- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #75.661
kızlar bu arada hemen sabah kahvaltımı paylaşıyım
saat :10.00 daa yaptım
1 tane sade poğaça
3. adet zeytin
1. dilim peynir
şekersiz çay
(poğaça bayadır yemiyosum kızlar hasta olucam yaa inanılmaz canım çekti yaa)
şimdide yeşil çay içiyorumm
yawrum ben şişldyedimmmm
tarih konusunda bi yanlışlık oldu sanırım şaısrdım gunleri...ben bu cumartesi cıkamam buyuk ihtimal malum evde hasta var..ondan sonraki cumartesi ayarlayayım ne istiyosan yapalım okiş?ben de sarıyerdeyim :) siz bu değil sonraki cumartesi alışverişi yapın sonra yeniköyde bulusalım kahveler benden :)
ben de sarıyerdeyim :) siz bu değil sonraki cumartesi alışverişi yapın sonra yeniköyde bulusalım kahveler benden :)
tarih konusunda bi yanlışlık oldu sanırım şaısrdım gunleri...ben bu cumartesi cıkamam buyuk ihtimal malum evde hasta var..ondan sonraki cumartesi ayarlayayım ne istiyosan yapalım okiş?
iyi yapmışsın afiyet olsun canım benim
tarih konusunda bi yanlışlık oldu sanırım şaısrdım gunleri...ben bu cumartesi cıkamam buyuk ihtimal malum evde hasta var..ondan sonraki cumartesi ayarlayayım ne istiyosan yapalım okiş?
temem. bu cumartesi bana da uymaz. gelecek cumartesi öglenden itibaren emrinize amadeyim efenim. sizi face de resmini gönderdiğim yere davet ediyorum:)
ayşemmmmmm özel msj göndericem sana ama kutun doluymuşşş annemmm yaaa silsen bi iki msjjj
tamam sildim çok özel olsun ama
28/03/2012 mesaj sayım listesi
aynalar+emidaf+ayşem+oyagibi+nilipus+rainandthesun+tedis+1.73+hazos+özge = herkeşlerrr tamamm
pisig göremedimm:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
o yok sanırım bende gormedim ve merak ettim çatlak onun işi belli olmaz
hehehehheeheehheh yahuuuuuu sen ne sevimli şeysin yerim senin kedi canını
hehehehhe yawrummmmm yaaaa falda bakarız hemmmmmmmm
ayşemmm bende bu hafta anneme gidicem haftaya bana kesinlikle uyar allah izin verirse benden okişşşşş
sev beni besle beni nolur terketme beni
ya ben tip olarak ayşe bacıya benziyor olsam da fal bakmaktan anlamam. ama biliyor musun çok iyi fal baktırırım ahahahahaha
ya ben tip olarak ayşe bacıya benziyor olsam da fal bakmaktan anlamam. ama biliyor musun çok iyi fal baktırırım ahahahahaha
ayşemm canım ben çıkıyorummm şimdilik tekrar gelicemmm allah izin verirse öpüyorum çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?