Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben neler yaptım söyleyeyim....sabah kahvaltıda marul yapragı arasına maydanoz domates lor koydum 4 yaprak falan onları yedim.sonra dedim ya mevlüt vardı diye.orda 3 kaşık keşkek (e her zaman olmuyo) 2 kaşık çorba, 4 5 kaşık turşu,2 kaşık helva yedim başka bişi yemedim.aslında çok yemedim ama hiç yemem gerekti.yanımda eşimle annem vardı.ee biliyosunuz onlara kalsa ben çagla şikel gibiyim.

siz formdan düşmemişsinizde olmak istediginiz kilolara yaklaşmışsınız ya onun için rahatlık var.bişi sorcam beni takıma almasanız bile yine yazabilirmiyim.......

siz formdan düşmemişsinizde olmak istediginiz kilolara yaklaşmışsınız ya onun için rahatlık var.bişi sorcam beni takıma almasanız bile yine yazabilirmiyim.......

tabiki yazabilirsin canım takımda olup olmaman önemli değil ben takıma girmedende 3hafta yazmıştım burda

sedaaa21 bak canım daha gençsin.ben hemşireyim.annen baban saglar herhalde.allah başından eksik etmesin ama hepimiz gidecegizkara topraga biliyon.benim rahmetlik babam 6 yıl önce vefat etti.hemde nöbetimde benim kollarımda .herkesin babası iyidirde benim ki başkaydı.çoooook düşkündü bize.allahım mekanını cennet etsin.annemle arasında yaş farkı çoktu.annem 14 yaşında evlenmiş. ben 3.cü çocugum .bizi babam yıkarmış.ablam ve abim zayıfmış.beni emzirtmemiş.mama ile beslemiş.annem hep"bi biberon mama hazırlar kızım doymadı diye bi daha hazırlardı"der.......düşün işte kollarımda gitti babam.............hayat 1 sene kendimi toparlayamadım.çok neşeliyimdir.güldümmü alt kattan duyarlardı.1 yıl gülemedim.mezarına bile gidemedim.ama hayat çok tuhaf ikinci çocugum oldu.annemle ilgilenmek gerekiyodu.işte öyle böyle 6 sene bitecek 30 haziranda bazen sanki hiç yaşamamış gibi geliyo bana ...bazende sanki hiç ölmemiş burda ...2.ci oglum oldu ev aldım sanki hepsini biliyo gibi.neyse böyle işte hayat canım allah sıralı ölüm versin derler ya.kimin ne olacagı belli degil bu dünyada

Siyaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Yukardakileri sende dikkatli oku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ben kadın hastalıkları ve dogumda çalışıyom.bak senin gibi çok hasta geliyo.ama eger anemin varsa önce onu hallet yani hemoglobinin düşükse de kanaman çok olur doktorumuz önce kan taktırıyo.sonra en kötü ihtimal histerektomi yani uterusun tamamen alınmasını yapıyo .1 gün ameliyat öncesi 2 günde ameliyat sonrası hastanede yatırıyo 1 hafta sonra dikişler alınıyo...çıkardıgı parçayıda labratuvara gönderiyo.zaten 5 kadında 3 ünde kist yada myom var.allahım çaresiz dert vermesin.ama sen böyle yaparsan tüm hastalıklar seni bulur.(allah korusun) vallahi kendine iyi bak iyi davran ...yani moral moral moral

AY BEN ÇIKTIM KIZLAR HEPİNİZ SPORDASINIZ BEN BURDA OTURURSAM 2 KG DEGİL 200GRAM VEREMEYCEM.NEYSE ÖPÜLDÜNÜZ.......... a.s. SEDAAAA SİYAAAAH YAZDIKLARIMI MUTLAKA OKUYUN KIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZ................

