sevinirim
Sıyah bu hafta etap bırıncısı oldugunn ıcın paylasımlarını beklıyorlar
cuma paylasım alanına yazarsan memnun olrum
siyahçım hoşgeldin kafanı biraz toplamana sevindim herşeyin en iyisini düşün iyi olsun canım dualarımız desteğimiz hep seninle güzelim..geçmiş olsun dileğin içinde teşekkür ederim sınavımda fena değildi süper olmasada iyi sayılır..
şimdi arkadaşlarım var b.sayar başından kalkıyorum ama açık bırakıyorum ara ara gelir bakarımm
sınavının iyi geçmesine sevindim.. dedenden bir haber aldınmı onu yazmamışsın...
S2000 ben cuma paylaşım alanına bir şeyler yazdım bir bakıp kontrol et umarım herhangi bir hata olmamıştır..
bende cıkıyorum kızlar eşimle yemek yiyecegiz bacagım azcık daha iyi olursa biraz yürümeye cıkacagım en azından kafamı toparlamaya calışırım .. akşama işlerimi ayarlarsam gelmeye calışırım hadin kalın saglıcakla hepiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?