slm kızlar nasılsınız.. ben düne göre daha iyiyim.. aslında dğn işe gelme dediler baktım oglum yok eşim işe gidecek dedim evde kalıp iice düşünüp kafayı yiyecegime sabah işin yolunun tuttum.. ama yürüyüş yapamamdım sabah.. gece ta 3 geçiyordu yattım.. bazı şeyleri anca sindirmeye cabaladım... eşim işden aldı biraz dolaştık şimdi tavuk haşlıyorumki yiyeyim.. bugün pek diyete sagdık kaldım sayılmaz az evvel gelince yolda dondurma yedim.. bugün çok düşündüm.. belki herşey temiz cıkar basit bişeydir belki basit bir amaliyat yada ilaç tedavisi ile kurtulabilirim.. ama ölsem bile kilolu ölmek istem,iyorum.. dünkü abur cubur yemem bana bugün 66,200 olara geri geldi... ben size 65 demiştim ama ben 64,600 kadar düşmüştüm.. 400 gr mını sölemmiştim..
neyse yavaş yavaş toparlamaya calışacagım herşeyi.. yolda bir sürü şey geçöti aklımdan gidim yiyim dedim ama şimdi vazgeçtim geldim tavuk haşlayıp ekmeksiz salata ile yemeyi düşünüyorum.. sabah pek beslenemedim.. öglende menude üzüm komposto.. kıymalı yumurta ve makarna vardı.. sadece kıymalı yumurtadan yedim bir ince dilimde ekmek yedim.. gelincede yolda dayanamadım bir donudrma yedim şu max olanlardan.. artık öle sıkı diyet yapmayayım diyorum.. cünkü tahlillerde çok kötü çıktı.. ya anlayan varmı benim açlık kan şekerim kolostyolumda baya düşük çıktı anlayan varsa açıklama yapsın cünkü artık hiç bir doktorun bana bir açıklama yapmasını istemiyorum.. ben tgeçmişe bakayım gelirim birazdan.. unutmadan akşamda yürüyemeyecegim.. bacagımda nedense bir sorun var bugün aksıyarak eve geldim ögle birden bire oldu yürüyemem bu ayakla yoksa daha kötü olur...

sagolasın canım bugün biraz daha toparladım kendimi.. yapacak bişey yok elden ne gelir diyorum kendi kendime.. anlayacagın böle kandırıp rahatlatmaya calışıyorum hepinizin destegi için tşk ler
zaten seda birine bişey oldumu ard arda geliyo herşey gecen seneki takımdan biliyorum... hele uzaktasın ya iice kötü oluyor insan.. inşallah tes zamanda hayırlı haberleri alırsın
bugün daha iyiyim canım.. bu fikre kendimi alıştırmaya calışıyorum
şimdiden sabahı düşünüyorsan işimiz var senle vallaklava: klava:. dur daha ne oldu işin başındasın.. toparla kendini bakım..
sagolasın canım allah razı olsun destekler için tşk ler.. valla iyiki varsınız eve gelir gelmez zaten kimse yoktu buraya attım kendim... insanın derdini paylaşacak birileri olması ne güzel.. iyiki varsınız hepiniz Şeniz
inşallah ne diyim inşallah hayırlı bişey cıkar.. amaliyatta korkutmuyo tek derdim acaba tekrardan hamile kalabilirmiyim.. sadece bunun üzüntüsü cok var bende ...

bak bana göre çok erkekn başlıyorsunuz böyle şeylere.. bir irtadenizi deneyin bişeyler yapmaya calışın.. hemen öle bişeylerden medet ummak bana göre iyi degil.. yani iştahı durduramazam ben durduramazdım.. az dirayetli olun arkadaşlar.. işin başında böle yaparsanız.. hayatın boyunca iştah kesici bişeylermi kullanacaksın

kızlar cok yoruldum alısverısten geldık yerlestır falan derken bayagı yoruldum dınleneyım dedım aklım sızde bı bakayım cıkacagım ama pek kımse yok..
Sıyah gelmıs canım pazartesıyı bekleyelım hayırlısı bakalım ınsallah hersey gonlunce olur, kendını bırakıp fazla yemege verme kendını bak neguzel 64 bıle gordun:teselli:

ya seda umutsuzluk hastalıkdan dolayı degil.. ben neler atlattım herşeyin farkındayım.. umutsuzluk ya artık bebek sahibi olmazsam diye sadece bu yoksa allaha bir can borcum var.. oglumu kimseye muhtac etmeyeck olum gerisi boş...
kızlar benbu haplara hiç güvenmiyorum bunlar kesin çözüm olsa şişman kalırmıydı sizce
bogazını tutamazsan hiçbirşey çözüm degil yemeden kilo vermek tamamen fasa fiso para tuzakları bunlar
ha bak ne güzel söledin birde şu kızlara anlatabilsem bunları of offffff
siyahcım ne olur içini ferah tut.allahın izniyle sonucun kötü çıkmayacak inşallah.allah korusun aklına kötü şeyler sakın getirme.dualarım seninle canım.allah şifa versin.
tşk ederim canım sagolasınız hepiniz tek tek
kız şu ilacın ismini bi söylesene .yeminlimisin.aaa neymiş.benimde ihtiyacım var.artık bıktım vallaha diyet modundan.
rosse vuracam seni ha............. aaaaaaaaaaa bir sen eksiktin ha klava: klava:
ne olursun kendini topla canım.benim annemde de aynı sorun vardı.kanamsı çok fazlaydı.
kötü huylu bişe çıkmamıştı allaha şükür sadece ameliyat olmuştu.
cocuk couk sonradan tekrar hamile kalacagımı bilsem.. of of ya kötü huyluysa ya her tarafa sıcrarsa.. ne bilim kafam öle karışıkki sadece bişey düşünmemeye calışıyorum
özel mesaj tyaz sende bana.reklemmı olurkine.bilmiyomki.marka verilmiyomu.
kız hala devammı ediyorsun bak elime geçirecem seni ha :mymeka: :mymeka:
takımınızın birinciliğini ve siyah 24 ün bireysel liderliğini tebrik ediyorum

hayır haftalar inşallah:hooray:
tşk ederim valla sizden duydum daha hiç bakmadım..
Tebrikler arkadaşlar takım olarak derecenizden dolayı ve bireyselde siyahı tebrik ediyorum

sagolasın mehalim tşk ler

tşk ler canım iyi dilşeklerin için.. gördümde noldu 64,600 gördügümle kaldım.. valla midem küçülmüş yoksa o hızla neler yerdim.. birde kalktım kendime köy ekmegi makarna yaptım bir karılık alamamdım midemiz iice küçülmüş valla

Sıyah bu hafta etap bırıncısı oldugunn ıcın paylasımlarını beklıyorlar
cuma paylasım alanına yazarsan memnun olrum

daha bakamamdım valla neyi tebrik ediyosunuz kaçıncıyım birazdan bakacagım ama tşk ler
iyi geceler herkese benim sabah gene sınavım var öğleden sonra ancak gelebilirim son sınav bu da geçsin artık ya finallere kadar boşum sonra..öpüldünüz kızlar hoşçakalınn
inşallah başarılı olursun bu kafayla nasıl başaracan onuda bilmiyorum ya inşallah iyi geçmiştir daha gelmemişsin ögleden sonra gelecem demişsin ama yada ben farkına varmadım merak ettim nasıl geçti sınavın
Kızlar açan okusun lahana yagı sürüp streçle kapatıp enaz yarım saat yada akşamdan sabaha kadar kalınca etkili oluyomuş haberiniz var mı?
off offfffffffffff neredeyse 2 sene olacak buraya takılalı benim burada daha önce geçmişimde var .. nelrden haberimiz var nelerden.. ama önce iradeeeeeeeee
sagolasın canım...demek cekecegim varmışşbak böle diyince ne aklıma geldii. eşimle carşıda dolaşırken arkadaşa rastladım çok samimi arkadaş ve kardeşi.. eşim e geçmiş olsun dediler.. eşim sigarayı bırakalı kaç ay oldu dün duyar duymaz bir paket içmişim dedi farketmeden allahım inşallah herşey temiz cıkar deyince arkadaşlar aynen şu kelimeyi kullandı ayhan abi kafnıza cok takma.. biz eminizki bu onuda atlatacak bilmiyonmu o nelerin üstesinden geldi bunumu yenecek.. inşallah herkesin dedigi gibi çıkar
bak reglide belki kilo veremezsin zor gecebilir ama şunu sakın unutma.. regli döneminde insan metobolizması daha cok çalışıyor.. sık dişini sporunu yap emin ol regliden sonra kilon degişecek sende şaşıracaksın yeterki bu dönemde bogazını tut sporunu aksatma
benimde o sorunum var.. bak hemşireyim diyon... bu arada bende bir hastanede özel güvenlik görevliligi yapıyorum. ben o sorunu yüryüşde ellerimi sürekli hareket ettirerek acıp kapayarak cözdüm.. kan dolaşımı saglanıyo iyi geliyo.. yürüyüş en iyisi hiç olmasa bile mutlaka bir saat yürü hergün inan sonucu mükemmel sen bile farkedeceksin

Sıyah bu hafta etap bırıncısı oldugunn ıcın paylasımlarını beklıyorlar
cuma paylasım alanına yazarsan memnun olrum

daha oralkara hiç bakamamdım.. birinci oldugumu bile buradan duydum halletmeye calışacagım canım.. yapamazsam mutlaka beni bir daha uyarki bu konuda ne sana ne bana nede takıma bir uyarı gelmesin

siyahçım hoşgeldin kafanı biraz toplamana sevindim herşeyin en iyisini düşün iyi olsun canım dualarımız desteğimiz hep seninle güzelim..geçmiş olsun dileğin içinde teşekkür ederim sınavımda fena değildi süper olmasada iyi sayılır..
şimdi arkadaşlarım var b.sayar başından kalkıyorum ama açık bırakıyorum ara ara gelir bakarımm

sınavının iyi geçmesine sevindim.. dedenden bir haber aldınmı onu yazmamışsın...
S2000 ben cuma paylaşım alanına bir şeyler yazdım bir bakıp kontrol et umarım herhangi bir hata olmamıştır..
bende cıkıyorum kızlar eşimle yemek yiyecegiz bacagım azcık daha iyi olursa biraz yürümeye cıkacagım en azından kafamı toparlamaya calışırım .. akşama işlerimi ayarlarsam gelmeye calışırım hadin kalın saglıcakla hepiniz

sağol canım babaannem hala yoğun bakımda maalesef..bacağın ağrıyorken yürüme daha çok artmasınn..öpüldün canım çok dikkat et kendine

yediklerimi yazayım
sabah:1kase sütlü nesfit,3çilek
ara:1 greyfurt
öğlen:ton balıklı sandviç
ara:2kuru incir,5fındık
akşam:1kase sebzeli mercimek çorbası,1dilim ekmek,yarım kase cacık
busaatten sonrada yeşil erik yerim şimdi dışarı çıkıyorum bisiklet sürmeye havada güzel 1saat süreyim hem kafam dağılır hem hareket olur

slm herkese. bugün ne yedim neler yaptım onu yazayım.
sabah peynir, 3 yeşil zeytin, salatalık, yeşil biber yedim.
öğle bir kase çorba içtim.
akşama doğru 10 tane erik ve 2 kivi yedim. meyveyi çok abartığım için akşam yemeği yemedim. suyumuda içiyorum.
bugün burda hava soğuk yine yürüyüşe çıkamadım. bu sitede aerobik videoları vardı. bende bir saatten fazla video izleyip o hareketleri yaptım. çöp poşeti geçirdim belime. su içinde kaldım. faydası olur mu bilmiyorum. spor yaparken artık böyle yapacağım.

siyah düne göre biraz daha kendinizi toplamış gördüm sizi. inş güzel haberler alacağız sizden. sizde kendinizi bu kadar yıprattığınıza üzüleceksiniz. dualarımız sizinle bunu unutmayın.
seda sizede geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin diyorum. en kısa zamanda sizdende mutlu haberler almak dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…